- 2 Aralık 2024
- 598
- 262
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.001
Allah'tan istek oluyor bende de çok ovulasyon zamanıAyyyyben gülmekten yapamazdim heralde
Sağol canım iğne olsada olmasada işte catlatacagi varsa çatlıyor işte ama hani iğne bulamamak sinir bozucu bişey insan stres oluyor.insallah hiç iğneye felan gerek kalmadan tutar bukez yumurtanız.yarin yapacağım ama umutlu değilim hatta adet söktürücü ilacimida aldım şimdiden testten sonra kullanmak için.Rabbim yardımcımız olsunBen de bu ay iğne bulamadım ama akşam parklardaki spor aletlerinde çalıştım bi saat. havuç kaynattım bol bol yedim çatlamıştı.Tutmadı ama.
Düzeltme: Bulmuşsunuz sevindim
Ben de gördümUmutlandirmak istemem ama test biraz kuruyunca tekrar atarmsn resmini sanki gölge gibi görünüyor
Testindekı silik cizgiyi ben zorlanmadan göruyorumAynen öyle
Canım ben çok silik bi çizgi görüyorum ya inşallah yanılmıyorumdurBen dayanamayıp yaptım sanırım olmadı bu ay tutmadı benimbat'a 4 gün kaldı pozitif olsaydı çıkardı bence
Aynen öyle yapcam test almıycam gecikirse zaten anlarım kanda çıkar en sağlıklısı regl olursamda ilk 3 günün birinde gel dedi giderim yeni planlamamı yaparım 10 aydır deniyoruz Bi ayım daha gitsin geç olsun napalmCanım bilemedim ki yanlış yönlendirmek istemem seni belli de olmaz bak 3 kala dönenler var ama bu testle alaklaı degıl de yerlesme suresi de onemlı. Gec döllenme demıyorım bebek yerlesme suresı herkesde bir değil bence negatif e aşılarak bekle cıkarsa sürpriz olsun
Bi ben göremedim kızın silik çizgisiniBen de gördüm
GünaydınnBence test yalancı pozitif veriyorUmudumu kaybettim eşimde nöbete gitti.
Merhaba dün gece yollamıştım.Günaydınnbunların hepsinde çizgi görüyorum ben. Markaları neydi ben kaçırdım galiba daha önce yazdıysanız. Umarım gönlünüze göre olur sonuç
Hepsi yalancı pozitif vermiyordur bence. Ben de ilk hamileliğimi silik çizgiyle öğrenmiştim. Bence gidebiliyorsanız acile ya da yarın bir hastaneye gidip kan verinMerhaba dün gece yollamıştım.
Umudumu kaybettim bilmiyorum sanki yalancı pozitif veriyor. Novacheck markası hepsinin
Canım eşim nöbete gitti sabah hastane de uzakHepsi yalancı pozitif vermiyordur bence. Ben de ilk hamileliğimi silik çizgiyle öğrenmiştim. Bence gidebiliyorsanız acile ya da yarın bir hastaneye gidip kan verin
Ayyy çok heyecanlı. İnşallah bebiş seninledirTestin son haliiii kızlar ay bilemedim. Beklemekten başka çarem yok
En iyisi ben reglimi bekleyeyim.Ayyy çok heyecanlı. İnşallah bebiş seninledirgidebildiğin ilk an kan verip netleştirirsin. Ya da herhangi bir aksi durum yoksa 1 hafta sonra direkt doktoruna gidersin o zaman kese de görünebilir
Tabi her zaman temkinli olmak lazım sonra çok üzülmemek için zaten 3 gün kalmış. İnşallah pozitiftirEn iyisi ben reglimi bekleyeyim.
Forumda bir kaç yerde yalancı pozitif veriyor diye okudum şimdi iyice umudum gitti.
İnşallah canım . Hepimiz güzel haber alırızTabi her zaman temkinli olmak lazım sonra çok üzülmemek için zaten 3 gün kalmış. İnşallah pozitiftirhaberlerini bekliyoruzzz