Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bir zamanlar korona zamanı kuaförler kapalıyken Ben de eşimi tıraş etmiştim ama kuaför değilim genelde sen mi yapıyorsun 😂kuaför müsün yoksa ya da canım. Ay yerim 25 ay çok iyi bir yaş aralığı olacak hamileysen hem oyun arkadaşı hem çok iyi birer kardeş olacaklar ben o eşiği çoktan geçtim ona üzülüyorum
Canım benim eşim asker yaklaşık 1 senedir ben yapıyorum eşimin traşını. şuan doğudayız suriye sınırında gitmiyor gidemiyor 😆 kuaför değilim eşim traş olurken izlemiştim onu berberde nasıl yapıldığını öğrendim şimdi öyle yapıyorum 😆😆😆😆

Ve doğuda olduğumuz için kimsemiz yok tek başına kalıyor yavrum benle zaman geçiriyor ama yetmiyor. Ona arkadaş olsun istedim 🫶😍 insallah hamileyimdir

3 aydır yumurtlaman hep görünmüş testte, adetlerin de düzenli sanırım. Doktor da sorun yok diyorsa en azından 5-6 ay beklemek gerekir bence ben kızıma 4.reglden sonra hamile kalmıştım :KK200:
1.5 sene oldu ilk günden beri korunmadık . Ama olmadı doktora gittim sorun yok dedi eşim de gidecek.regl de bildim bileli düzenli

Canım benim eşim asker yaklaşık 1 senedir ben yapıyorum eşimin traşını. şuan doğudayız suriye sınırında gitmiyor gidemiyor 😆 kuaför değilim eşim traş olurken izlemiştim onu berberde nasıl yapıldığını öğrendim şimdi öyle yapıyorum 😆😆😆😆

Ve doğuda olduğumuz için kimsemiz yok tek başına kalıyor yavrum benle zaman geçiriyor ama yetmiyor. Ona arkadaş olsun istedim 🫶😍 insallah hamileyimdir
Ee demiştinnn yaa seninle konustuk doğruuu. Hatta yakın sayıılırz ben de gecıcı güney dogudayıl ama biz o kdr ucrada deglz yanı zor vallahi haklısın 🥺 a

Evet uzun bir süre olmuş, eşin de görünsün muhakkak. Yine de içini ferah tut canım benim, stres hakikaten çok etkliyor :KK200: Rahim filmi vs çekildi mi ?
Eşim gitti de ilçede sperm testine vs bakmıyormuşlar o da merkeze gidecek . Yok rahiö filmi çekinmedim . Önümüzdeki ay doktorun yönlendirmesine göre hareket etmeyi düşünüyorum. Bende hep ilçede ki doktorlara gittim merkez gideceğim.

Ee demiştinnn yaa seninle konustuk doğruuu. Hatta yakın sayıılırz ben de gecıcı güney dogudayıl ama biz o kdr ucrada deglz yanı zor vallahi haklısın 🥺 a
2 sene kalacağız sonra batıya Rabbim nasip ederse inşallah. Eğer bebiş varsa 1 yaşına girmeden buradan gitmiş olacağız :)

Eşim gitti de ilçede sperm testine vs bakmıyormuşlar o da merkeze gidecek . Yok rahiö filmi çekinmedim . Önümüzdeki ay doktorun yönlendirmesine göre hareket etmeyi düşünüyorum. Bende hep ilçede ki doktorlara gittim merkez gideceğim.
İnşallah sorun varsa kaynağı bulunur ve bir an önce kavuşursunuz bebişinize :KK200:

İyi akşamlar hanımlar, gebelik öncesi akıntı artışı gözlemleyen oldu mu? Maalesef enfeksiyon olduğumu da düşünüyorum bir yandan adet olunca hemen doktora gideceğim ama bir umut işte sormak istedim :)

Hayırlı akşamlar hanımlar
Adetim 7 gün geçiyor 4.gun gecikmem de benden az miktar da kan geldi ve hala âdet olmadim sizce yerleşme kanaması olabilir mi 1 kızım var emziriyorum hala 1 yaşında korunmuyoruz hamile kalmış olabilirmiyim

Merhaba kızlar bugün yeni bakabildim buralara. Umarım süreçleriniz güzel ve stressiz geçiyordur 🙏🏻💕🌸
Merhaba abla
1 yaşında bebeğim var emziriyorum hala ve 4.gun gecikmem de az bi kanamam oldu bugün 7. Gün gecikmem ve hala adet olmadım yerleşme kanaması yaşamış olabilirmiyim bı bilgin varmı bu konu hakkında

Hayırlı akşamlar hanımlar
Adetim 7 gün geçiyor 4.gun gecikmem de benden az miktar da kan geldi ve hala âdet olmadim sizce yerleşme kanaması olabilir mi 1 kızım var emziriyorum hala 1 yaşında korunmuyoruz hamile kalmış olabilirmiyim
Bence olabilir yumurtlamanın düzenli miydi🥰

Merhaba kızlar bugün yeni bakabildim buralara. Umarım süreçleriniz güzel ve stressiz geçiyordur 🙏🏻💕🌸
Merhaba canım senin nasıl geçiyor bata kaç kaldık Ben eski sükûnetime döndüm inşallah kayniş gelecek diye temizliğe verdim kendimi şu adet ne kadar hızlı geçiyor değil mi 3. günüm oldu bile 🤩

Canım awox gerçekten güvenilir yalancı pozitif olduğunu ben hiç görmedim daha önce onu alabilirsin mesela silik çizgi çıktı arkadaşımda sonra adet oldu kana bir baktırdı kimyasal Yani asla yanılmadı yanlış negatif veya pozitif vermiyor
Erken test yapmiycam için tercihim değil canım yaparsam kaset alır 2 gün öncesini yaparım sadce başkada yapmam zaten 1 hafta öncesinden benim için bir anlamı yok varsa zaten günümde öğrenmiş olacağım ordan gitmiycek☺️ bu defa olursa sürpriz olsun istyorum birazda böyle şeyler yaşamamak için

X