• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Amin amin canım 😂🥰
Kasık ve rahim ağrım var şuan başladı 😳rahmim ağrıyor olucam sanırım bacaklarım da ağrıyor bacaklarım ağrıdigi zaman oluyorum ama rahmim ağrımazdi
Benimde aşırı ağrıyor şuan bacaklarım. Regl kapıyı çaldı herhal be yavrum🙄😷

Merhaba kızlar .31 yaşındayım 1,5 yıllı evliyim hiç korunmadık. 6 aylık evliyken doktora gittim troidim düşük çıktı 3 ay için de düzeldi. bir sene oldu sonuç alamadım tekrar gittim doktora Prolaktin yüksek çıktı . İlk gittiğim de Prolaktin normaldi. Dün tekrar gittim Prolaktin 46 dan 38 düşmüş doktor bir daha ki ay tekrar gel dedi bu gebeliğe engel değil dedi ilaç vs vermedi . 2 ay ovülasyon testi yaptım sonuç alamadım . Altan muayene ve ultrason da rahim de sorun görmedi . Hızlandırmak için ne yapmam lazım dedim o da rahim filmi çektir . Eşinde sperm testi versin dedi . Eşim bu ay gidecek . Ben bu ay da deneyim bir dahaki ay doktorumu değiştireceğim. Adetlerim bildim bileli düzenli ovülesyon testi de öyle pik gördüm ya yanlış uygulama yaptım bilmiyorum. Sizin bu postu görünce bende kalmak istedim . Bat 2 Aralık sat 5 aralık .bana da uğurlu gelirsiniz inşallah D denizadamasal şimdiden teşekkürl
Son adet 5 Aralık beklenen 2 Ocak

😂😂😂😂Söküleydik ne olduğunu bilip rahatlardik seninde mi bacaklarin ağrıyor ne tesadüf ya benimde 🥰
Benim memelerdeki gerginlik ve şişlik hemen söndü tamam dedim regl oldum. Wn büyük belirtim buydu çünkü benim regl olacağım gün tüm ödemim gidiyor ahahah test yapmama gerek yokmuş 😂😂

Kızlar aşılamanin 14.gunundeym adet belirtilerim yok oldu karin ağrım geçti böyle yaşayan var mı ne anlamalıyım 🥹

Kızlar bu ovülasyon testi hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ben 18 de pili gördüm iki gün derlendirdik testide değerdirmeyi de bıraktım . O kadar kafam karışık ki gibi günlük değerlendir kimi 2 günde bir. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
IMG_7373.jpeg

Benim memelerdeki gerginlik ve şişlik hemen söndü tamam dedim regl oldum. Wn büyük belirtim buydu çünkü benim regl olacağım gün tüm ödemim gidiyor ahahah test yapmama gerek yokmuş 😂😂
Bende bu yaşıma kadar ne göğüs hassasiyeti ne şişkinlik ne ödem ne kahverengi leke vs olmuyor benimde bacaklarım ağrır ordan bilirim 😂Kemal Sunal gibi yağmur yağınca diyo benimde regl olunca

Kızlar bu ovülasyon testi hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ben 18 de pili gördüm iki gün derlendirdik testide değerdirmeyi de bıraktım . O kadar kafam karışık ki gibi günlük değerlendir kimi 2 günde bir. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?Eki Görüntüle 3516275
Canım pik gördüğün günü ve çatlama görene kadar ilişki olucak çatlama bitince de garanti olsun diye 2 gün daha oldu mu tamam daha gerek yok

Testlerinde negatif görenler için, ilk hamileliğimde regl günümden bir gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı ertesi gün kaset test yaptığımda silik çizgi görmüştüm ☺️ regl gününe kadar umut kesilmez arkadaşlar. Sağlıksız sonuçlanan bir hamilelik oldu ama olsun bu ay inşallahhh sağlıklı bebişlerimize hamile kalacağız inanıyorum ben 🥰

