Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ay canım resmen çizgi var ben de görüyorum benim de 12. gün negatifti şimdi 14 gün. İnşallah hamilesindir yarın da bak testte

kızlar pko olup adet göremeyenler hangi ilaçla adet oluyorsunuz ben hep duphaston kullanıyorum ama zararı olurmu acaba
cyclo progynova kullanan var mı?
Hamileyken bile kullanılıyor düşük riskine karşı o yüzden kullanabilirsin bende de pcos var duphaston kullanıyorum gebelik istiyorum doktor verdi zaten

Kızlaaaaaarrr sürekli beyaz akıntım geliyor hafif uzayan gibi çok az uzuyor gibi yani adet öncesi su gibi akıntılı olurdu bugün adet olmadım İnşallah yarın da olmazsam kaset test alacağım evdeki avokslarla yapmaya korkuyorum iki gün önce negatif çıktı diye

Yarın bir test yap canım valla çok merak ettim ben

Canım benim de awox negatifti baksana bugün çizgi çıktı yap gitsinn

İnşallah canım inşallah vardır ve sağlıkla devam eder nolur bana dua edin kızlar
Buradaki herkese dua ediyorum herkese İnşallah sonuç doğrudur canım awoks Bir de yalancı pozitif çıkarmıyor diyorlar Ben de o yüzden onu tercih ettim yani ben direkt gördüm testini Bir de orijinalini atar mısın

İnşallah canım güzel haberlerini alalım 14 16 gün aslında olması gereken düzenli döngü sen değerlendir gerisi Allahtan artık testi ihmal etme takipte kal ama
Canm bişi sorucam da benim pazartesi günü randevum var muayene olucam da doktor yumurtlamayı şu günlerinde değerlendir gibi cümleleri neye dayanarak söylüyo ben ne sormalıyım bilmiyorum gebelik düşünüyorum kontrol edermisiniz mi diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…