- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.121
hayır sahte değil arkadaşın bu görseldeki eski üretim predictor yeni üretimi şekli arkadaşınki gibi bu eski haliSizi ki sahte prodictor olabilirmi acaba orjinali bakın resim atyorum bu şekilde fiyatıda 280 tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır sahte değil arkadaşın bu görseldeki eski üretim predictor yeni üretimi şekli arkadaşınki gibi bu eski haliSizi ki sahte prodictor olabilirmi acaba orjinali bakın resim atyorum bu şekilde fiyatıda 280 tl
Keşke üzülmesek henüz bes gün var ama ben baya üzüldümÖyle canım gerçekten olmuyorsa da vardır bir hayır diyip önümüzdeki aylara bakıcaz
Evet cnm öyle birde sabah 10 da birde 12 ile akşam 8 arası diyor sabah ilk idrarda kullanılmıyor 2 saat sıvı alımı olmaması lazm ve aynı saatlerde yapılması gerekiyorkızlar videoda izledim ovulasyon testi yaparken 2 saat idrarınızı yapmayın dedi.o idrarla test yapın dedi doktor vücuttaki lh ı tespit etmek için
Gecen ay eczaneden bunu verdiler bana ama yeni tarihliydi ve bu görsel deki hiç yaniltmiyor bilemedim oyuzdenhayır sahte değil arkadaşın bu görseldeki eski üretim predictor yeni üretimi şekli arkadaşınki gibi bu eski hali
evet bende öyle yapıyorum 3,5-4 gbi son suyumu içiyorum. eve gidince 6-7 oluyor. genelde 7 de test yapıyorumkızlar videoda izledim ovulasyon testi yaparken 2 saat idrarınızı yapmayın dedi.o idrarla test yapın dedi doktor vücuttaki lh ı tespit etmek için
diğer ay öyle yapacagım canım pko varmı benim testler net cıkmıyor yaevet bende öyle yapıyorum 3,5-4 gbi son suyumu içiyorum. eve gidince 6-7 oluyor. genelde 7 de test yapıyorum
Kuzu şöyle ki simdi ilaci kendi basina kullanmak biraz tehlikeli de olabiliyor, kist olmasina sebep oluyormus. Ama herkeste olmuyor tabi bu bilgiyi söylemiş olayim. Ama cok fazla deneyen de var. Elinde kalan ilaclarla ben asilama yaptirdigim dönemde cok kadinla konuşmuştum elinde kalan ilacla deneyenler vardi epey biraz da sana kalmis yani canim. Çalışmıyor olsan bu sureci devletle ilerletmeni tavsiye ederdim çünkü daha mantikli geliyor bana. Sadece yumurtaya bakiyor yolluyorlar onun icinde ozele surekli para vermeye gerek yok diyorum. Ama iste devlette de saati falan birseyi belli degil birde birebir muamele yok otomatige baglanmis sekilde ilerliyor devletteki sistem.tesekkürederim :)
evet canım anlatılmıyor anladım canım benim elimde femara kaldı acaba kendim kullansammı adet olunca acıkcası olmazsa böyle yapmayı düsünüyorum ve kürlerle.incir yada sogan kürünü yapabilirim.ve hayıt hapı ile destekleyebilirim.Allah seninde yardımcın olsun sen bu ay kullandınmı bişey.suan ne durumdasın.cevapladıgın için cok cok tesekkürederim
saatlerede hiç dikkat etmiyorum ben.bir düzen lazım anlasılan bu testlerde net bilgi edinmek için anladım canımEvet cnm öyle birde sabah 10 da birde 12 ile akşam 8 arası diyor sabah ilk idrarda kullanılmıyor 2 saat sıvı alımı olmaması lazm ve aynı saatlerde yapılması gerekiyor
Doktorunuz adı ne acaba ben doğumu orda yapmıştımHayır İstanbul eşim Hatay'da görevli nasipse ay sonun da gelicem Palmiye tüp Bebek merkezinde mikroçip aşılama yapıcaz
