Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ya bunu nasıl yapıyorsunuz anlamadım da

En güzeli kaset. Ya erken testlere asla güvenmiyorum gecen ayda beni 2 defa pembe pozitif gösterdi 2gun sonrada hasta oldum çok şaşırdım kesin var demiştim testte gore
Canım awox gerçekten güvenilir yalancı pozitif olduğunu ben hiç görmedim daha önce onu alabilirsin mesela silik çizgi çıktı arkadaşımda sonra adet oldu kana bir baktırdı kimyasal Yani asla yanılmadı yanlış negatif veya pozitif vermiyor

Kızlar benim 3 aylık ovülasyon testlerim .bu ay da olmazsa Ocak ayında doktor değiştireceğim o da sıkıntı yok derse . Ben daha bırakacağım bir çok kişi stresten akışına bırakılması gerektiğini söylüyor . Nasibimde var öyle bekleyeceğim

Eklentiler

• IMG_7941.jpeg
    164,6 KB · Görüntüleme: 23
Rabbim herkese bunu nasip etsin inşallah.
Bizim bir tanıdığımız vardı 13 yıl bebekleri olmadı Herşeyi denediler. En sonunda evlat edinelim dediler başvuru yapacakları zaman bir fenalaşmış kadın kanda hamile olduğu çıkmış :) şimdi çocuk 8 yaşında :)

Unutmadım tatlım bende bekliyorum saat gelsin diye 25 aylık bebeğim daha var şimdi uyudu . Eşimi saç traş edip hemen yapacağım. Umarım bu kadar sevinmem boşa değildir
Bir zamanlar korona zamanı kuaförler kapalıyken Ben de eşimi tıraş etmiştim ama kuaför değilim genelde sen mi yapıyorsun kuaför müsün yoksa ya da canım. Ay yerim 25 ay çok iyi bir yaş aralığı olacak hamileysen hem oyun arkadaşı hem çok iyi birer kardeş olacaklar ben o eşiği çoktan geçtim ona üzülüyorum

Gerçekten mucize gibi eşimin dayısının da 14 yıl çocukları olmamış şu anda 3 tane çocukları var ikisi evli

3 aydır yumurtlaman hep görünmüş testte, adetlerin de düzenli sanırım. Doktor da sorun yok diyorsa en azından 5-6 ay beklemek gerekir bence ben kızıma 4.reglden sonra hamile kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…