- 2 Aralık 2024
- 353
- 140
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.221
Ben de yArın sabah yapabilirimAmin amin benim son 8 diyelim ama ben iki gün önceden yapcam
Evet canım gebelik testi reglim gecikti aslında ama geç yumurtladım ben 1 hafta oldu tahminen yumurtlamadan sonraHamilelik testimi o canım kaç gun var regline
Hadi inşallah silik gördüm kan vercekmisinEvet canım gebelik testi reglim gecikti aslında ama geç yumurtladım ben 1 hafta oldu tahminen yumurtlamadan sonra
Canım yap inşallah pozitif gorursunn sol kasık vebacak agrım çokk benm de ay aglcam sagda da var agrı bugun ılskı oldueşim izinlydı bugun de. Acaba tekrar mı yumurtluyorum adetm gecıkır de bu günden gebe kalırsamben şokHadi inşallah silik gördüm kan vercekmisin
Benimde testim kuruyunca böyle oldu fotoda biraz zor ama kuruma olabilir yada testin kendi cizgisi sabah bidaha yapcam albi kaset test aldım varsa cıkar yarın herhalde 19 u regli gunum sabah son kez test yapıcamEvanora
Bilgisi olan yok mu acabaKızlar merhaba.Ben şuan yumurtlama dönemi içerisindeyim .Gebe kalmamı kolaylaştıracak tavsiyeleriniz var mı .Yani ne yesem daha çok destekler
Testimde gordunmu cizgi ikinci fotoda biraz belli resimde zorda canlı gozle goruluyorCanım yap inşallah pozitif gorursunn sol kasık vebacak agrım çokk benm de ay aglcam sagda da var agrı bugun ılskı oldueşim izinlydı bugun de. Acaba tekrar mı yumurtluyorum adetm gecıkır de bu günden gebe kalırsamben şok
Havuc ve avakadodan destek alan cok.Bilgisi olan yok mu acaba
Gördüm canım testini gölge görüyorum ay yazdm sandmTestimde gordunmu cizgi ikinci fotoda biraz belli resimde zorda canlı gozle goruluyor
Ovü varsa yap
Havuç ve ceviz tükettim ben canım. Eşime de her sabah keçiboynuzu pekmezi yedirdim.Kızlar merhaba.Ben şuan yumurtlama dönemi içerisindeyim .Gebe kalmamı kolaylaştıracak tavsiyeleriniz var mı .Yani ne yesem daha çok destekler
Taş dökmesi bildiğim kadarıyla boşlukta oluyor eşim düşürmüştü
Kızlar sağ kasığımda sanki bıçak var ayağa kalkınca kesiyor sanki kist ağrısı böyle olur mu peki? Oturunca uzanınca yok ama yürürken oluyor böbreğim falan ağrımıyor acile mi gitsem çok kötü bir acı saplanıyor akıntım da var birazCanım benimde 6 gün gösteriyor uygulama bende dün yaşadım dediğini çok iş yaptım bazayı aç kapat derken belim kalçam kasığım dün öyle bir tutuldu ki sabahta vardı ağrısı bütün gün dinlendim anca kendime geldim.
Tamam yazarım hadi hayırlı haberler alalım inşGördüm canım testini gölge görüyorum ay yazdm sandmovu yol ama vücut ısım sbah 36.8di smdı 37.2 ısı düşükken yumurtlama olur ondan emn olamyrm sabahh yapınca yaz mutlaka
Hadi inşallah silik gördüm kan vercekmisin
Benimde testim kuruyunca böyle oldu fotoda biraz zor ama kuruma olabilir yada testin kendi cizgisi sabah bidaha yapcam albi kaset test aldım varsa cıkar yarın herhalde 19 u regli gunum sabah son kez test yapıcamEvanora
Bir gölge var sankiİyi akşamlar kızlar
Amin cümlemiz için inşallahHayırlısı olsun inşallah canm
Awox canımBir gölge var sankiritestiniz hangi marka acaba
Bende aynı durumdayım kuzum içimiz hep Bi inşallah ama en kötüsüne hazırlıyoruz her zamanBen de yArın sabah yapabilirimaslında tam 2 gun kalmamıs oluyor gece catlamıstı dye ama 2.5 gun de olsa cıkar glb. Kendi umutlarımı sildim negatif gorecegm dyorum uzulmmek ıcn
Eğer yumurtlama günlerinizde randevu alabilirseniz illaki bakarlar. Bana devletteki doktorum her istediğimde baktı sağ olsun yumurtlama günlerine denk getirdim. Kendi çağırdığı da oldu.Arkadaşlar birşey sorabilir miyim yumurta takibini doktorunuzun kendisi mi diyor yapalım mı diye ben henüz 4 aydır deniyorum çok bi bilgim de yok ama bi sene olmadan birşey yapamayız diyorlar hep
Geçen ay belirtim çoktu, geçikmedim bile. Bu ay henüz belirtim yokHemen hemen ayni gunlerimz benimde bat 20aralik
Ay amin canım ya bende 4 kez kimyasal gebelik geçirdim çift çizgi görünce sevinemiyorum bilegecıkmenın 2.günü akşamı cıkmıstı, ama malesef kımyasalla sonuclandı. gebe kaldık dıye sevınıyoruz bır de kımyasal dıye bı tanım cıkıyo ya. umarım bır daha karsılasmam kımsenın de allah basına vermesn