Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ben kızımda sağ kasıkta batma göğüslerde hassasiyet ve sürekli uyuma hatırlıyorum kuzum ve adete iki gün kala test yapıp öğrenmiştim. Bulantılarım 8. Haftamda başlamıştı. Bence şüphen çoksa artk yapabilirsin testi az kalmış

Çünkü vücudumuzu çok dinliyoruz en basit ayakları üşütünce bile kasık ağrısı şu bu oluyor hemen

reglime 6 gün var henüz test yapmadım sabırsız davranmak da ıstemedım. en azından gecıkme olsun bır kac gun oyle test yapayım dıye dusunuyorum

Ay estağfurullah. Ben tam reglin 33.Günü pozitifi gördüm ondan önce hep negatifti. Erken gebelik testi yaptınız mı

Deniyim canım bende internette var mı eczaneden mi alayım
Yani var ama ailemde eczacılar var onların da önerisiyle ben hiçbir vitamini kurumsal kendi sayfası olmadığı sürece internetten almıyorum hep eczaneden alıyorum canım. Eczacılar biz bile anlayamıyoruz o derece orjinal gibi satıyo dolandırıcılar diyolar. o yüzden güvenmiyorum. İndirim de diye yine o kadar para verip de faydasız bir şey kullanmak istemem.

Benim de sol kasığım da çok batma olmuştu bitki çayı içiyordum gebelik varsa zararlı olur diye kızımda çok erken öğrendim 8-9 gün vardı predictor yapmstmm. Bulantım bende de 7 haftada başlamıştı ama şimdi çok garip ya Yani kendimi dinlemeye İnan fırsatım yok kaç gündür ama en önemli en yoğun anımda bile midem kötü bebek yoksa da adet belirtisi işte demek lazm

Evanora Jane Jetgil A aysmesra kızlar naptınız batlarımız aynı. Test yapıyor musunuz, sonuçlar nasıl?
Vallahi kac gundur test yapıyorum bende bugun ilk defa direk aşırı silik bir cizgi cıktı test kurudu ama hala kuruma cizgisi gibi sararmadı orası ya testin kendi cizgisi yada bebiş ama sanmıyorum yani resimde belli bile olmuyodur

Eklentiler

• IMG_4581.jpeg
    45,5 KB · Görüntüleme: 28
Evanora Jane Jetgil A aysmesra kızlar naptınız batlarımız aynı. Test yapıyor musunuz, sonuçlar nasıl?
Merhaba canım test yapmadım bdhaa 6kala yaptmm golge gbydı ben bir iki gün kala yapmayı düşünüyorum benim yumurta 5 Aralık gecesi çatladığı için yuzde 99. Bu akşam olunca 3 gün kalmış olacak yaparsam da yarından sonra yaparım herhalde Sen yapmayı düşünüyor musun

Ben bugün yaptım da birşey yok canım. bakalım akşama yarın falan yaparım

İdrarını tutup tekrarla istersen canım veya akşama

yaaa bi şey sorucam. bu folik asitler iştah mı açıyor? çok yiyorum ya. normalde kahvaltı yapmazdım. şimdi yiyorum paso yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…