-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.961
Geçen ayda demiştim yeni ay yeni bir umut. Bu ay yine öbür aya yükledim bu yükü. Böyle böyle kocaman bir 2 sene geçti. Rabbim tez zamanda güzel haberler duyursun inşallah sana da bana daÜzülme benim de tutmadı yeni ay yeni umut
Renkli göremedim de o yüzden sordum bazı testlerde maalesef ilk saniyede hat çizgisi belli oluyor tekrarlarsan daha net anlarız sabahİlk hali zaten bu
Bende test yaptım negatif yineRenkli göremedim de o yüzden sordum bazı testlerde maalesef ilk saniyede hat çizgisi belli oluyor tekrarlarsan daha net anlarız sabah
VArsa çıkar evet canimÇıkar mı 12. Günde sence yapayım diyorum niyetlenince de korkuyorum ya
Negatif cnm yaptımVArsa çıkar evet canim
Üzüldüm canmBende test yaptım negatif yine
Takma cnm normal şimdi olmaz öbür ay bilemezsin anne olmak kolay değil sabır işi sabredecegiz
Benim 10 ya da 12. Gün ovü yapmadım bu ay takip edicem ama alcam ovulasyon nasip üzülmüyorum en hayırlısı neyse o olsun yapacak bişe yok herşey Allah tanÜzüldüm canmCanım teste güveniyorsan negatife alıstır kendini. Çatlaman belli ise. Ama belli de olmaz gecıkirsen yap. Ben de alıstırdım adet olunca hıcc uzulmedm
Aynen öyle tatlım dua sabır Allah büyükTakma cnm normal şimdi olmaz öbür ay bilemezsin anne olmak kolay değil sabır işi sabredecegiz
Bence al kalsınKızlar bana çok ovulasyon testi lazım değil 3-4 tane bile yeter Sadece akşamları yapmak için 8.gün yıkanıyorum adetim 8 gün. Genelde 10unda hafif batmalarım başlıyor. 11.gün teste başlarm diyorum zaten az cok anlarım bsslayacagm gunu. çünkü geçen ay 13.gün çatladı. Bu ay 14.gun.. 10'lu ovulasyon testi alayım dedim ama onların da 30'lular arasında 100 TL falan fark var otuzlu mu alsam acaba Sadece bu ay yapmak istiyorum diğer ay istemiyorum hiç açıkçası bu ayda mecburi Kaynanalar gelecek diye. Laboquıckk markada on ovulasyon artı 5 gebelik testi var o da mantık geldi ama fıyat farkı az bir gebenin günlüğü 30 lu ile :)
Cnim sen catlamanida biliyorsun neden yapıyorsun ki zaten birgün arayla ilişkide öğünü tutturmuş olursun bence buayda byle üstüne düşmeden yap belki olumlu olur kaynanan vesile olur belki bilemezsinKızlar bana çok ovulasyon testi lazım değil 3-4 tane bile yeter Sadece akşamları yapmak için 8.gün yıkanıyorum adetim 8 gün. Genelde 10unda hafif batmalarım başlıyor. 11.gün teste başlarm diyorum zaten az cok anlarım bsslayacagm gunu. çünkü geçen ay 13.gün çatladı. Bu ay 14.gun.. 10'lu ovulasyon testi alayım dedim ama onların da 30'lular arasında 100 TL falan fark var otuzlu mu alsam acaba Sadece bu ay yapmak istiyorum diğer ay istemiyorum hiç açıkçası bu ayda mecburi Kaynanalar gelecek diye. Laboquıckk markada on ovulasyon artı 5 gebelik testi var o da mantık geldi ama fıyat farkı az bir gebenin günlüğü 30 lu ile :)
Bazen 12. Gün çatlıyor kuzum. Erken olabiliyor. Nadiren de 15, ya da 16. Genelde 14 ama Kayınvalıdemlerler bir kac plan da olacak gezıler fln. İşimi sağlama almam gerek evden çıkmamak ıcın emin olmamız lazımCnim sen catlamanida biliyorsun neden yapıyorsun ki zaten birgün arayla ilişkide öğünü tutturmuş olursun bence buayda byle üstüne düşmeden yap belki olumlu olur kaynanan vesile olur belki bilemezsin
Buarada eşim de sen gibi diyor ama nobetlerle cakışırsa dye alalım dedi o da. Gün aşırı yapamam çok utanırım.Cnim sen catlamanida biliyorsun neden yapıyorsun ki zaten birgün arayla ilişkide öğünü tutturmuş olursun bence buayda byle üstüne düşmeden yap belki olumlu olur kaynanan vesile olur belki bilemezsin
Tabi tercih senin cnm ya öğünü çıktı diyelim evde oldular ve yapamadınız onu Stresi daha çok olur diye dedim cnm bende evde biri varken gizli gizli yapmak sizin içinde aksiyon olabilir yaniBazen 12. Gün çatlıyor kuzum. Erken olabiliyor. Nadiren de 15, ya da 16. Genelde 14 ama Kayınvalıdemlerler bir kac plan da olacak gezıler fln. İşimi sağlama almam gerek evden çıkmamak ıcın emin olmamız lazımbir de eşimn nöbetleri olacak yine onları ayarlıcak catlamaya gore
Tmam işte bir ovulasyon birde çatlamaya getir tamamdir bu iş 9dan başlama sendeBuarada eşim de sen gibi diyor ama nobetlerle cakışırsa dye alalım dedi o da. Gün aşırı yapamam çok utanırım.9,11,13,15,17 ay yazarken bile yüzüm kızardı nöbet tuttuğunda ertesi gün veya dger gun evde oluyor haftada 3 gün ızınli normalde rhatız kızım okuldayken gunduz oluyor yada ısten gelnce smdı kaynana kayınpeder gunduz olma sansı da yokk
Varsa silikte olsa çıkar benceKızlar, bat'a 4 gün kaldı (bat;26) erken gebelik testini şimdi yapsam sağlıklı sonuç alır mıyım yoksa sabah mı yapsam? Siz olsanız nasıl yapardınız? Testin markasını bu defa prodoctor aldım( ~~~bilen bilir 19 unda artımed pozitif çıktı ama güvenemedim )rica etsem fikir alabilir miyim tecrübeli, bilgili ablalarımmm
Heh ondan dedim test almam farz ay bide çatlama günü nöbet olursa atın beni denizlere. 14.gün 1 Ocak. Dedim sakın sakın yapma 31 Aralık 1 Ocak normalde tatil ama nöbet olursa ogrencler evine gtmezse yurt nöbeti varrrTmam işte bir ovulasyon birde çatlamaya getir tamamdir bu iş 9dan başlama sende