-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.101
Bir gebenin günlüğü daha mı iyi sence bende bu aydan sonra takip etmem karar wermiyorum hangisini alsam diyeÇok teşekkür ederim canım benim rabbim sizlere de güzel haber almayı nasip etsin inşallah.
Ekim-Kasım ve aralık 3. Ay kuzum.
Kasım-Aralık ovulasyon ile takip ettim.
İnnovita kasım ayında yumurtlamayı doğru çıkarmadı. Bu ayda dün yollamıştım Birgebenin günlüğü ile yaptım doğru çıkardı.
Kuzum bir gebenin günlüğü strip test al ovulasyon ben takip öyle yaptım. Bende normalde ilk gebeliğimden önce kendi vücudumu takip ediyorum ama yanılıyor insan.Ay bana yardm et bu ay senin dediğin günlerde yapaymne güzel ben 7ay olacak yok yok
Ah canım benim en kısa zaman da size de nasip etsin inşallah rabbim.Burda ki gebelik haberlerini duyunca kendimin ki gibi mutlu oluyorum
Canım benim çok teşekkür ederim sizleri de dün gece gece rahatsız ettim başınızı şilirdimAh hayırlı uğurlu olsun canımmm, sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin Allah. Testlerini gördüğümde kesin var demiştim çok sevindim
Ben ilk gebeliğimde de onla takip ettimBir gebenin günlüğü daha mı iyi sence bende bu aydan sonra takip etmem karar wermiyorum hangisini alsam diye
Kız ben 10 aydır deniyorum olmuyo iki düşüğüm war ilk evliliğimdenAy bana yardm et bu ay senin dediğin günlerde yapaymne güzel ben 7ay olacak yok yok
Ozaman onu alayım Bi de takip ederken testler yanıltırsa deli olur dağa düşerim artık gücüm kalmadıBen ilk gebeliğimde de onla takip ettim
Canım ben yanılmıyorum hep artı 14 ile saatine kadar adet oluyorum bu ayda gördün,Kuzum bir gebenin günlüğü strip test al ovulasyon ben takip öyle yaptım. Bende normalde ilk gebeliğimden önce kendi vücudumu takip ediyorum ama yanılıyor insan.
Ah canım benim en kısa zaman da size de nasip etsin inşallah rabbim.
Canım benim çok teşekkür ederim sizleri de dün gece gece rahatsız ettim başınızı şilirdim
İnşallah en yakın zamanda olur canım ikimizin deKız ben 10 aydır deniyorum olmuyo iki düşüğüm war ilk evliliğimden
Kuzum sakin ol bak testlerle ilerle daha iyiOzaman onu alayım Bi de takip ederken testler yanıltırsa deli olur dağa düşerim artık gücüm kalmadı
Canım benim testlerle ilerlemek iyi olur bu ay senin için. Hemen sipariş ver gelsinCanım ben yanılmıyorum hep artı 14 ile saatine kadar adet oluyorum bu ayda gördün,çatladığı saniyeye bile anlıyorum. Ama bu ay yoğun olacağım diye evde kalmak için plan yapmak için almak zorundayım sadece kayınvalideler olacak diye
Amin inşallah ama benim iki düşüğümün araştırılması lazım yani böyle Bi durum söz konusuyken hamile kalma düşüncesi de saçma doktorumla konuşcam olunca belki onu da kaybetcemİnşallah en yakın zamanda olur canım ikimizin de
Regl 3 gün war olayım alcam hemenKuzum sakin ol bak testlerle ilerle daha iyi
Canım benim testlerle ilerlemek iyi olur bu ay senin için. Hemen sipariş ver gelsin
Ay olur mu öyle şey hepimiz birbirimize destek olmak için buradayız hele ki sonu böyle güzel olunca tadından yenmiyor :)) ben de bu ay bir gebenin günlüğünün testini kullandım pik de gördüm, mart ayında kullandığımda görmemiştim pik, hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKuzum bir gebenin günlüğü strip test al ovulasyon ben takip öyle yaptım. Bende normalde ilk gebeliğimden önce kendi vücudumu takip ediyorum ama yanılıyor insan.
