-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.541
İnşallah canımTmm cnm hayırlısı olsun inşallah
Tamam canım teşekkür ederimCanım bana göre erken gebelik belirtisi diye bir şey olmadığı için artık böyle düşünüyorum ama senin daha birkaç gün önce negatifmiş yine aynı mantık erken gebelik belirtisi diye bir şey bence yok bilimsel olarak da adet öncesi yaşadıklarımız progesteron yüzündenmiş. Yani gebelik çıkarsa ona yoruyoruz Aslında alakası yokmuş bu yüzden istersen testlerle ilerle ben ne desem sana yanlış olur benim yaşamadığım şey kalmıyor her ay bu ay Çok affedersin 2 günden afedersin bir çay bardağı kadar akıntı geldi tamam dedim akıntı çok ama yine gebelik yok
Yok aslinda sepaya alinti yaptinizi blyrm sepayla ayni benim yumurtlama gunum ondan size yazdim bende merk ettim gec dollenmemi diyeCanım senin mesajına mı alıntıla yapmışım Aslında sepa'ya yazmıştım Emin değildi sanırım diye
Kendimi çok rahatlattım aslında bu konuda ama yada öyle düşünmeyi istiyorum olabilir emin de olamıyorum hayırlısı ile olsada hepimizin bi derin bi oh çeksek ne bu kadınların çektikleriStres kaynaklı olabilir mi? Bebek beklentisinin stresi sivilce yapmış da olabilir. Benim de çoğu stres aslında bence
yeni yılda rabbim umduklarımıza kavustursun herkesin bu konuda stresi ve yaşayışı farklı kolay bi imtihan değil...Amin cnm benimde 2senedir olmuyo seni cok iyi anliyorum
Amin canim öyle tabikiyeni yılda rabbim umduklarımıza kavustursun herkesin bu konuda stresi ve yaşayışı farklı kolay bi imtihan değil...
Sağlıkla ilerlesin inşallah.Cnm gayet iyi endişelenme artık testin köyü çıkması için 3 günün geçmesi lazım daha
Ben görüyorum valla . Bide şu ile ıslat bakalım kuruma çizgisi mi gidecek miBenim canım bende isik tuttu kuruyunca böyle oldu ama inanmıyorum
Kan verdim canımSen bilirsin canim ama bence strese sokma kendini. Düşük bir degerle öğrendin zaten. Artmasi için zaman vermen gerekiyor. Merak etme yükselir inşallah. Verdin mi kan ?
Doktor ayarlardım inşallah iyidir.Bence de canım çok artışa bakmak gereksizz. Zaten muayeneye gittiğinde drun yıne beta da bakar oma göre muayene ile yorumlar. Senin 2. Mi kuzum 3 mü? 3.ye anneliği tadacagım gb bsy yazmıstn sanki
Canım gebelik belirtilerini sormuştum ama görmedin sanırımSağlıkla ilerlesin inşallah.
Ben görüyorum valla . Bide şu ile ıslat bakalım kuruma çizgisi mi gidecek mi
Kan verdim canım
11. Günü 30,89
12.gün 60,14 ( eşim nöbete gidecek diye ben öyle bi baktırdım şimdi 2 günde bir gideceğim hatta 3 günde bir bile gidebilirim)
Doktor ayarlardım inşallah iyidir.
3 kuzum :)
2015 Li kızım var
2022 Li oğlum
Şimdide Allah nasip ederse 2025 Li bi minik fasulyem olacak :)
yok cnm çıkmadı yineEe kesinse neden gecikti canm çok merk ettm ya testin yok mu korkunun ecele faydası yok gecikmem olsa 100 kere yapardım gerçekten mesela ben direkt kana gitmeyi sevmiyorum illa testlerde göreceğim
Canım çok fazla konuşma olunca gözden kaçırdım sanırım. Kusura bakma bir sn yazmıştımCanım gebelik belirtilerini sormuştum ama görmedin sanırım
Gebelik belirtilerim :Canım gebelik belirtilerini sormuştum ama görmedin sanırım
Ay ne güzel ya canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGebelik belirtilerim :
Öncelikle çatlmanın 6. Günü süt beyaz akıntı geldi , göğüslerim de sızlama ve acıma oldu ( emziriyorum ondan dolayı sandım ama farklıydı)
Kasık ağrılarım hep sol tarafta oldu , bir kez sağ tarafta hissettim şuan halen sol tarafta ağrı, yanma hissi ve batma hissi oluyor.
