-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.921
canım var diye düşünüyorum muhtemelen kanındaki hcg şu an çok düşük idrara yeni geçiyo gününede daha varmış yarın sabah bir daha yap istersen sonrasında kan verirsinAynı marka canım . Bat 24-25 Aralık çatlamanın 10.günü
İnşallah canım İnsallahumarım testler bozuk felan değildir. 3 test yaptım
Son hali bu kızlar
Evet canım ben minikte olsa görüyorum. Yani elf gözlerim beni yanıltmıyorsaKızlar bende sabah yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi ben görebiliyorum ama silik siz görebildiniz mi
İnşallah pozitif haberlerini alırız. Mutlaka bize de yaz olur mu ?İnşallah abla inşallah uygulamaya göre yumurtlama günümdeydim evet ama yumurtlamam oldumu bilmiyorum
Tabiki haber ederim abla inşallah güzel haberlerle geleceğimİnşallah pozitif haberlerini alırız. Mutlaka bize de yaz olur mu ?
Sonradan koyulaşma olmadı amaEvet canım ben minikte olsa görüyorum. Yani elf gözlerim beni yanıltmıyorsa
Golgemsi çıkmış cnm bekle bakalım yarınki nasıl cıkıcakKızlar ilk yaptığım da çekebildiğim bu çekilmiyor . Öyle karanlık ki evin ışıkları çıkmıyorumarım testler doğrudur
Umarım testler doğrudur canım inşallah ayyyÇok erken öğrenmiş oldun kuzum. Sağlıkla artsın betan testin koyulaşmaya başlayınca beta verirsin
Bende var diye düşünüyorum canım inşallah vardır hepimiz de güzel haberler alırız Allah’ın izniyle. Yarın sabah yapacağım 1 testim kaldı elimde.canım var diye düşünüyorum muhtemelen kanındaki hcg şu an çok düşük idrara yeni geçiyo gününede daha varmış yarın sabah bir daha yap istersen sonrasında kan verirsin
Yarın sabah herşey belli olur. Umarım ki doğrudur sevincim yarıda kalmaz.Golgemsi çıkmış cnm bekle bakalım yarınki nasıl cıkıcak
Epey belli canım 4 günün var çünkü cok normal hadi inşallah artsınAynı marka canım . Bat 24-25 Aralık çatlamanın 10.günü
İnşallah canım İnsallahumarım testler bozuk felan değildir. 3 test yaptım
Son hali bu kızlar
Kaç gün vardı sizin reglaİyi akşamlar kızlarbana yine test perileri geldi
Görüyorum ama kuruma mı kac dk cktı ilk hali fotosu varmı canmKızlar bende sabah yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi ben görebiliyorum ama silik siz görebildiniz mi
Bak ekledim canım.Epey belli canım 4 günün var çünkü cok normal hadi inşallah artsınsen hangi günler değerlendirsin testte mi görmüştün pik fln
Oyyyy çok değerlendirmiş sin ne güzel ben çok üzgünüm kaynanmlar varken anca 2 olurBak ekledim canım.
9 Aralık yumurtlama - 11 Aralık çatlama
Ben 4-6-8–9-10-11 değerlendirdim. Sonra bıraktım umarım tutmuştur
Foto çok net değil silik var gibide duruyorKızlar bende sabah yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi ben görebiliyorum ama silik siz görebildiniz mi
Yok kuzum olmadı kayınpeder vardıOyyyy çok değerlendirmiş sin ne güzel ben çok üzgünüm kaynanmlar varken anca 2 olur3 yapablr myz bilmiyorum pikten sonra. 12sinde olmadı mı ılskı canm
Canım kendin dinleme teste bak artk bak biliyorsun ki gebelik olmayanlarda da Batma oluyor yani bu gebelikle alakalı değildir belki. Korkma yani varsa da yerlesmeden dolayıdırYok kuzum olmadı kayınpeder vardıdeğerlendirdik de inşallah olmuştur. Şuan sol kaşığım inanılmaz batıyor sızlama gibi bişi anlamadım ya
Umarım canım bu marka hakkında bilgim de yok oyuzden kesimde konuşamıyorum umarım yarında görürsün çizgiyiUmarım testler doğrudur canım inşallah ayyy
Bende var diye düşünüyorum canım inşallah vardır hepimiz de güzel haberler alırız Allah’ın izniyle. Yarın sabah yapacağım 1 testim kaldı elimde.
Yarın sabah herşey belli olur. Umarım ki doğrudur sevincim yarıda kalmaz.
Kalkıp test yapasım geldi yaUmarım canım bu marka hakkında bilgim de yok oyuzden kesimde konuşamıyorum umarım yarında görürsün çizgiyi
Ya ben düşük yaptığım için şuan adet tarihimi bilmiyorum yani karıştı hesaplayamıyorum daMerhaba sat bat tarihlerini yazın ben eklerim sizi
İlk hali zaten buGörüyorum ama kuruma mı kac dk cktı ilk hali fotosu varmı canm