Testlerinde negatif görenler için, ilk hamileliğimde regl günümden bir gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı ertesi gün kaset test yaptığımda silik çizgi görmüştüm ☺️ regl gününe kadar umut kesilmez arkadaşlar. Sağlıksız sonuçlanan bir hamilelik oldu ama olsun bu ay inşallahhh sağlıklı bebişlerimize hamile kalacağız inanıyorum ben 🥰
Umarım rabbim sana da bizede hayırlı evlatlar nasip eder❤️ bende reglden 4 gün önce yaptım iki kere negatifti.. bugunde adet olmam gerekiyordu olmadım hala.. belirtilerimde sabah sökülecekmişim gibiydi ama birkaç saat sonra oda geçti.. belirti olarak sadece göğüs hassasiyeti var oda zaten 2 haftadır var yumurtalamadan beridir.. sizin belirtileriniz neydi acaba

Canım pik gördüğün günü ve çatlama görene kadar ilişki olucak çatlama bitince de garanti olsun diye 2 gün daha oldu mu tamam daha gerek yok
pik gördük o gün ve ertesi 2 günü değerlendirdik. Ama daha sonra ki günde kasıklarda ince sızı rahimde batma bende biraz umutlanmıştım döllenme oluyor diye 🫣. Acaba o zaman mı çatladı . Siz çatlamayı hissediyor musunuz . Artık vücudumuzu dinler olduk 😊

Kızlar aşılamanin 14.gunundeym adet belirtilerim yok oldu karin ağrım geçti böyle yaşayan var mı ne anlamalıyım 🥹
Kızlar bu ovülasyon testi hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ben 18 de pili gördüm iki gün derlendirdik testide değerdirmeyi de bıraktım . O kadar kafam karışık ki gibi günlük değerlendir kimi 2 günde bir. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?Eki Görüntüle 3516275
İlk gebeliğim de doktor yumurtlama takibi yapmıştı 2 günde bir önermişti.

pik gördük o gün ve ertesi 2 günü değerlendirdik. Ama daha sonra ki günde kasıklarda ince sızı rahimde batma bende biraz umutlanmıştım döllenme oluyor diye 🫣. Acaba o zaman mı çatladı . Siz çatlamayı hissediyor musunuz . Artık vücudumuzu dinler olduk 😊
Canım pikten sonra ne zaman silikleşme olduysa o zaman çatlamıştir ve şuan öğrenebilirsin üstünden çok geçmiş pikten 14 gün sonra öğreniliyor ben hissedemiyorum ya 🥴🫢inan nedendir bilmiyorum

Umarım rabbim sana da bizede hayırlı evlatlar nasip eder❤️ bende reglden 4 gün önce yaptım iki kere negatifti.. bugunde adet olmam gerekiyordu olmadım hala.. belirtilerimde sabah sökülecekmişim gibiydi ama birkaç saat sonra oda geçti.. belirti olarak sadece göğüs hassasiyeti var oda zaten 2 haftadır var yumurtalamadan beridir.. sizin belirtileriniz neydi acaba
Benim yumurtlamadan itibaren ara ara giren hafif regl sancıları gibi sancılarım vardı. Göğüslerimde fazla şişme yoktu ama göğüs ucu hassastı. Aşırı duygusaldım her şeye ağladım regl zamanına 5 gün kala 😄 yani aslında genel olarak regl belirtilerine çok benziyordu sürekli tuvalete gidiyordum geldi işte diye. Kasıkta batma hissini hamileliği öğrendikten sonra yani 5. Haftaya doğru hissetmeye başlamıştım oturup kalktıkça iğne batıyor gibi oluyordı. Herkesin hamileliği farklıymış tabi umarım gönlünüze göre olur 🙏🏻

Canım pikten sonra ne zaman silikleşme olduysa o zaman çatlamıştir ve şuan öğrenebilirsin üstünden çok geçmiş pikten 14 gün sonra öğreniliyor ben hissedemiyorum ya 🥴🫢inan nedendir bilmiyorum
Bende bu zamana kadar hiç hissetmedim ama psikolojik mi ne ama ince sızı vs hissetim bu sefer . Üst üste değerlendirdik ondan mı hiç bilmiyorum.

Back