Ah canım benim en kısa zaman da size de nasip etsin inşallah rabbim.
Canım benim çok teşekkür ederim sizleri de dün gece gece rahatsız ettim başınızı şilirdim
Tabi canım bende onu merak ediyordumBelirtilerim saymamı istermisinizgerçi herkesin aynı olmuyor
Duphaston alıp icebilirdin o bebegin tutunmasını sağlıyor yoksade adet oluyorsunBaktılar ama kist yok dendi yumurtalıkların aağlıklı dendi 45 dedim de 50 gün olmuş ben yeni evliyim çok stresliyim ondan oşabilir kanı adet söktürücü yazacaktı onun için istedi
Ama ben almadım
Yaaa canım dün zaten barizdiKızzlaaaarrrrrr
Yaaaaa cokkl cokk sevindim dedim sana varr gözün aydın çok mutlu oldum adına kendim kadar çok sevindim inan yeni tutunmuş minnoş dahaKızzlaaaarrrrrr
Doğru söylemiş aslında eşin pik günü ve silik günü yapmak en yüksek ihtimal günü oluyor adlinda 2 gün yeterli diğer günlerin keyfine kalmış oluyor mesela ben bu ay ovülasyonda gördüm artık nezman olcagını buay tutmamış sa öbür ay yumurta akının en yoğun geldiği gün yaparım birde ertesi günü sonrasını oluruna bırakirim artık yani istesekte o 2gunu. Dışında gebelik olmuyacak bak benim 15 pik oldu 16 bi tık silik 17 de tam silik oldu büyük ihtimalle 16da çatladı bence umarım anlatabilmidimdir canımCanım çatladıgnı anlamak ıcin az silikleşmesi yeterli oluyordu değil mi? Ben pik görünce 3 gun degl de 2 günde bir yapsam mı diyorum. Eşim bana dedi ki bu ay. Biz cok yapıyoruz ilişki. Aslında bir kaç günlük spermleri yumurtlamaya denk getirsek daha iyi olur... Mantıklı da geldi bana acaba diyorum adet sonrası 9. Gün ilişki yapsam bir daha da pik gördüğümün ertesi mi yapsam kalıtelı olsunlar
Demekki 12.gunde bebek tutununca çıkıyormuş testtede kandada bende 3gun kala byle senin gbi öğrenmiştimKızlarım bol bol dua edeceğim size Rabbim en kısa zamanda güzel haber almanızı nasip etsin.
Reglime 3 gün var
9.unda yumurtladım, 11inde çatlama oldu
Hah işte testin yardımcı olduğu yer tamda burası eğer o ay kaliteli yumurta ve sprem varsa tam gününde ilişkide olunca yüzde 90 oluyorÇok teşekkür ederim canım benim rabbim sizlere de güzel haber almayı nasip etsin inşallah.
Ekim-Kasım ve aralık 3. Ay kuzum.
Kasım-Aralık ovulasyon ile takip ettim.
İnnovita kasım ayında yumurtlamayı doğru çıkarmadı. Bu ayda dün yollamıştım Birgebenin günlüğü ile yaptım doğru çıkardı.
Evet canımmm direkt siliğe gerek yok bence de ya zaten anlayacagım bedenime göre de amacım catlama degl pikiyapbilmek. 30lu testler 3,4 tane istiyordum tekli de epey pahalı ben 30lu mecbur alıcamDoğru söylemiş aslında eşin pik günü ve silik günü yapmak en yüksek ihtimal günü oluyor adlinda 2 gün yeterli diğer günlerin keyfine kalmış oluyor mesela ben bu ay ovülasyonda gördüm artık nezman olcagını buay tutmamış sa öbür ay yumurta akının en yoğun geldiği gün yaparım birde ertesi günü sonrasını oluruna bırakirim artık yani istesekte o 2gunu. Dışında gebelik olmuyacak bak benim 15 pik oldu 16 bi tık silik 17 de tam silik oldu büyük ihtimalle 16da çatladı bence umarım anlatabilmidimdir canım