- 7 Kasım 2024
- 88
- 13
- 36
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.301
Canım bugün geldi sonuç ve doktor adetin 2.günü gel dedi amh ve hsg çektirip.Pınar buna yorum yapmamız doğru olmaz burda kimse doktor degil bence test sonuçlarını kadın doğum doktoruna göstermen daha iyi olur
Amh attığın testlerde yok o hemen çıkmiyo diye biliyorum hsg içinde randevu almışsındır sanırımCanım bugün geldi sonuç ve doktor adetin 2.günü gel dedi amh ve hsg çektirip.
Antalyada mı yaşıyosun pınarCanım bugün geldi sonuç ve doktor adetin 2.günü gel dedi amh ve hsg çektirip.
Bence gayet normal görünüyor değerlerin maşallahAdet oldum. Adetin 2.günü kan verdim.yaşım 36 gebelik için sonuçlarıma bi bakar mısınız
Yarin aliyim o zmn bi testYinede varsa çıkar canım artık beklemene gerek yok bence
Bence de bekleme ya hatta 2 değişik marka al istersenYarin aliyim o zmn bi test
Öyle yapiyimBence de bekleme ya hatta 2 değişik marka al istersen
Antalyada yasadım ama 8 aydır kırklarelindeyim evlenip geldimAntalyada mı yaşıyosun pınar
Fsh dan sebep pcos den süphelendimBence gayet normal görünüyor değerlerin maşallah
Vardır benceeeÖyle yapiyimayni ecznede frkli iki mrka vrmidr
Neden ki normal değerde görünüyor. Düzensiz mi adetiniz?Fsh dan sebep pcos den süphelendim
Yook yüksek gibi geldi sanki yountube da baktım.yaşım 36 bu sepeple korktumNeden ki normal değerde görünüyor. Düzensiz mi adetiniz?
Yani ben adet zamanı hiç hormon testi vermedim ama referans aralarında görünüyor adet dönemi için. İnşallah değildir. Bence gayet güzel yaş. EndişelenmeyinYook yüksek gibi geldi sanki yountube da baktım.yaşım 36 bu sepeple korktum
İnşaAllh canım sağolYani ben adet zamanı hiç hormon testi vermedim ama referans aralarında görünüyor adet dönemi için. İnşallah değildir. Bence gayet güzel yaş. Endişelenmeyin
Canimm cok çok sevindimKızzlaaaarrrrrr