Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ay yap canım varmış evde asla duramam valla yap gitsinnnn

bazen randevuda muayene ederken ultrasonda bakarken gorebılıyorlar. ve sana yumurtlamayı gordugu ıcın hangı gunler oldugunu soyluyor. eger yumurtlama gormezse de bir sonrakı adet gununden 14 gun oncesını onerıyorlar genelde. tabı bu senın döngüne bağlı olarak değişmekte. o yuzden de adet tarıhlerını mutlaka sorar.

Kızlar venim kan testim negatif yumurtlama ve çatlamam oldu hamile olsaydım çıkardı demi burdan dönmez adrtim 24 aralık

Ya aslında reglım evlendikten sonra düzene binmişti sonra korunmayı bıraktım bazen 35 40 gün sürüyor bazen de 28 gün çok dengesizlesti neye göre hareket edecegimj şaşırdım geçen ay 31 . Günde yumurtlama gördüm 14 gün sonra kıpkırmızı pozitif gördüm ama ardından aynı gün kanamam başladı çok kötu sancılı geçti ömrümde öyle sancı çekmedim Kimyasalmiydi testmi yanılttı beni bilmiyorum bı yerde okumuştum tutunamayan gebeliklerde regl çok daha fazla sancılı geciyo diye ne kadar doğru tartışılır tabi çok kafam karışık açıkçası

kımyasal gecırmıs de olabılırsın canım ben gecen ay gecırdım normal regl gore daha sancılı ve uzun surdu mesela 5 gunde bıterdı benım kımyasalda 8. gunde bıle hala lekelenme oluyordu kahverengı. sen ovulasyon testlerıne devam et. etmeyeceksen bıle şayet ben onumuzdekı ay edecegımı sanmıyorum cunku bende stres yaptı en guzelı 2 günde bır esınde ıstıyosa degerlendır akışa bırak.

Kesinlikle öyle bu ay ovulasyon yapıyorum ama yinede dedm şansa birakmiyim bir gün dolu bir gün boş ilerliyorum şuan pik gördüğüm günde de üst üste üç gün denerim hiç görmezsem de gün aşırı devam ederim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah normalmi acaba bu korunmayı bırakınca gelen duzensizlik

Bence elindekini yap regl gelmezse başka test yaparsın

ben düzensizlik yaşamadım canım korunmayı bıraktıktan sonra eger uzun suredır boyle bır sorun yasıyorsan bır kadın dogum uzmanına gorunmende fayda var. bir dönem adet duzensızlıgım olmustu benım o zaman gıttıgımde zararsız bir kist vardı o kıst atılana kadar duzensızlık devam ettı. daha sonra da şükür yaşamadım. bız burda deneyımlerımızı paylasıyoruz bırbırmızle ama bır garıplık oldugunu dusunuyosa mutlka bı doktora gıt kuzum

Haklısınız randevumu aldım pazartesiye inşallah gidip muayene olucam hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…