-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.861
Canım benim eşim asker yaklaşık 1 senedir ben yapıyorum eşimin traşını. şuan doğudayız suriye sınırında gitmiyor gidemiyorBir zamanlar korona zamanı kuaförler kapalıyken Ben de eşimi tıraş etmiştim ama kuaför değilim genelde sen mi yapıyorsunkuaför müsün yoksa ya da canım. Ay yerim 25 ay çok iyi bir yaş aralığı olacak hamileysen hem oyun arkadaşı hem çok iyi birer kardeş olacaklar ben o eşiği çoktan geçtim ona üzülüyorum
Rabbim ol derse oluyor gerçekten.Gerçekten mucize gibieşimin dayısının da 14 yıl çocukları olmamış şu anda 3 tane çocukları var ikisi evli
1.5 sene oldu ilk günden beri korunmadık . Ama olmadı doktora gittim sorun yok dedi eşim de gidecek.regl de bildim bileli düzenli3 aydır yumurtlaman hep görünmüş testte, adetlerin de düzenli sanırım. Doktor da sorun yok diyorsa en azından 5-6 ay beklemek gerekir bence ben kızıma 4.reglden sonra hamile kalmıştım
Evet uzun bir süre olmuş, eşin de görünsün muhakkak. Yine de içini ferah tut canım benim, stres hakikaten çok etkliyor1.5 sene oldu ilk günden beri korunmadık . Ama olmadı doktora gittim sorun yok dedi eşim de gidecek.regl de bildim bileli düzenli
Ee demiştinnn yaa seninle konustuk doğruuu. Hatta yakın sayıılırz ben de gecıcı güney dogudayıl ama biz o kdr ucrada deglz yanı zor vallahi haklısınCanım benim eşim asker yaklaşık 1 senedir ben yapıyorum eşimin traşını. şuan doğudayız suriye sınırında gitmiyor gidemiyorkuaför değilim eşim traş olurken izlemiştim onu berberde nasıl yapıldığını öğrendim şimdi öyle yapıyorum
Ve doğuda olduğumuz için kimsemiz yok tek başına kalıyor yavrum benle zaman geçiriyor ama yetmiyor. Ona arkadaş olsun istediminsallah hamileyimdir
Eşim gitti de ilçede sperm testine vs bakmıyormuşlar o da merkeze gidecek . Yok rahiö filmi çekinmedim . Önümüzdeki ay doktorun yönlendirmesine göre hareket etmeyi düşünüyorum. Bende hep ilçede ki doktorlara gittim merkez gideceğim.Evet uzun bir süre olmuş, eşin de görünsün muhakkak. Yine de içini ferah tut canım benim, stres hakikaten çok etkliyorRahim filmi vs çekildi mi ?
2 sene kalacağız sonra batıya Rabbim nasip ederse inşallah. Eğer bebiş varsa 1 yaşına girmeden buradan gitmiş olacağız :)Ee demiştinnn yaa seninle konustuk doğruuu. Hatta yakın sayıılırz ben de gecıcı güney dogudayıl ama biz o kdr ucrada deglz yanı zor vallahi haklısına
Süperr biz de batıya evimize döneceğiz 2025 hazıran2 sene kalacağız sonra batıya Rabbim nasip ederse inşallah. Eğer bebiş varsa 1 yaşına girmeden buradan gitmiş olacağız :)
İnşallah canım. Doğuda görev yapmak gerçekten zor heleki eşimin mesleği çok stresli.Süperr biz de batıya evimize döneceğiz 2025 hazıranaslında 5 yıldı ama eş durumu yapacağız uzaktan insllah
İnşallah sorun varsa kaynağı bulunur ve bir an önce kavuşursunuz bebişinizeEşim gitti de ilçede sperm testine vs bakmıyormuşlar o da merkeze gidecek . Yok rahiö filmi çekinmedim . Önümüzdeki ay doktorun yönlendirmesine göre hareket etmeyi düşünüyorum. Bende hep ilçede ki doktorlara gittim merkez gideceğim.
Stres yapmayım diyorum ama. Elim olEe demiştinnn yaa seninle konustuk doğruuu. Hatta yakın sayıılırz ben de gecıcı güney dogudayıl ama biz o kdr ucrada deglz yanı zor vallahi haklısına
teşekkür ederim inşallah cümlemizeİnşallah sorun varsa kaynağı bulunur ve bir an önce kavuşursunuz bebişinize
Merhaba ablaMerhaba kızlar bugün yeni bakabildim buralara. Umarım süreçleriniz güzel ve stressiz geçiyordur
Bence olabilir yumurtlamanın düzenli miydiHayırlı akşamlar hanımlar
Adetim 7 gün geçiyor 4.gun gecikmem de benden az miktar da kan geldi ve hala âdet olmadim sizce yerleşme kanaması olabilir mi 1 kızım var emziriyorum hala 1 yaşında korunmuyoruz hamile kalmış olabilirmiyim
Merhaba canım senin nasıl geçiyor bata kaç kaldık Ben eski sükûnetime döndüm inşallah kayniş gelecek diye temizliğe verdim kendimi şu adet ne kadar hızlı geçiyor değil mi 3. günüm oldu bileMerhaba kızlar bugün yeni bakabildim buralara. Umarım süreçleriniz güzel ve stressiz geçiyordur
Erken test yapmiycam için tercihim değil canım yaparsam kaset alır 2 gün öncesini yaparım sadce başkada yapmam zaten 1 hafta öncesinden benim için bir anlamı yok varsa zaten günümde öğrenmiş olacağım ordan gitmiycekCanım awox gerçekten güvenilir yalancı pozitif olduğunu ben hiç görmedim daha önce onu alabilirsin mesela silik çizgi çıktı arkadaşımda sonra adet oldu kana bir baktırdı kimyasal Yani asla yanılmadı yanlış negatif veya pozitif vermiyor
İnnsallah canımCanım hiç belli olmaz tek ilişkiden tutan o kadar çok gördüm ki, bat da yakınmış inşallah yeni yıl hediyesi olarak gelir bebiş size
Hayır aşkım emzirdim için adetim şaşmaya.basladi 15. 20 gün e kadar şaşıyor ama ilk defa böyle bi kanma yaşadım gecikmelerim surecindeBence olabilir yumurtlamanın düzenli miydi