Allah Allah çok ilginç bu görseldeki piyasadan kalktı dedi firmaGecen ay eczaneden bunu verdiler bana ama yeni tarihliydi ve bu görsel deki hiç yaniltmiyor bilemedim oyuzden
Bizim burada bakmıyorlarkızlar acılde betaya baktırılıyor mu
insallah bu sefer sağlıklı güzel bir gebeliğin olur canım.rahmin güzelce toparlansın yine olur Allahın yardımıyla. hamile kalman güzel ve kalabilmen yani tekrar saglıklı bir gebeliğin olur insallah.evet güzel destekleyici vitaminler var. mfk yöntemi var bide duydum ama tam bilgim yok ilacları felan incelemek lazım.Kuzu şöyle ki simdi ilaci kendi basina kullanmak biraz tehlikeli de olabiliyor, kist olmasina sebep oluyormus. Ama herkeste olmuyor tabi bu bilgiyi söylemiş olayim. Ama cok fazla deneyen de var. Elinde kalan ilaclarla ben asilama yaptirdigim dönemde cok kadinla konuşmuştum elinde kalan ilacla deneyenler vardi epey biraz da sana kalmis yani canim. Çalışmıyor olsan bu sureci devletle ilerletmeni tavsiye ederdim çünkü daha mantikli geliyor bana. Sadece yumurtaya bakiyor yolluyorlar onun icinde ozele surekli para vermeye gerek yok diyorum. Ama iste devlette de saati falan birseyi belli degil birde birebir muamele yok otomatige baglanmis sekilde ilerliyor devletteki sistem.
Rica ederim canim ne demek bende 1 ayı gecti kürtaj olali, simdi lekelenme seklinde biseyler yaşıyorum galiba bu yasadigim regl gibi birsey ama tam bir regl degil baya az. Ara kanama diyorlar sanirim. Ama korunmamistik gebelik istiyoruz yani ama olmadi. Bakalim bu kanama benzeri sey gecsin de sonra yeniden denemeye devam edicez. Ekstra birsey kullanmadim bu ay zaten dr kan ilaci falan vermisti onlari kullandim bide yeniden multivitamine basladim duzensiz de olsa.
Benimde cok belirsiz hersey su an. Allah hepimizin yardımcısı olsun gercekten süreç yorucu ve baya yıpratıcı..
Amin kuzum aminn inşallah yeniden hamile kalip saglikla dünyaya getiririm evladımı. Bizde biraz beklemistik korunmayi birakinca hemen olmadi bebis az bekletti bende de pco var malesef. Simdi insallah daha kolay gebe kalabiliriminsallah bu sefer sağlıklı güzel bir gebeliğin olur canım.rahmin güzelce toparlansın yine olur Allahın yardımıyla. hamile kalman güzel ve kalabilmen yani tekrar saglıklı bir gebeliğin olur insallah.evet güzel destekleyici vitaminler var. mfk yöntemi var bide duydum ama tam bilgim yok ilacları felan incelemek lazım.
ilk gebeliğimde bize normal yolla zor demişlerdi eski esimde sperm hızı sorunu varikosel vardı bende pko amelyat olacaktık Rabbim o ay kendiliğinden nasip etmişti..ben bırakmıstım amelyat olcak die.yumurtlama olmuyodu.soğan kürü yapmıstım ve ovulasyon testi. adetin 20. günü yakaladım ovulasyon pozitif.yani test yapmayıda bırakmıstım.öylesine yaptıgım gün yakaladım.insallah Rabbim ol derse olur.Allah kolaylık versin en yakın zamanda hepimize tüm isteyenlere nasip etsin saglıklı bebekler amin
Canmm ben adet olmadım beyaz akıntm devam. Bugun olmam lazımdı. 2 kala negatif olan test mı yanlıstı acaba diyorum sırf oyuzden awoxu yapmadım bıdha bugun eger yarın da olmazsam sanrm kaset test alacagım Allah'ım diyorum adet olacaksan bugün olayım Ama olmam da lazımdı artı 14 ile oluyorum çatlamadan da eminimBekleyip görmekten baska seceneğimiz yok camım rabbim büyüktür