Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

kullandığınız uygulamanın adı nedir ovulasyon testi değerlendirmesi sanırım

canım bu testler genelde reglin 3. günü yapılır o zaman dpğru sonuç verir sen reglin 3. günü bir daha yaptır lh pcosta yüksek olur benim bildiğim
Doktorda öyle dedi reglyken gel dedi bide progesteron bakılacak mış sonuca göre klomene basliycaz dedi nedir biliyomusunuz

2 gündür kasıkta çok nadir1-2 snlik hafif ağrı oluyor. İğneyi vurulduktan sonraki süreçte akıntım olmadı. Sizde oldu mu?
Ben de ayın 11'inde çatlama iğnesi oldum bu ayki yumurtlamam da çok akıntım olmadı ama yumurtlamadan beri devam eden beyaz akıntım var Kasıgimda ara ara sancı var mide bulantısı var iğnenin belirtisidir dedim ama hala devam ediyor bugün iğnenin 13 günü test yaptım negatif.

Beni tekrar listeden çıkara bilirsiniz 5 gün femara kullanımına rağmen hiç yumurta gelişmemiş yumurta gelişimi olsaydı 28 Aralık'ta mikroçip aşılama yapılacaktı nasip deilmis ayrıca kist oluşmuş 3 ay boyunca doğum kontrol hapı başlandı geride kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar

İnşallah ya bu kadar dengesiz olduğu için ovülasyon kullaniyorum oda insanı strese sokuyo
Bende yaptığımda hep silik diye cikmiycsk sanmıştım oldu ama yine çok çok koyu da pik olmadı ama yinede pik kabul ettim bakalım rahatlamaya çalış gün aşırı ilişkinede devam et sen testlerede çok güvenmemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…