-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.801
Hadi inşallahKuzucum ben 9 ünde yumurtladım 11.de çatladı ve çatlamanın 10. Günü
Şuan 24-25 Aralık ikisinden berisi.
C çizgi T den daha koyu olması gerekiyor. Benim bu ay ki ovülasyon testim . Dün de silikleşti . Değerlendirdim 2 3 gün daha değerlendireceğimSelamm kızlarr
Ben bu ay ovülasyon takibi yapıyorum. Laboquick ile yapıyordum çatlamayı kaçırmamak için bir gebenin günlüğünü de yaptım bugün. Kaset olan laboquick. Rica etsem yorumlar mısınız? Labo’da tam pik değil gibi geldi. Bir gebein günlüğü de hangi çizgi c hangisi t emin olamadımİkisini de bugün yaptım
İnşallah vardır yaaa heyecan yaptım çokBariz var canım
İnşallah canım hepimiz güzel haber alalım bu ay.İnşallah beklediğin sonuç alırsın
Üstteki testte de var canım ama çok çok silik bu erken testlerin bi anlamı yok gerçekten çok saçmalarAlttaki testte var cnm catlamaninmi 10.gunundesin
Benim bugün kasığıma ağrı, sızlama ve barma oldu çok fazla dolu dolu hissediyorum sol tarafımı. Akıntı da geliyor. Bel ağrısı da çok sanki benim yanıyor gibi anlamadım.Hadi inşallahyarında yap olmazsa kan ver . Benimde rahmim kasılıyor dik duramıyorum ara ara geliyo bugün başladı. Son 3 gunde yapıcam test ancak o kadar bekleyebilirim
T harfi test çizgisi, c is control yani kontrol çizgisi oluyor. Rica ederim, inşaallah güzel haberlerini alırız
Renkli olan yer c beyaz idrar batırılan taraf t oluyor yarın veya oburgun catliycak teste devam edin
İnşallah vardır yaaa heyecan yaptım çok
İnşallah canım hepimiz güzel haber alalım bu ay.
Üstteki testte de var canım ama çok çok silik bu erken testlerin bi anlamı yok gerçekten çok saçmalar
Benim bugün kasığıma ağrı, sızlama ve barma oldu çok fazla dolu dolu hissediyorum sol tarafımı. Akıntı da geliyor. Bel ağrısı da çok sanki benim yanıyor gibi anlamadım.
Bende 7sene korundum 2ci denemedeyiz olcak inşaallah bak doktorda.sorun yok demiş artık bize düşen sakince beklemekTeşekkür ederim kızlarr6 seneden fazladır korunuyoruz umarım gebe kalabilirim, doktor bir engel yok dedi ama insan endişeleniyor yine de
Gebelik testi canımAllah iyilik sağlik versin canim Ovülasyon testimi bu canim
İnşallahVar 2 tane daha . İnsallah net çıkar ayyy sabahı sabah edemicem
Gebenin günlüğüne göre bu test pik.c silik olan t koyu olan epey pik suanda testinSelamm kızlarr
Ben bu ay ovülasyon takibi yapıyorum. Laboquick ile yapıyordum çatlamayı kaçırmamak için bir gebenin günlüğünü de yaptım bugün. Kaset olan laboquick. Rica etsem yorumlar mısınız? Labo’da tam pik değil gibi geldi. Bir gebein günlüğü de hangi çizgi c hangisi t emin olamadımİkisini de bugün yaptım
Canm ben birinde gördüm sadece ama net gördüm diğerinde göremedimKızlar daha demin kasığım da inanılmaz şekilde sızlama şeklinde birşeyler oldu.
2 test yaptım ikisinde de silik var ilk 5 dk içinde çıktılar 10. Gün bugün
Test novachek
Ovulasyon da t olan koyu olması gerekmiyor mu?. Arkadasın da t koyu yaC çizgi T den daha koyu olması gerekiyor. Benim bu ay ki ovülasyon testim . Dün de silikleşti . Değerlendirdim 2 3 gün daha değerlendireceğim
İlkinde de var canım negatifinde de belli zatenİnşallah vardır yaaa heyecan yaptım çok
İnşallah canım hepimiz güzel haber alalım bu ay.
Üstteki testte de var canım ama çok çok silik bu erken testlerin bi anlamı yok gerçekten çok saçmalar
Benim bugün kasığıma ağrı, sızlama ve barma oldu çok fazla dolu dolu hissediyorum sol tarafımı. Akıntı da geliyor. Bel ağrısı da çok sanki benim yanıyor gibi anlamadım.
Ben de tam tersi biliyodum c hep koyu çıkıyor zaten, pik olduğunda t de aynı koyulukta veya daha koyu olmalı diye ama yanlış mıC çizgi T den daha koyu olması gerekiyor. Benim bu ay ki ovülasyon testim . Dün de silikleşti . Değerlendirdim 2 3 gün daha değerlendireceğim
Bizim de 2. Olacak kısmet olursa, inşallah eylül anneleri başlığında buluşuruzBende 7sene korundum 2ci denemedeyiz olcak inşaallah bak doktorda.sorun yok demiş artık bize düşen sakince beklemek
Evet ben de öyle düşündüm, artık 3-5 gün allah ne verdiyse denemek lazımGebenin günlüğüne göre bu test pik.c silik olan t koyu olan epey pik suanda testin
İnşallah cnm 29 Aralık çatlamaya göreBizim de 2. Olacak kısmet olursa, inşallah eylül anneleri başlığında buluşuruzSenin bat ne zamandı canım?
Ben sadece pik degerlendirebildim çok umutlu değilim ama sen pik ve 2 günü iyi degerlendirEvet ben de öyle düşündüm, artık 3-5 gün allah ne verdiyse denemek lazım
Canım erken de çok silik var bende anlamadım. Şuan kaset testin son hali bu i. Normal flaş ile bakınca pembik pembikCanm ben birinde gördüm sadece ama net gördüm diğerinde göremedim
Şuan 2 tane testim var bir kaç saat birşey almayıp tekini yapmak geçiyor içimden ne yapsam kiİlkinde de var canım negatifinde de belli zatenaynı idrarla iki farklı test mi yapmış oldun yani eğer öyleyse testlere göre de beta algılama oranları değişiyor demek ki çok heyecanlı gerçekten
Bencede öyle yap 2 saat bekle bir tanesini daha yap tek kalan testte sabaha kalsın benceŞuan 2 tane testim var bir kaç saat birşey almayıp tekini yapmak geçiyor içimden ne yapsam ki