Çatlamanın 11 günü akıntı çoğaldı ve bembeyaz süt renginde akıntı gelmeye devam ediyor.
Sivilcelwrim çıktı , belki saçma gelir ama gözümde idrise denilen şey çıktı 2 gün önce, vücut ısım inanılmaz çok ( gün gece eşim sarıldı bu ne hayatım yanıyorsun dedi hatta) ve çatlamadan sonra yüzüm alev gibiydi halen daha alev gibi yanıyor sanki elleyince hissediyorum. WC ye çok fazla çıkıyorum, gaz arttı ve bugün 11. Gün idrarım koktu.
Heyecandan dağınık dağınık yazdım ama toplamak gerekirse.
Çatlamadan beri geçmeyen kasık batması , akıntı , yüzümde ateş , WC çok sık çıkma, gaz gibi belirtilerim oldu.
Yumurtlamam 9 aralık
Çatlamam 11 Aralık
Olur canım seninde inşallah rabbim nasip etsinAy maşallah 3. Ye hamilesiniz ya o yüzden merak ettimben 29 hala 1. İçin uğraşıyoruz
Yaaaa maşallah maşallah kaç yaşındasınSağlıkla ilerlesin inşallah.
Ben görüyorum valla . Bide şu ile ıslat bakalım kuruma çizgisi mi gidecek mi
Kan verdim canım
11. Günü 30,89
12.gün 60,14 ( eşim nöbete gidecek diye ben öyle bi baktırdım şimdi 2 günde bir gideceğim hatta 3 günde bir bile gidebilirim)
Doktor ayarlardım inşallah iyidir.
3 kuzum :)
2015 Li kızım var
2022 Li oğlum
Şimdide Allah nasip ederse 2025 Li bi minik fasulyem olacak :)
olacak canm inan bana . Hatta gör bak 1 çocuğun olacak sonra onu büyütürken ikinciyi de yapmayayım ya zormuş diyeceksin sonra ilki büyüyünce hop birden ikinci bebek perileri gelecek sonra onu yapmaya çalışırken neden olmuyor diye belki ilkinden daha da fazla takacaksınKendimi çok rahatlattım aslında bu konuda ama yada öyle düşünmeyi istiyorum olabilir emin de olamıyorum hayırlısı ile olsada hepimizin bi derin bi oh çeksek ne bu kadınların çektikleri
Ben bi bire ulaşıyım Allah nasip etsin 2 ci içinde o zaman bakarız nasip olursa ay umarım bu dedikerlini tek tek yaşlarım ne güzel yazmışınolacak canm inan bana . Hatta gör bak 1 çocuğun olacak sonra onu büyütürken ikinciyi de yapmayayım ya zormuş diyeceksin sonra ilki büyüyünce hop birden ikinci bebek perileri gelecek sonra onu yapmaya çalışırken neden olmuyor diye belki ilkinden daha da fazla takacaksın
Olabilir canım geçen ablamın da aynısı oldu onun ilişki sırasında kisti patlamış çok ağrı çekmiş en iyisi hastaneye gitmek daha iyi sonuç aldırsınKızlar bisey dicem adetime 6 gün var sol yumurtalığım çok kotü ağrı giriyo çıkıyo sanki igne batırıyolar karnımda şiş sanırım doktora gidicem. Sol tarafimda 2cm lik kistim vardı ona mı bişey oldu acaba