Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ayyyy ben gülmekten yapamazdim heralde
Allah'tan istek oluyor bende de çok ovulasyon zamanı aklıma ne geldi benim egzama için karışımın vardı 2 günde bir sürüyordum. Şimdi gerek yok ama şişeye bir karışım yapıp gece sürecegm sacıma 2saat bekletip duşa gırmek gerekiyor. Ben bunu gün aşırı sürersem kaynama da söyleyip görsünler yani sacımdakı karışımı. kmse anlamaz hahahaha nasıl fikir suyu kapamadan kocamı da sokarım duşa

Ben de bu ay iğne bulamadım ama akşam parklardaki spor aletlerinde çalıştım bi saat. havuç kaynattım bol bol yedim çatlamıştı.Tutmadı ama.
Düzeltme: Bulmuşsunuz sevindim
Sağol canım iğne olsada olmasada işte catlatacagi varsa çatlıyor işte ama hani iğne bulamamak sinir bozucu bişey insan stres oluyor.insallah hiç iğneye felan gerek kalmadan tutar bukez yumurtanız.yarin yapacağım ama umutlu değilim hatta adet söktürücü ilacimida aldım şimdiden testten sonra kullanmak için.Rabbim yardımcımız olsun

Aynen öyle yapcam test almıycam gecikirse zaten anlarım kanda çıkar en sağlıklısı regl olursamda ilk 3 günün birinde gel dedi giderim yeni planlamamı yaparım 10 aydır deniyoruz Bi ayım daha gitsin geç olsun napalm

Bence test yalancı pozitif veriyor Umudumu kaybettim eşimde nöbete gitti.

Eklentiler

• IMG_9219.jpeg
    115,3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_9220.jpeg
    129,6 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_9221.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_9222.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_9219.jpeg
    115,3 KB · Görüntüleme: 11
Günaydınn bunların hepsinde çizgi görüyorum ben. Markaları neydi ben kaçırdım galiba daha önce yazdıysanız. Umarım gönlünüze göre olur sonuç
Merhaba dün gece yollamıştım.
Umudumu kaybettim bilmiyorum sanki yalancı pozitif veriyor. Novacheck markası hepsinin

Testin son haliiii kızlar ay bilemedim. Beklemekten başka çarem yok

Eklentiler

• IMG_9235.jpeg
    124,8 KB · Görüntüleme: 10
Hepsi yalancı pozitif vermiyordur bence. Ben de ilk hamileliğimi silik çizgiyle öğrenmiştim. Bence gidebiliyorsanız acile ya da yarın bir hastaneye gidip kan verin
Canım eşim nöbete gitti sabah hastane de uzak yakında nöbetçi eczane olsa gidip başka bir test alacağım ama eczane yok. Yarın bir kaç test alıp denemek lazım reglime 3 gün kaldı

Ayyy çok heyecanlı. İnşallah bebiş seninledir gidebildiğin ilk an kan verip netleştirirsin. Ya da herhangi bir aksi durum yoksa 1 hafta sonra direkt doktoruna gidersin o zaman kese de görünebilir
En iyisi ben reglimi bekleyeyim.
Forumda bir kaç yerde yalancı pozitif veriyor diye okudum şimdi iyice umudum gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…