-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.321
Bu sabah test yaptım koyulaşmamış moralim bozulduCok sagol canim benim inşallah biz bekleyenlere de en yakın zamanda nasip olur.
Artar canim artar sen merak etme. Bol su iç. Kese olusumu kalp atımı bunlarin hepsi senin içeceğin su ile desteklenecek. 9 aylik serüven basliyor
Ne zaman kan vereceksin tekrar sen canim ? Bence artik evde test yapma işini birakmalisin. Bu saatten sonra akışa birak kendini kafani rahatlat. Kan vererek takip et süreci çünkü gebelik testleri zaten bu ay gördük ki hep yalanci pozitifler negatiflerle dolu. Birde onun icin strese girme bebeginin seninle olduguna odaklan bol su ic dua et ve imkanin varsa dinlenerek gecir.Bu sabah test yaptım koyulaşmamış moralim bozuldu
Canim tahlilin yapildiginda regl döneminde miydin degil miydin. Regl doneminde iken daha düşük çıkması gerekir. Ama ovülasyon doneminde falansan biraz daha yüksek cikar. Ona göre degerlendirmek lazimKızlar LH kaç olmalı benimki normal değilmiş sanırım
Regl döneminde değildim doktor kötü dediCanim tahlilin yapildiginda regl döneminde miydin degil miydin. Regl doneminde iken daha düşük çıkması gerekir. Ama ovülasyon doneminde falansan biraz daha yüksek cikar. Ona göre degerlendirmek lazim
Normalde dün verdim , yarın vermem gerekiyor ama ben bugün vereceğim tekrar çünkü . Eşim nöbetçi yarın en azından 1 günlük artışa bakacağım. Sonra 2 günde bir devam edeceğim. Allah’ın izniyle de güzel güzel artıcak. Ekim - Kasım da pozitif gördüm bir sürü hemde yalancıydıNe zaman kan vereceksin tekrar sen canim ? Bence artik evde test yapma işini birakmalisin. Bu saatten sonra akışa birak kendini kafani rahatlat. Kan vererek takip et süreci çünkü gebelik testleri zaten bu ay gördük ki hep yalanci pozitifler negatiflerle dolu. Birde onun icin strese girme bebeginin seninle olduguna odaklan bol su ic dua et ve imkanin varsa dinlenerek gecir.
Yanındaki sekreter lh değerini söyleyince kötü dedi sağlık ocağında progesteron hormonu icin kan ver dedi reglyken gel değerlerine bakalım sonuca göre klomene başlarız dedi klomen nedir ?Canim tahlilin yapildiginda regl döneminde miydin degil miydin. Regl doneminde iken daha düşük çıkması gerekir. Ama ovülasyon doneminde falansan biraz daha yüksek cikar. Ona göre degerlendirmek lazim
2 gündür kasıkta çok nadir1-2 snlik hafif ağrı oluyor. İğneyi vurulduktan sonraki süreçte akıntım olmadı. Sizde oldu mu?inşallah… iğne sizde ağrı yaptı mı? Bende sadece 1 gün birkaç saniyelik ağrı oldu ve ara sıra sıcak basması oluyor akşamları başka da bir belirtim yok. Yumurtlamadan sonra ateşim de pek artmadı niye böyle oldu anlamadım
Bu değer bende regl döneminde 2-3. günde yapıldı tahlil 4.31 çıktı normal midir bilemiyorum benimkideKızlar LH kaç olmalı benimki normal değilmiş sanırım
Balım çok düşük ben 5 haftalık hamileyken 670 diKızlar LH kaç olmalı benimki normal değilmiş sanırım
Üzülmeyin hemen regl olana kadar ümid vardır bende olmadım daha.ben elendım kızlarprodoctor marka test yaptım ıkıncı cızgı yok regl de olmadım yine hayaller suu
Ne biliyim silik bile cikmadiÜzülmeyin hemen regl olana kadar ümid vardır bende olmadım daha.
Bende de öyle ikinci çizgi hiç yok belki geç döllenme olmuştur yumurtlama tarihinizi biliyormusunuz.Ne biliyim silik bile cikmadi
8-9 aralik tarihleriydiBende de öyle ikinci çizgi hiç yok belki geç döllenme olmuştur yumurtlama tarihinizi biliyormusunuz.
Kimyasal zaten normal regl gibi atıyorsun kanamayı belki de hormonlardandır iki kerede yumurtlamış olabilirsin biraz daha bekleyelim bakalım inşallah geç döllenme olmuştur8-9 aralik tarihleriydibilmiyorum belki de gecen ay kimyasal yasadigimdan dolayi günüm gecti.
Testini yükler misin canım. Her test farklı sonuçta insan yapımı sıkma canını. Hastaneye bir git hele belli olur. Bence 50,60 fln cıkcak hatta bir günde. Tahmnnm 48Normalde dün verdim , yarın vermem gerekiyor ama ben bugün vereceğim tekrar çünkü . Eşim nöbetçi yarın en azından 1 günlük artışa bakacağım. Sonra 2 günde bir devam edeceğim. Allah’ın izniyle de güzel güzel artıcak. Ekim - Kasım da pozitif gördüm bir sürü hemde yalancıydı
Hayirlisi bakalim canim daha yapmicam test beklemedeyim :)Kimyasal zaten normal regl gibi atıyorsun kanamayı belki de hormonlardandır iki kerede yumurtlamış olabilirsin biraz daha bekleyelim bakalım inşallah geç döllenme olmuşturkimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolay diyorlar.
Aynen bekle bakalım bende bekliyorum hayırlısı olsun inşallahHayirlisi bakalim canim daha yapmicam test beklemedeyim :)