Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar ben bugün bi baş ağrısıyla uyandım gözüm yerinden çıkcak gibi regl bi iki gün kala benim ağrır anlarım elendim yani kesin olcam diğer aya inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım yine de bekle sen bu gün test yapacaktın sen yapmadın mı

Bende guvenemedim işte 12.gunde tekrar yaparım bakım varsa öğünde çıkar heralde heleki hayalet çizgilere hiç güvenmiyorum gecen ayda erken testim bildiğin pembe net pozitif çıkmıştı erken testlerde hiç güvenmiyorum oyuzden artık testlerde çıksa bile günüm geçmeden inanmam

Aynı sorun bende 3 Aydır var asla sivilcem çıkmaz normalde 3 aydır koca koca sivilceler çıkıyor 2 3 tane doktor ne dedi size bunla ilgili bende gidiyim diyordum
Ben sürekli şehir değiştiriyorum yazın kendi evimizde kışın başka bir yerdeyiz. Bu yüzden kızımın egzaması da etkileniyor benm gibi. Hava bakımından çok fark var burası çok kuru buna bağlıyor cildimi daha fazla nemlendirmem lazımmış ki gerçekten normalde yağlı olan cildim burada çok kurudu beslenmeme de dikkat ediyorum antibiyotik içerikli Krem verdi geçmezse hormon tahlili yaptıracağım kullandığım krem antibiyotik içerikli olduğu için yorumlar çok iyi ben de bir iyileşme olursa sana da atarım canım farkı ilk gün halini resim çektim sivilcelerin

Olsun yinede büyür bende güzel beslen ve testine devam et cnm vitaminlerin varsa düzenli kullan

Aynen oladabilir diye düşünüp dikkat et canım kendine ağır iş yapma ama erken testlerde awoks kullandın mı bilmiyorum tercih etmek istersen onu al derim bir daha Ben de yazın 2 kez pespembe çizgi gördüm ilk görüşte acile gittiö negatif görünce çok kötü olduk eşimle. Bu yüzden artık eşime söylemiyorum ondan gizli yapıyorum testleri

Mümkün olduğunca iyi beslenmeye çalışıyorum d vitamini eksikliğim var onun ilacını kullanıyorum birde folik asit kullanıyorum
Merhaba d vitamini Ben de kullanıyorum 2-3 aydır aksatıp ara vermiştim ve sonrasında d vitamini eksikliğinde hamileliğin zor olduğunu gördüm tekrar başladım zaten insülin hormonum düşük epey Bu yüzden doktor reçete etmişti belki de birkaç aydır bu yüzden olmuyor şimdi mesajınızı görünce ilacımı hatırladım hemen alayım. Kızlar Bu arada folik asit olarak ben de ertatab kullanıyorum tamamen bitkisel ve helal sertifikalı

Bende söylemiyorum gizli gizli yapıyorum oda beklemye girsin istemiyorum çünkü olursa sürpriz olsun onada olmadı ondan sipariş veririm bakım onu denerim birde

Merhaba evet d vitamini çok önemliymiş banada d vitamini ilacını direk verdi hormon testlerim daha çıkmamış onun hakkında bir bilgim yok bende folid plus kullanıyorum d vitamini olarakta ocean dc3 K2 kullanıyorum

Canım sen dün bana duphaston önermiştin bana fotoğrafını atar mısın
Ben sarı olanı kullanmıştım birazdan oğlumu doktora götüreceğim sağlık ocağına uğrayıp bende yazidrcam aldığımı atarım sana yine pembe olan yeni kutusu sanırım bilemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-23-12-31-09-315_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2024-12-23-12-31-04-954_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 16
Hangi markayı önerirsiniz daha önce magnezyum kullanmadım
Okdar çok varki ben doktorun yazdığını kullanıyorum daha bitince hepsi değiştirecem bende hepsi bir arada olan varsa ondan alacagim şuan kullandiklarm bunlar magnezinc olan magnezyum

Eklentiler

• 17349465551321809831065321213763.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 17
Ben sarı olanı kullanmıştım birazdan oğlumu doktora götüreceğim sağlık ocağına uğrayıp bende yazidrcam aldığımı atarım sana yine pembe olan yeni kutusu sanırım bilemiyorum
Atarsanız çok mutlu olurum çünkü artık kasıklarım çok ağırıp şişiyor hasta olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…