- 14 Ağustos 2024
- 311
- 117
- 27
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.361
Hakkında hayırlısı olsun canım yine de bekle sen bu gün test yapacaktın sen yapmadın mıKızlar ben bugün bi baş ağrısıyla uyandım gözüm yerinden çıkcak gibi regl bi iki gün kala benim ağrır anlarım elendim yani kesin olcam diğer aya inşallah
Bende guvenemedim işteCanım oynamadan gördüm silik varrr ama striip testlerin siliğine güvenmeyelim yine de bekleyelim elinde varsa her gün bakalım inşallah koyulaşma olur ama ben oynamadan bile görüyorum yazın beni 3 ay boyunca hamile çıkardı strip test
Şimdi daha çok göründü ama bukdar erken varsa bile çıkmaz sanmmam
Büyük ihtimalle olgunlaşmamış bu ay çok fena grip oldum ilaç kullandım onunda etkisi olabilir doktorum adet döneminde ağrı kesici içme demişti mümkün olduğunca uzak dur dedi ama grip olunca mecbur kullandımHenüz olgunlaşmamış bence yapmaya devam edin
Ben sürekli şehir değiştiriyorum yazın kendi evimizde kışın başka bir yerdeyiz. Bu yüzden kızımın egzaması da etkileniyor benm gibi. Hava bakımından çok fark var burası çok kuru buna bağlıyor cildimi daha fazla nemlendirmem lazımmış ki gerçekten normalde yağlı olan cildim burada çok kurudu beslenmeme de dikkat ediyorum antibiyotik içerikli Krem verdi geçmezse hormon tahlili yaptıracağımAynı sorun bende 3 Aydır var asla sivilcem çıkmaz normalde 3 aydır koca koca sivilceler çıkıyor 2 3 tane doktor ne dedi size bunla ilgili bende gidiyim diyordum
Olsun yinede büyür bende güzel beslen ve testine devam et cnm vitaminlerin varsa düzenli kullanBüyük ihtimalle olgunlaşmamış bu ay çok fena grip oldum ilaç kullandım onunda etkisi olabilir doktorum adet döneminde ağrı kesici içme demişti mümkün olduğunca uzak dur dedi ama grip olunca mecbur kullandım
Aynen oladabilir diye düşünüp dikkat et canım kendine ağır iş yapma ama erken testlerde awoks kullandın mı bilmiyorum tercih etmek istersen onu al derim bir dahaBende guvenemedim işte12.gunde tekrar yaparım bakım varsa öğünde çıkar heralde heleki hayalet çizgilere hiç güvenmiyorum gecen ayda erken testim bildiğin pembe net pozitif çıkmıştı erken testlerde hiç güvenmiyorum oyuzden artık testlerde çıksa bile günüm geçmeden inanmam
Mümkün olduğunca iyi beslenmeye çalışıyorum d vitamini eksikliğim var onun ilacını kullanıyorum birde folik asit kullanıyorumOlsun yinede büyür bende güzel beslen ve testine devam et cnm vitaminlerin varsa düzenli kullan
Merhaba d vitamini Ben de kullanıyorum 2-3 aydır aksatıp ara vermiştim ve sonrasında d vitamini eksikliğinde hamileliğin zor olduğunu gördüm tekrar başladım zaten insülin hormonum düşük epey Bu yüzden doktor reçete etmişti belki de birkaç aydır bu yüzden olmuyor şimdi mesajınızı görünce ilacımı hatırladım hemen alayım. Kızlar Bu arada folik asit olarak ben de ertatab kullanıyorum tamamen bitkisel ve helal sertifikalıMümkün olduğunca iyi beslenmeye çalışıyorum d vitamini eksikliğim var onun ilacını kullanıyorum birde folik asit kullanıyorum
Aynen oladabilir diye düşünüp dikkat et canım kendine ağır iş yapma ama erken testlerde awoks kullandın mı bilmiyorum tercih etmek istersen onu al derim bir dahaBen de yazın 2 kez pespembe çizgi gördüm ilk görüşte acile gittiö negatif görünce çok kötü olduk eşimle. Bu yüzden artık eşime söylemiyorum ondan gizli yapıyorum testleri
Çok devam et birde magnezyum al mutlaka vucududa sakinlestiyorMümkün olduğunca iyi beslenmeye çalışıyorum d vitamini eksikliğim var onun ilacını kullanıyorum birde folik asit kullanıyorum
Canım sen dün bana duphaston önermiştin bana fotoğrafını atar mısınBende bugün içimden yapmak geldi yaptım ama çok görünmeyen gölge gibi bir silik çıktı ama bukdarda erken sanmıyorum 8.ci gündeyim henüz
Merhaba evet d vitamini çok önemliymiş banada d vitamini ilacını direk verdi hormon testlerim daha çıkmamış onun hakkında bir bilgim yok bende folid plus kullanıyorum d vitamini olarakta ocean dc3 K2 kullanıyorumMerhaba d vitamini Ben de kullanıyorum 2-3 aydır aksatıp ara vermiştim ve sonrasında d vitamini eksikliğinde hamileliğin zor olduğunu gördüm tekrar başladım zaten insülin hormonum düşük epey Bu yüzden doktor reçete etmişti belki de birkaç aydır bu yüzden olmuyor şimdi mesajınızı görünce ilacımı hatırladım hemen alayım. Kızlar Bu arada folik asit olarak ben de ertatab kullanıyorum tamamen bitkisel ve helal sertifikalı
Hangi markayı önerirsiniz daha önce magnezyum kullanmadımÇok devam et birde magnezyum al mutlaka vucududa sakinlestiyor
Bugün döngünün 18 . Gün uKaçıncı gundesin canim
Ben sarı olanı kullanmıştım birazdan oğlumu doktora götüreceğim sağlık ocağına uğrayıp bende yazidrcam aldığımı atarım sana yine pembe olan yeni kutusu sanırım bilemiyorumCanım sen dün bana duphaston önermiştin bana fotoğrafını atar mısın
Bende 20.gunundeyim bu ay gecmi yumurtalama olcak senin acaba kacgunde bir oluyordun senBugün döngünün 18 . Gün u
Okdar çok varki ben doktorun yazdığını kullanıyorum daha bitince hepsi değiştirecem bende hepsi bir arada olan varsa ondan alacagim şuan kullandiklarm bunlar magnezinc olan magnezyumHangi markayı önerirsiniz daha önce magnezyum kullanmadım
Atarsanız çok mutlu olurum çünkü artık kasıklarım çok ağırıp şişiyor hasta olmadımBen sarı olanı kullanmıştım birazdan oğlumu doktora götüreceğim sağlık ocağına uğrayıp bende yazidrcam aldığımı atarım sana yine pembe olan yeni kutusu sanırım bilemiyorum
Tmam cnm atarımAtarsanız çok mutlu olurum çünkü artık kasıklarım çok ağırıp şişiyor hasta olmadım