Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aaaa döner neden dönmesinn kac gun var suan kuzum
Ay heyecanlandım şuan bende testi yapınca biraz sıvı aldım o yüzden bekliyorum. O sıvıyı alınca tuvalete gittim şuan sıvı almıyorum 4-5 gibi yaparım. Ay yapsana sen senin bugunmuş
Sakin ol sen hayırlısını iste baktın onda da bir şeyler var sonrasında kan verirsin garanti olur canım olmazsada üzülme vardır vakti zamanı
İnsallah canım rabbim herkese nasip etsin

tesekkürederim :)
evet canım anlatılmıyor anladım canım benim elimde femara kaldı acaba kendim kullansammı adet olunca acıkcası olmazsa böyle yapmayı düsünüyorum ve kürlerle.incir yada sogan kürünü yapabilirim.ve hayıt hapı ile destekleyebilirim.Allah seninde yardımcın olsun sen bu ay kullandınmı bişey.suan ne durumdasın.cevapladıgın için cok cok tesekkürederim

İnşallah canım güzel haberlerini alalım 14 16 gün aslında olması gereken düzenli döngü sen değerlendir gerisi Allahtan artık testi ihmal etme takipte kal ama

kızlar videoda izledim ovulasyon testi yaparken 2 saat idrarınızı yapmayın dedi.o idrarla test yapın dedi doktor vücuttaki lh ı tespit etmek için

kızlar videoda izledim ovulasyon testi yaparken 2 saat idrarınızı yapmayın dedi.o idrarla test yapın dedi doktor vücuttaki lh ı tespit etmek için
İlk idrarla yapma canım bir de sıvı alımı yapma ona dikkat et olabildikçe aynı saatlerde yapmaya çalış testi evet 2 saat bekle diyorlar

aynen canım bu ay düzenli yapmadım eger adet olursam önümüzdeki ay yapacagım
Yap canım en azından yumurtlamanı biliyorsun benim uygulamaya göre 14 yumurtlama gösteriyordu ben 18 19 yumurtladım çatladım test olmasa bilmiyordum hep uygulamaya göre hareket ediyordum ve zaten değerlendiriyorum diye uygulama gününe göre artık boş geçiyordum test ile farkına vardım

Predctor 12.5 üzerini algılıyormuş öyle yazıyor sitesinde

16
Kasım
14 Aralık

Ayyy inşallah tatlımmmm. :) hepimiz bunu canı gönülden istiyoruz :) birbirimize destek oluyoruz.

Tabi ekledim . Belki renk olarak belli olmuyor ama bakınca kırmızı

Haber ederim xanım
Sizi ki sahte prodictor olabilirmi acaba orjinali bakın resim atyorum bu şekilde fiyatıda 280 tl

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-19-15-34-14-114_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 12
16 Kasım 14 Aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…