Kuzu şöyle ki simdi ilaci kendi basina kullanmak biraz tehlikeli de olabiliyor, kist olmasina sebep oluyormus. Ama herkeste olmuyor tabi bu bilgiyi söylemiş olayim. Ama cok fazla deneyen de var. Elinde kalan ilaclarla ben asilama yaptirdigim dönemde cok kadinla konuşmuştum elinde kalan ilacla deneyenler vardi epey biraz da sana kalmis yani canim. Çalışmıyor olsan bu sureci devletle ilerletmeni tavsiye ederdim çünkü daha mantikli geliyor bana. Sadece yumurtaya bakiyor yolluyorlar onun icinde ozele surekli para vermeye gerek yok diyorum. Ama iste devlette de saati falan birseyi belli degil birde birebir muamele yok otomatige baglanmis sekilde ilerliyor devletteki sistem.
Rica ederim canim ne demek

bende 1 ayı gecti kürtaj olali, simdi lekelenme seklinde biseyler yaşıyorum galiba bu yasadigim regl gibi birsey ama tam bir regl degil baya az. Ara kanama diyorlar sanirim. Ama korunmamistik gebelik istiyoruz yani ama olmadi. Bakalim bu kanama benzeri sey gecsin de sonra yeniden denemeye devam edicez. Ekstra birsey kullanmadim bu ay zaten dr kan ilaci falan vermisti onlari kullandim bide yeniden multivitamine basladim duzensiz de olsa.
Benimde cok belirsiz hersey su an. Allah hepimizin yardımcısı olsun gercekten süreç yorucu ve baya yıpratıcı..