Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

kafanı hıc bunlarla kurcalama canım ya. valla test falan da yapma suan bekle regl gecıksın sonra pıtı pıtı gıderız kan vermeye :)
Ben regli olucam inancım kalmadı artık.
İlk ay innovita denedim
2. Ay Birgebeningüblüğü
Şimdide laboquick almayı planlıyorum.(25 Aralık görülüyor regli) bekleyip hemen ovulasyon testi sipariş edeceğim.

Normalmiş canım içerde spremler olduğu için doktor öyle dedi bna bende 2 aydır 2 3 gün erken oldum normalde hep 27.gunde hemen olurum oyuzden sormuştum bende

Normalmiş canım içerde spremler olduğu için doktor öyle dedi bna bende 2 aydır 2 3 gün erken oldum normalde hep 27.gunde hemen olurum oyuzden sormuştum bende
Ay iyi bari valla rahatladım kötü bişi olmasında sebep buysa sıkıntı yok sen naptın canm geri sayıma başladın mı pik gördüysen

ınan bak takıp etme olayı daha buyuk sıkıntı gıbı bu kadar negatıf dusunme, zaten bır bebısın var hamıle kalabılıyorsun. akışına bırak kuzum. ben artık takıp etme olayını yapmak ıstemıyorum ınsan gerılıyor stres oluyor. bı gebelıkte en ıstenmeyen sey zaten stres. bu işi sallamayan insanlar daha kolay gebe kalıyor benım gözlemim bu

Ay iyi bari valla rahatladım kötü bişi olmasında sebep buysa sıkıntı yok sen naptın canm geri sayıma başladın mı pik gördüysen
Pazar günü pik gördüm canım çok çok koyu olmasada sadece öğünü degerlendirebildim eşim rahatsızlandı öğünden sonrada olmadı maalesef buaydan oyuzden çok umutlu değilim bakmıyorum bile günlere

o cümleleri adet gününe ve düzenine göre yorumluyor doktor sen de ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum diye bir de kaç aydır korunmuyorsun doktor ona göre konuşur ona göre yol izler çünkü

Kısmetinde varsa rabbim o bir günden bile nasip eder hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Benim de son iki gündür öyle şeffaf yapışkan akıntı var.
İki gündür belirtilerim var;
10 olmadan uyku basıyor sızıyorum, gözümü zor açıyorum.
Normalde midem kazınmaz iki gündür inanılmaz kazınıyor.
Birde iki gündür bi kaşıntı başladı sol bacağımda :/
Gögüslerim dolu dolu hissettiriyor, Son olarak bugün sol tarafımda böyle tek tül batma seyirme gibi bir şey var.

Ama 2 gün kaldı regl belirtisi de olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…