Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar ben bugün bi baş ağrısıyla uyandım gözüm yerinden çıkcak gibi regl bi iki gün kala benim ağrır anlarım elendim yani kesin olcam diğer aya inşallah

Öğrenilmiyor malesef denk geliş hepsi. Test alsanıza çatlama tarihinden eminseniz bu arada 10 gun gecıkmeye gerek yok. O gec yumurtlama yasayanlar için gecerli
Kuzum benim bugün 9.gun gecikmem yine benden az bi leke geldi bir daha gelmedi yumurtlamadan 1 gün önce birlikte olmuştuk eşimle acaba yerlemese kanamasi mi yaşıyorum

Kızlar ben bu ay femara kullandım Çarşamba günü kontrolüm var ovulasyon testi yapıyorum aynı zamanda ikinci çizgi çok silik çıkıyor acaba yumurtalarim büyümedi mi

Kızlar ben bu ay femara kullandım Çarşamba günü kontrolüm var ovulasyon testi yapıyorum aynı zamanda ikinci çizgi çok silik çıkıyor acaba yumurtalarim büyümedi
Aşkım demek ki daha yumurtlama gününe var ben dün ovulasyon testi kullandım 2. Cizgi baya koyuydu yumurtlamam bugün oluyor sanırım 2. Çizgiyi gördükten 24 saaat sorna çatlama olurmuş ya

Aşkım demek ki daha yumurtlama gününe var ben dün ovulasyon testi kullandım 2. Cizgi baya koyuydu yumurtlamam bugün oluyor sanırım 2. Çizgiyi gördükten 24 saaat sorna çatlama olurmuş ya
Benim adet döngüm kısa olduğu için ben direk adetim biter bitmez başladım ama 3 gündür ikinci çizgi çıkmıyor bile Çarşamba da kontrolum olunca korktum inşallah iki gün içinde koyulaşır hangi ovulasyon testini kullanıyorsunuz

Kızlar selam birkaç tane sivilce çıkıyor sürekli cenemde biri bitiyor biri başlıyor doktor akne mix verdi 3 gecedir Bu karışımı sürüyorum ama antibiyotik içerikli umarım yumurtlamamı engellemez ya da gec olmaz asıl sorun şu ki doktor ve eczacı dahil gebelikte kullanılmaması gereken bir ilaç gebeliği oluştuğu gibi ilacı bırakacaksın dedi yani madem bu kadar riskli neden korunmak gerekmiyor onu da anlayamadım Bu yüzden benim çok erken öğrenmem lazım canım sıkıldı yani bir 8-7 gün kala falan başlamam lazım bu ay gebelik testlerine mecburen göyaaa 2kala bakarm dıyordum

Bende bugün içimden yapmak geldi yaptım ama çok görünmeyen gölge gibi bir silik çıktı ama bukdarda erken sanmıyorum 8.ci gündeyim henüz

Bende bugün içimden yapmak geldi yaptım ama çok görünmeyen gölge gibi bir silik çıktı ama bukdarda erken sanmıyorum 8.ci gündeyim henüz
Çok merak ettim İnan ki silik çizgileri görmede ustayımdır yollar mısın bakalım hiç belli olmaz Canım kızımı Ben de 8,5 gün kala gördüm. Saat bazın da 8.5 gündü tarih olarak 9 kala :))))

Al bak oyna bakım resimle sende gorecekmisin
Canım oynamadan gördüm silik varrr ama striip testlerin siliğine güvenmeyelim yine de bekleyelim elinde varsa her gün bakalım inşallah koyulaşma olur ama ben oynamadan bile görüyorum yazın beni 3 ay boyunca hamile çıkardı strip test

Aynı sorun bende 3 Aydır var asla sivilcem çıkmaz normalde 3 aydır koca koca sivilceler çıkıyor 2 3 tane doktor ne dedi size bunla ilgili bende gidiyim diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…