- 10 Haziran 2011
- 920
- 649
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.981
Ben kızımda sağ kasıkta batma göğüslerde hassasiyet ve sürekli uyuma hatırlıyorum kuzum ve adete iki gün kala test yapıp öğrenmiştim. Bulantılarım 8. Haftamda başlamıştı. Bence şüphen çoksa artk yapabilirsin testi az kalmışAranızda 2. gebeliği geçiren var mı yani şöyle ki kızımda olmadı ama mide çalkalanması öğürm 3-4 gündür var adetime 3 gün kaldı kızlar forum'da araştırıyorum adet öncesi de varmış midesi bulanın yani imkansız değil diyorlar ama elimde test olduğu halde yapmıyorum ya sanırım duygularıma ket vuruyorum olumsuz göreceğim diye
Çünkü vücudumuzu çok dinliyoruz en basit ayakları üşütünce bile kasık ağrısı şu bu oluyor hemenŞuanda hamile misin. Msjları kaçırmış olabilirm. Söylediğim şeyin bilimsel acıklaması var da vücut hazırlaması ile ilgili. Ben de basladktan snra 2 ay ara verdim o zaman da belirtim oldu beklenti yokken yani gerçekten yaşadım.
reglime 6 gün var henüz test yapmadım sabırsız davranmak da ıstemedım. en azından gecıkme olsun bır kac gun oyle test yapayım dıye dusunuyorumŞuanda hamile misin. Msjları kaçırmış olabilirm. Söylediğim şeyin bilimsel acıklaması var da vücut hazırlaması ile ilgili. Ben de basladktan snra 2 ay ara verdim o zaman da belirtim oldu beklenti yokken yani gerçekten yaşadım.
Ay estağfurullah. Ben tam reglin 33.Günü pozitifi gördüm ondan önce hep negatifti. Erken gebelik testi yaptınız mıAyy ben 5.5 gün kala yaptım gölge gibiydi emin olamıyorum şimdi 3 gün var hatta gece catlamıstı bu gece 3 kalacak. 3.4 gundur midem çalkalanıyor kussam kusamıcak gibiyim bir garip. Öğürmem gazdan dolayı 1 hafta olcak adet agrıları gelip gidiyor sizin kac gun kala ıdrar negatftı cok soru sordum k.bakmayn
Amin amin rabbim sen işit inşallahgerçekten gebe kalınca geccekhepımız pozıtıflere bogulalım ınsallahhhh
Yani var ama ailemde eczacılar var onların da önerisiyle ben hiçbir vitamini kurumsal kendi sayfası olmadığı sürece internetten almıyorum hep eczaneden alıyorum canım. Eczacılar biz bile anlayamıyoruz o derece orjinal gibi satıyo dolandırıcılar diyolar. o yüzden güvenmiyorum. İndirim de diye yine o kadar para verip de faydasız bir şey kullanmak istemem.Deniyim canım bende internette var mı eczaneden mi alayım
Ay hadi bakalım heyecanlı bekleyişlerBak ben gece üç gündür acıkıyorum hep
Yerleşme kanaması mı acaba ay çok heyecanlıKasiklarim agriyo 7-8gundr bide İki gun kahverengi leke geldi kesildi şu an akintim hala var iki gundr beyaz uzun şeffaf akinti onun disinda belirti yok
Ben hiç bilmiyorum. Ama duphaston. Söktürür diye biliyorum. Hamilelik yoksa Söktürür diye biliyorumBildiğin adet söktürücü bir şey var mı? Etkili güçlü
Evet avoks marka 5 tane almıştım bir tanesini yaptım yani dediğiniz gibi adetten önce çıkmayanlar da var düzenli yumurtlasa da demek kiAy estağfurullah. Ben tam reglin 33.Günü pozitifi gördüm ondan önce hep negatifti. Erken gebelik testi yaptınız mı
Neden hemen adet söktürücü kullanmak istiyorsunuz ki? Bat bugün ve adet olmadıysanız bekleyin en az 1 hafta gecikme yaşarsanız yeniden test verin.Bildiğin adet söktürücü bir şey var mı? Etkili güçlü
Benim de sol kasığım da çok batma olmuştu bitki çayı içiyordum gebelik varsa zararlı olur diye kızımda çok erken öğrendim 8-9 gün vardı predictor yapmstmm. Bulantım bende de 7 haftada başlamıştı ama şimdi çok garip ya Yani kendimi dinlemeye İnan fırsatım yok kaç gündür ama en önemli en yoğun anımda bile midem kötü bebek yoksa da adet belirtisi işte demek lazmBen kızımda sağ kasıkta batma göğüslerde hassasiyet ve sürekli uyuma hatırlıyorum kuzum ve adete iki gün kala test yapıp öğrenmiştim. Bulantılarım 8. Haftamda başlamıştı. Bence şüphen çoksa artk yapabilirsin testi az kalmış
Vallahi kac gundur test yapıyorum bende bugun ilk defa direk aşırı silik bir cizgi cıktı test kurudu ama hala kuruma cizgisi gibi sararmadı orası ya testin kendi cizgisi yada bebiş ama sanmıyorum yani resimde belli bile olmuyodurEvanora Jane Jetgil A aysmesra kızlar naptınız batlarımız aynı. Test yapıyor musunuz, sonuçlar nasıl?
Merhaba canım test yapmadım bdhaa 6kala yaptmm golge gbydı ben bir iki gün kala yapmayı düşünüyorum benim yumurta 5 Aralık gecesi çatladığı için yuzde 99. Bu akşam olunca 3 gün kalmış olacak yaparsam da yarından sonra yaparım herhalde Sen yapmayı düşünüyor musunEvanora Jane Jetgil A aysmesra kızlar naptınız batlarımız aynı. Test yapıyor musunuz, sonuçlar nasıl?
Ben bugün yaptım da birşey yok canım. bakalım akşama yarın falan yaparımMerhaba canım test yapmadım bdhaa 6kala yaptmm golge gbydı ben bir iki gün kala yapmayı düşünüyorum benim yumurta 5 Aralık gecesi çatladığı için yuzde 99. Bu akşam olunca 3 gün kalmış olacak yaparsam da yarından sonra yaparım herhalde Sen yapmayı düşünüyor musun
İdrarını tutup tekrarla istersen canım veya akşamaVallahi kac gundur test yapıyorum bende bugun ilk defa direk aşırı silik bir cizgi cıktı test kurudu ama hala kuruma cizgisi gibi sararmadı orası ya testin kendi cizgisi yada bebiş ama sanmıyorum yani resimde belli bile olmuyodur
Benim negatif cumartesi yapmıştımEvanora Jane Jetgil A aysmesra kızlar naptınız batlarımız aynı. Test yapıyor musunuz, sonuçlar nasıl?