- 19 Ekim 2024
- 854
- 261
- 18
- Konu Sahibi denizadamasal
Canım yaptım baksana ben mi yanlış görüyorum çok ince ama yaAminnnn en hayırlısındaaan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yaptım baksana ben mi yanlış görüyorum çok ince ama yaAminnnn en hayırlısındaaan
Canım kan versene sen beklenen tarihin 5 aralıkti olmadın değil mi yanlış anlamadım5 aralıkta bitti canım
Kız yaptın mı ben yaptım böyleTestkolik olmuşsun kuzum sen sıkıntı
Var kuzummmm vaarr kaç dakikada çıktııı ayyy heyecan yaptımm beeenCanım yaptım baksana ben mi yanlış görüyorum çok ince ama ya
Ay bilmiyorum ya varmı ki 5 dakikada çıktı canım heyecan yapıyorum bı yandan da korkuyorum hüsran olursa yoksaVar kuzummmm vaarr kaç dakikada çıktııı ayyy heyecan yaptımm beeen
Bak senin testi rengiyle oynadım çizgi net gayettCanım yaptım baksana ben mi yanlış görüyorum çok ince ama ya
Kız nasıl oynadın Allah'ım helal olsun amin canım amin pazartesiye kadar regl olmazsam kan vereyimBak senin testi rengiyle oynadım çizgi net gayett
Kaç test var elinde. Akşam bidaha yap varsa eğer yine aynı çıkarAy bilmiyorum ya varmı ki 5 dakikada çıktı canım heyecan yapıyorum bı yandan da korkuyorum hüsran olursa yoksa
Hahaha galeriden filtredenKız nasıl oynadın Allah'ım helal olsun amin canım amin pazartesiye kadar regl olmazsam kan vereyim
1 tane kaldı canım yarın sabah bidaha yapayımKaç test var elinde. Akşam bidaha yap varsa eğer yine aynı çıkar
Fena seniHahaha galeriden filtreden
Hadi bakalım yaaa bence sen gebesin1 tane kaldı canım yarın sabah bidaha yapayım
Uzman olduk artık çizgi araya arayaFena seni
Amin canım aminHadi bakalım yaaa bence sen gebesin
predictor bu marka en iyisi mi canım bunu alayım diyorum bulursamUzman olduk artık çizgi araya araya
Peki ağrı sızı var mı halin nasılAmin canım amin
Yani iyi diyorlar ama bulunduğun yerde bulabilcek misin? Çok hassas diyorlarpredictor bu marka en iyisi mi canım bunu alayım diyorum bulursam
Ağrım felan yok kuzum yani regl olucak gibi belirtim yok şu anlık ileriki saatlerde bilememPeki ağrı sızı var mı halin nasıl
Bakacam canım sanki bı kaç defa denk gelmiştimYani iyi diyorlar ama bulunduğun yerde bulabilcek misin? Çok hassas diyorlar