- 30 Haziran 2022
- 1.658
- 3.658
- 29
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.961
Canım psikolojik, bulantı 7. Haftada başlayan bir şey, en erken 6. Hafta diyelim. Bu haftalarda olmazAynen öyle bal erken kalktım temizlik yapayım iki odayı makinaya werdim belim kırıldı ve midem bulandı hemen yiyicek bişeler hazırladım bu psikolojik mi şimdi
Benim adetime birkaç gün var canım ben çatlatma iğnesi oldum 13. 14. günleri doktor test yap dediği için Salı çarşamba yapıcamAdetine kaç gün var cnm belirtilerin var mı?
bende de resmen sol kasıgımda baskı hıssedıyorum ya daha 6 gun var olabılır mı acabaBence psikolojik ya bak dünkü kasık ağrım falan bugün yok benim
Inanki bilmiyorum canım ama bildiğim birşey varsa gebelik belirtilerinin adeti geçtikten sonra başladığı. Öncesindekiler istisnalar hariç genelde psikolojik oluyor. Biz daha ilk defa denedik adetin sonunda başladık ondan beridir kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor belki üşüttüm inanmak istediğim için acaba diyorumbende de resmen sol kasıgımda baskı hıssedıyorum ya daha 6 gun var olabılır mı acaba
benım gecen ay kımyasal olmustu onda catlamadan 7 gun sonra cıddı bır kasık agrısı hıssetmıstım sankı cok kotu bır regl olacakmıs gıbı o gün korkmuştum hatta, o günden 5 gün sonra gebelıgımı ogrenmıstım ama sonra kımyasala dondu. bu kez ağrı hafıf hafıf baskı seklınde hıssettırıyor. psıkolojık olsa oncesınde de hısseder mıydım bılemıyorum kafama cok takıldı regle 6 gun var sankı gunler gecmek bılmıyorInanki bilmiyorum canım ama bildiğim birşey varsa gebelik belirtilerinin adeti geçtikten sonra başladığı. Öncesindekiler istisnalar hariç genelde psikolojik oluyor. Biz daha ilk defa denedik adetin sonunda başladık ondan beridir kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor belki üşüttüm inanmak istediğim için acaba diyorum
Beni de listeye ekleyebilir misinizbat 13 kasım sat 15 aralık
Canım psikolojik, bulantı 7. Haftada başlayan bir şey, en erken 6. Hafta diyelim. Bu haftalarda olmaz
gerçekten gebe kalınca geccekBu psikolojiyi nasıl düzeltebilirim
Merhaba canım hayırlı olsun ilk testin mi gecikme ile yapmışsın daha öncesinde yaptın mı birkaç gün kalaBeni de listeye ekleyebilir misinizbat 13 kasım sat 15 aralıkEki Görüntüle 3521634
Psikolojik belirti olduğunu düşünmüyorum vücut kendini gebeliğe hazırlıyor korunmayınca Çünkü uzun süre yumurta spermlerle karşılaşmadığı için vücutta çoğu şey değişiyor hormonlar etkileniyor bu süreçte Yani hepimizin yaşadıkları Aslında gerçek ama sadece yalancı:)gerçekten gebe kalınca geccekhepımız pozıtıflere bogulalım ınsallahhhh
ya ben de dusunmuyorum gecen aykı kımyasalımda ben resmen yerlesmeye calıstıgı gunu hıssettım aşırı bır kasık ağrısı vardı ve normal degıl bu dedım, ılk denememdı bu ay hemen hamıle kalmamısımdır dıye gecırdım aklımdan. ama gebe oldugumu hıssettım. bu kez de sol kasıgımda baskı ve sancı var hafıf gecen ay kadar sıddetlı degıl kımyasaldan dolayı korkuyorum şimdi..Psikolojik belirti olduğunu düşünmüyorum vücut kendini gebeliğe hazırlıyor korunmayınca Çünkü uzun süre yumurta spermlerle karşılaşmadığı için vücutta çoğu şey değişiyor hormonlar etkileniyor bu süreçte Yani hepimizin yaşadıkları Aslında gerçek ama sadece yalancı:)
Merhaba çok teşekkür ederimMerhaba canım hayırlı olsun ilk testin mi gecikme ile yapmışsın daha öncesinde yaptın mı birkaç gün kala
Ayy ben 5.5 gün kala yaptım gölge gibiydi emin olamıyorum şimdi 3 gün var hatta gece catlamıstı bu gece 3 kalacak. 3.4 gundur midem çalkalanıyor kussam kusamıcak gibiyim bir garip. Öğürmem gazdan dolayı 1 hafta olcak adet agrıları gelip gidiyor sizin kac gun kala ıdrar negatftı cok soru sordum k.bakmaynMerhaba çok teşekkür ederimkan testi verdiğim gün yapmıştım negatif çıkmıştı idrar testi o gün. Kanda pozitifi gördüm. Tam adet günümde yaptım bugün idrar o zaman pozitif gösterdi. Her ay belirti yaşıyodum bu ay sadece adete bi kaç gün kala çok yorgunluk yaşadım beraberinde kusma ihtiyacı. Ama öğürmüyordum öyle.
Canım baksana bu catlamami oldu çok koyu olmadan siliklesti sanki düne göreDeğerlendirdim canımsabah yapip atarım tekrar
Şuanda hamile misin. Msjları kaçırmış olabilirm. Söylediğim şeyin bilimsel acıklaması var da vücut hazırlaması ile ilgili. Ben de basladktan snra 2 ay ara verdim o zaman da belirtim oldu beklenti yokken yani gerçekten yaşadım.ya ben de dusunmuyorum gecen aykı kımyasalımda ben resmen yerlesmeye calıstıgı gunu hıssettım aşırı bır kasık ağrısı vardı ve normal degıl bu dedım, ılk denememdı bu ay hemen hamıle kalmamısımdır dıye gecırdım aklımdan. ama gebe oldugumu hıssettım. bu kez de sol kasıgımda baskı ve sancı var hafıf gecen ay kadar sıddetlı degıl kımyasaldan dolayı korkuyorum şimdi..
Yine de arttı mı düştü mü stresi yaşamamak için biz günümüzü bekleyelim kuzum rabbim gönlümüzden geçeni biliyor inşallah olurbenım gecen ay kımyasal olmustu onda catlamadan 7 gun sonra cıddı bır kasık agrısı hıssetmıstım sankı cok kotu bır regl olacakmıs gıbı o gün korkmuştum hatta, o günden 5 gün sonra gebelıgımı ogrenmıstım ama sonra kımyasala dondu. bu kez ağrı hafıf hafıf baskı seklınde hıssettırıyor. psıkolojık olsa oncesınde de hısseder mıydım bılemıyorum kafama cok takıldı regle 6 gun var sankı gunler gecmek bılmıyor