- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.941
Ya ben düşük yaptığım için şuan adet tarihimi bilmiyorum yani karıştıMerhaba sat bat tarihlerini yazın ben eklerim sizi
Merhaba sat bat tarihlerini yazın ben eklerim sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben düşük yaptığım için şuan adet tarihimi bilmiyorum yani karıştıMerhaba sat bat tarihlerini yazın ben eklerim sizi
Merhaba sat bat tarihlerini yazın ben eklerim sizi
Evde olsa bende yapardim kesin siz bu testleri eczaneden mi aliyosunz ya internette daha uygun sankiKız susun Bi girdim herkes test yapmış Bi tane testim kalmış kalkıp yapcam şimdi sonra sabaha kadar ağlarım beni dinlemek zorunda kalırsınız Hee
Eczaneden alıyorum ben zengin oldular mübarekEvde olsa bende yapardim kesin siz bu testleri eczaneden mi aliyosunz ya internette daha uygun sanki
Hayr yspma bence henüz erken enaz 10.gun olması lazım tut kendiniKalkıp test yapasım geldi ya
Ne 10 günü kızHayr yspma bence henüz erken enaz 10.gun olması lazım tut kendini
Bence yapma pazartesi yap en azındanEvanora @eva010 kızlar sın testimi yapayım mı 12 den sonra 3 gün kaldı sayalım
Öyle mi dersin peki ben eşim yanımda ya destek olur dedim tekken çok kötü oluyorumBence yapma pazartesi yap en azından
8 9 ay oluyor canımSen kaç aydir deniyorsun canim
Sen kaçıncı gundeydin karistirdimi yaNe 10 günü kız
Ozman kendini nasıl hissediyorsan öyle yap canım hadi bekliyorum ozmanÖyle mi dersin peki ben eşim yanımda ya destek olur dedim tekken çok kötü oluyorum
Ben hep eşimden gizli yapıyorum haberi yok yani yaptiklarimdan geçen ayÖyle mi dersin peki ben eşim yanımda ya destek olur dedim tekken çok kötü oluyorum
Kız benim 25 regl isteSen kaçıncı gundeydin karistirdimi ya
Yok benimkide diyo benle yap geçen tek yaptım halimi gördü baya Bi giydirdi banaBen hep eşimden gizli yapıyorum haberi yok yani yaptiklarimdan geçen ay
Tmam işte catlamdan 14 gün sonra oluyorya adet şuan 4 gün yokmu seninKız benim 25 regl iste
Benimki ilk hamilelegimde baya laf söylüyordu negatif çıktığında üzülüyorum diye oyuzden gizli gizli takip etmeye karar verdim bu defa kan verene kdards soylemiycemYok benimkide diyo benle yap geçen tek yaptım halimi gördü baya Bi giydirdi bana
Of bilmiyorum kalkıp yapsam mı 10 u çatladı desem 12. Gün olacak yarınBenimki ilk hamilelegimde baya laf söylüyordu negatif çıktığında üzülüyorum diye oyuzden gizli gizli takip etmeye karar verdim bu defa kan verene kdards soylemiycem
EwetTmam işte catlamdan 14 gün sonra oluyorya adet şuan 4 gün yokmu senin
Bi umut belki minikte olsa çıkar diyorumTmam işte catlamdan 14 gün sonra oluyorya adet şuan 4 gün yokmu senin
Çıkar mı 12. Günde sence yapayım diyorum niyetlenince de korkuyorum yaOzman kendini nasıl hissediyorsan öyle yap canım hadi bekliyorum ozman