• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benim yumurtlamadan itibaren ara ara giren hafif regl sancıları gibi sancılarım vardı. Göğüslerimde fazla şişme yoktu ama göğüs ucu hassastı. Aşırı duygusaldım her şeye ağladım regl zamanına 5 gün kala 😄 yani aslında genel olarak regl belirtilerine çok benziyordu sürekli tuvalete gidiyordum geldi işte diye. Kasıkta batma hissini hamileliği öğrendikten sonra yani 5. Haftaya doğru hissetmeye başlamıştım oturup kalktıkça iğne batıyor gibi oluyordı. Herkesin hamileliği farklıymış tabi umarım gönlünüze göre olur 🙏🏻
Anladım inşallah güzel haberler veririz birbirimize 😍❤️

Kızlar bu ovülasyon testi hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ben 18 de pili gördüm iki gün derlendirdik testide değerdirmeyi de bıraktım . O kadar kafam karışık ki gibi günlük değerlendir kimi 2 günde bir. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?Eki Görüntüle 3516275
Ben de bu ay denemeyi düşünüyorum ama adet bitiminden itibaren 2 günde 1 yapılınca kaçırmış olmuyorsunuz aslında mesela ben anlıyorum ama yine de bu ay testle takip etmek istedim

Her regl öncesi bu şekilde akıntın oluyor mu peki 🤔diyicektim gebelik olmasın 😳
Bir kez daha olmuştu ondada gebelik için planlı çalışma yapmıştık yani. Diğerlerinde olmuyor. Ha lekeyle başlar geceye ya da sabaha kanamaya dönerdi ama bu şekil bir kızıma gebeyken oldu birde gebelik bekleyip ama regle döndüğü ay olmuştu :)

Bir kez daha olmuştu ondada gebelik için planlı çalışma yapmıştık yani. Diğerlerinde olmuyor. Ha lekeyle başlar geceye ya da sabaha kanamaya dönerdi ama bu şekil bir kızıma gebeyken oldu birde gebelik bekleyip ama regle döndüğü ay olmuştu :)
Aayyy şuan belirsizlik içindesin sen desene en sıkıntı durum ay inşallah hamilesindir ya 😍amin 😍

Back