Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

İçeriği daha iyi olan folik asitler var bende demir eksikliği ve tasiyicigim oyuzden kanım hiç yükselmiyor hemdemir hem folik hemde hem magnezyum hemde omg3 hepsi bir arada olan kaliteli takviye kullanmam gerekiyor hepsini ayrı ayrı icmemem icin
Hangisini kullanıyorsunuz benim de demirim düşül gidip almak istiyorum

Kizlar kaç senedir Duzenli birlikteliginiz var ve kaç yaşindasiniz Benim 2 senedir birlikteliğim var 30yaşindayim gecen ay yeni başladim ovulasyon testine testlerle takip edip gebe kalan varmi belkide onceden yumurtlama gunlerine denk gelmedigi icin olmadi diye dusunuyorum sizce biraz daha zaman vermelimiyim dogal yoldan gebe kalmaya yoksa zaman kaybtmemek daha mi iyi? Aşilama için🌸

Hangisini kullanıyorsunuz benim de demirim düşül gidip almak istiyorum
Bunu kullanıyordum bitti doktora gidip tekrar devammi degistircekmi diye soracağım doktorunuzun size yazması bence daha uygun olur

Eklentiler

• 1734772554741983153314571808377.jpg
    1734772554741983153314571808377.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 20
Ben 6 gün kala yaptım zorla toparladım ama bu ayda çok umutlu deilim artık yani negatif olursa üzülmem sanırım bilmiyorum ya diğer ay ovu testiyle takip edicem bakalım
Ben bu ay 4gun kala yaptim ama negatif
Gecikmenin ikinci gunu ama umutlanmk istmyrm bzn gecikme olabiliyo stresten 😕😕

Kızlar merhaba ben geçen ay regl olmadım ama bu ayın 10 unda yumurtlama tahmini 16 sında çatlamam oldu yumurtladığımı net olarak biliyorum dün değil ından önceki günde genel muayane için doktora gittim bir kist vs yok. Çok uzattım sanırım 🙃neyse kan testim negatif çıktı yumurtlamamın 1.ve 3. Günü çatlama gününü de değerlendirdim ayın 24 ünde regl olmam lazım sizce gebe olma ihtimalim var mı yoksa olsaydı kanda çıkar mıydı?

Kizlar kaç senedir Duzenli birlikteliginiz var ve kaç yaşindasiniz Benim 2 senedir birlikteliğim var 30yaşindayim gecen ay yeni başladim ovulasyon testine testlerle takip edip gebe kalan varmi belkide onceden yumurtlama gunlerine denk gelmedigi icin olmadi diye dusunuyorum sizce biraz daha zaman vermelimiyim dogal yoldan gebe kalmaya yoksa zaman kaybtmemek daha mi iyi? Aşilama için🌸
Bende 10 yıllık evliyim 30 yaşındayım 7 yaşında oğlum var 7 yıl korunduk geçen ay bıraktık korunmayı bu ay İlk defa ovulasyon testi kullnadim beklemedeyim doktor herhangi bi sorun yok dedi 5ay deneme verdi bize kendiliğinden olmazsa tekrar gelin konuşalım dedi

Kızlar merhaba ben geçen ay regl olmadım ama bu ayın 10 unda yumurtlama tahmini 16 sında çatlamam oldu yumurtladığımı net olarak biliyorum dün değil ından önceki günde genel muayane için doktora gittim bir kist vs yok. Çok uzattım sanırım 🙃neyse kan testim negatif çıktı yumurtlamamın 1.ve 3. Günü çatlama gününü de değerlendirdim ayın 24 ünde regl olmam lazım sizce gebe olma ihtimalim var mı yoksa olsaydı kanda çıkar mıydı?
16. Gün çatladıysa 30 unda regl olman gerekir cnm

Yada yumurtan geç çatlamış sanırım regl düzensiz olduğu için

Çatlama günlerimiz aynı çatlamaya göre 29 Aralık gösteriyor bende âdeti

Bebek varsa bile henüz çıkmaz en az catlamadan 10gun sonra filan kanda cikabilyormus eğer varsa bekle daha cnm daha catlamadan 6 gün geçmiş

X