Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhabalarr beni de ekler misiniz sat 4 Aralık bat 31 Aralık 1 kimyasal 1 14 haftalık düşük sonrasında miyom ameliyatı üzerine bu ay ilk defa deneyeceğiz tekrar inşallah şans getirir burası hepimize

Sat 3 Aralık bat 5 Ocak.. inşallah bu ay bebişimiz olur

Tüh yaa ,hüsrana uğradım dünden sonra nasip değilmiş ne yapalım ufaktan bı modum düştü benim ama toplarım yeni ay yeni umutlar
Daha bişey bitmiş değil canım belki geç döllendi bilmiyoruz ki ha regl olcam gibi geliyor bana ama belli de olmaz

Daha bişey bitmiş değil canım belki geç döllendi bilmiyoruz ki ha regl olcam gibi geliyor bana ama belli de olmaz
Bende de hiç regl olacak belirtisi yok bilemedim ya benim en son ilişkiden 9 gün geçti önceleri tutmamış belli tuttuysa son ilişki hayırlısı olsun bakalım ya

Bende de hiç regl olacak belirtisi yok bilemedim ya benim en son ilişkiden 9 gün geçti önceleri tutmamış belli tuttuysa son ilişki hayırlısı olsun bakalım ya
Yarın regl günümüz bakalım neler olacak dün şiddetli göğüs ağrısı yaşadım adet öncesi olmazdı bende. Ama olsaydı çıkardı silik çizgi bilemedim

Yarın regl günümüz bakalım neler olacak dün şiddetli göğüs ağrısı yaşadım adet öncesi olmazdı bende. Ama olsaydı çıkardı silik çizgi bilemedim
Evet yarın ola hayrola benim regl günüm normalde asla geçmez erken olurum ama geçmez bakalım neler olucak ikimizde hakkımızda hayırlısı olsun ben bu yaşıma kadar hiç göğüs ağrısı yaşamadım reglde hiç bilmiyorum o yüzden belki yeniyse çıkmıyordur bide testlere güven kalmadı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…