- 2 Ocak 2022
- 344
- 192
- 32
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.381
kullandığınız uygulamanın adı nedir ovulasyon testi değerlendirmesi sanırımAmin Canım. innovita beni üzdü gerçekten net çıkarmadı hiç testleri . Alırken bu ay oğlumu bu testle öğrendim bu test uğur getirsin dedim öyle aldım bir gebenin günlüğünü. Dua ediyorum sizlere güzel haberler alın inşallah
Canm ben korunmayı bıraktıktan sonra döngüm çok dengesizlesti 35 40 gün de bir regl oluyorum bazen de 28 gün sürüyor çok karışık yaniBende 20.gunundeyim bu ay gecmi yumurtalama olcak senin acaba kacgunde bir oluyordun sen
canım bu testler genelde reglin 3. günü yapılır o zaman doğru sonuç verir fsh lh tsh estariodal testesteron gibi hormonlara bakılır sen reglin 3. günü bir daha yaptır lh pcosta yüksek olur benim bildiğimRegl döneminde değildim doktor kötü dedi
Doktorda öyle dedi reglyken gel dedi bide progesteron bakılacak mış sonuca göre klomene basliycaz dedi nedir biliyomusunuzcanım bu testler genelde reglin 3. günü yapılır o zaman dpğru sonuç verir sen reglin 3. günü bir daha yaptır lh pcosta yüksek olur benim bildiğim
Merhaba ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım regliyi bekliyorum heyecanla :)Kızlar benim gibi Aralık ayında klomen kullanıp gebelik bekleyen var mı
Teşekkür ederimOkdar çok varki ben doktorun yazdığını kullanıyorum daha bitince hepsi değiştirecem bende hepsi bir arada olan varsa ondan alacagim şuan kullandiklarm bunlar magnezinc olan magnezyum
Hamile degilsen o sonuç ne sonucuBen hamile değilim ama yine mi kötü
Miratech mor olanıBenim adet döngüm kısa olduğu için ben direk adetim biter bitmez başladım ama 3 gündür ikinci çizgi çıkmıyor bile Çarşamba da kontrolum olunca korktum inşallah iki gün içinde koyulaşır hangi ovulasyon testini kullanıyorsunuz
Anladım cnm yapmaya devam et ozman büyük ihtimalle geç olcak yumurtlamaCanm ben korunmayı bıraktıktan sonra döngüm çok dengesizlesti 35 40 gün de bir regl oluyorum bazen de 28 gün sürüyor çok karışık yani
Aynen canm devam ediyorum bugün biraz daha koyulmuşAnladım cnm yapmaya devam et ozman büyük ihtimalle geç olcak yumurtlama
Gebelik planlıyorum çünkü değerlerime bakılıyoHamile degilsen o sonuç ne sonucu
Ben de ayın 11'inde çatlama iğnesi oldum bu ayki yumurtlamam da çok akıntım olmadı ama yumurtlamadan beri devam eden beyaz akıntım var Kasıgimda ara ara sancı var mide bulantısı var iğnenin belirtisidir dedim ama hala devam ediyor bugün iğnenin 13 günü test yaptım negatif.2 gündür kasıkta çok nadir1-2 snlik hafif ağrı oluyor. İğneyi vurulduktan sonraki süreçte akıntım olmadı. Sizde oldu mu?
Ha TM canım rabbim gönlüne göre versinGebelik planlıyorum çünkü değerlerime bakılıyo
Daha önce Laboguick kullandınız mı peki kullandiysaniz memnun kaldınız mıMiratech mor olanı
Yaklaştı demekki artikAynen canm devam ediyorum bugün biraz daha koyulmuş
İnşallah ya bu kadar dengesiz olduğu için ovülasyon kullaniyorum oda insanı strese sokuyoYaklaştı demekki artik
Attım bebeğmmm.Testini yükler misin canım. Her test farklı sonuçta insan yapımı sıkma canını. Hastaneye bir git hele belli olur. Bence 50,60 fln cıkcak hatta bir günde. Tahmnnm 48
Femometer canımkullandığınız uygulamanın adı nedir ovulasyon testi değerlendirmesi sanırım
Bende yaptığımda hep silik diye cikmiycsk sanmıştım oldu ama yine çok çok koyu da pik olmadı ama yinede pik kabul ettim bakalım rahatlamaya çalış gün aşırı ilişkinede devam et sen testlerede çok güvenmemek lazimİnşallah ya bu kadar dengesiz olduğu için ovülasyon kullaniyorum oda insanı strese sokuyo