Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Predictor yanıltmaz umarım inşallah vardır. Bir kaç saat sonra tekrar yapacağım eğer onda da çıkarsa koyulaşmayı takip edeceğim . Regli geçince kan veririm. Heyecan yaptım şimdi
Sakin ol sen hayırlısını iste baktın onda da bir şeyler var sonrasında kan verirsin garanti olur canım olmazsada üzülme vardır vakti zamanı

Canım ovu koyu cıkıp negatif görenler var ona bel bağlama bence bu yüzden bir arkadaş bana çok çıkıştı ama sonrasında negatftı testi ona bakıp umutlanma dedm cok umutlandı sonrası hayal kırıklığı cok. sadecehcg bak derim bu tamamen tesadüf i bir şey ovulasyon testi gebelik göstermez

Ayyy inşallah tatlımmmm. :) hepimiz bunu canı gönülden istiyoruz :) birbirimize destek oluyoruz.

Tabi ekledim . Belki renk olarak belli olmuyor ama bakınca kırmızı

Haber ederim xanım
Canım bu resmenpozitif ben predictor un yanıldıgını duymadım ay senden gazla benm de yapasım geldı adet olmadım olmam lazım bugun hep beyaz akıntım var. Saate göre neredeyse birkaç saat sonra yaptığım 3 gün olacak negatifti bir kanıma girmedin değil şu an benm de hahhaa

Yarın pik olur testiniz sıvı tüketime dikkat edin ama yarın bir daha yapın gerçi ben gece bir sabah bir yapıyordum
Bende bu günlerde sabah akşam tekrarliycam canım piki kaçırmak istemiyorum bugün döngünün 14 . Günü ben daha geç bekliyordum erken yumurtlama olucak sanırım bu ay ama ben her ihtimale karşı regl bitiminden beri gün aşırı ilişki yaşıyorum bakalım kısmet nasip

Bende dogumda kullanildigini duymustum ama bu sekilde kullanıldığını bilmiyordum canim. Suyu bittikce üzerine ekleme yapiyoruz o zaman degil mi.

regli yaklaşan kaç kişiyiz kızlar ben çok yorum yapmasamda uzaktan izliyorum sizi yorumları tek tek okuyorum benim bat 23 aralık test yapmıyorum akıllandım diyelim adetim geçerse yapıcam
Benimde 25 sat ama bugün leke tarzı kanamam oldu sanırım erken regl olucam

Anladim canim insan bahsetmekte istemiyor zaten bu konulardan herkese. Insallah yarin güzel haberle dönersin.
Kuzum ben femara,klomen ve gonal f hepsini kullandim. 1den fazla aşılamam oldu çünkü. En hizli büyüten femara olmustu hap olarak. Ama en etkilisi tabiki gonal f igne. Ama o tabiki digerlerinden daha ağır ve zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…