Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aynen öyle bal erken kalktım temizlik yapayım iki odayı makinaya werdim belim kırıldı ve midem bulandı hemen yiyicek bişeler hazırladım bu psikolojik mi şimdi
Canım psikolojik, bulantı 7. Haftada başlayan bir şey, en erken 6. Hafta diyelim. Bu haftalarda olmaz

bende de resmen sol kasıgımda baskı hıssedıyorum ya daha 6 gun var olabılır mı acaba
Inanki bilmiyorum canım ama bildiğim birşey varsa gebelik belirtilerinin adeti geçtikten sonra başladığı. Öncesindekiler istisnalar hariç genelde psikolojik oluyor. Biz daha ilk defa denedik adetin sonunda başladık ondan beridir kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor belki üşüttüm inanmak istediğim için acaba diyorum

benım gecen ay kımyasal olmustu onda catlamadan 7 gun sonra cıddı bır kasık agrısı hıssetmıstım sankı cok kotu bır regl olacakmıs gıbı o gün korkmuştum hatta, o günden 5 gün sonra gebelıgımı ogrenmıstım ama sonra kımyasala dondu. bu kez ağrı hafıf hafıf baskı seklınde hıssettırıyor. psıkolojık olsa oncesınde de hısseder mıydım bılemıyorum kafama cok takıldı regle 6 gun var sankı gunler gecmek bılmıyor

Aranızda 2. gebeliği geçiren var mı yani şöyle ki kızımda olmadı ama mide çalkalanması öğürm 3-4 gündür var adetime 3 gün kaldı kızlar forum'da araştırıyorum adet öncesi de varmış midesi bulanın yani imkansız değil diyorlar ama elimde test olduğu halde yapmıyorum ya sanırım duygularıma ket vuruyorum olumsuz göreceğim diye

Kızlar ben normalde adet belirtisi veya ağrısı yaşayan biri değilim. Geçen ay ilk kez denemelere başladık, kasık ağrısı mı dersin göğüs şişmesi mi dersin yorgunluk tuvalete çıkma aşırı iştah artışı... Her türlü belirtiyi yaşadım ve hamile olduğumu düşündüm. Tamamen psikolojikmiş demek ki. Kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet her zaman olabilir zaten, rastgele bir zamanda da bir ağrı saplanıp 5 saniye sonra geçebiliyor. İştah artışı ve halsizlik ise kendi kendimize düşündüğümüz bir şey. Lütfen adetiniz gecikmeden vücudunuzu çok fazla dinlemeyin. Boşuna gelin güvey olup sonra hayal kırıklığı yaşamış olursunuz. Gün içinde verimli olmaya çalışın kafa boş kaldıkça vucüduna odaklanıyor.

gerçekten gebe kalınca geccek hepımız pozıtıflere bogulalım ınsallahhhh
Psikolojik belirti olduğunu düşünmüyorum vücut kendini gebeliğe hazırlıyor korunmayınca Çünkü uzun süre yumurta spermlerle karşılaşmadığı için vücutta çoğu şey değişiyor hormonlar etkileniyor bu süreçte Yani hepimizin yaşadıkları Aslında gerçek ama sadece yalancı:)

ya ben de dusunmuyorum gecen aykı kımyasalımda ben resmen yerlesmeye calıstıgı gunu hıssettım aşırı bır kasık ağrısı vardı ve normal degıl bu dedım, ılk denememdı bu ay hemen hamıle kalmamısımdır dıye gecırdım aklımdan. ama gebe oldugumu hıssettım. bu kez de sol kasıgımda baskı ve sancı var hafıf gecen ay kadar sıddetlı degıl kımyasaldan dolayı korkuyorum şimdi..

Merhaba canım hayırlı olsun ilk testin mi gecikme ile yapmışsın daha öncesinde yaptın mı birkaç gün kala
Merhaba çok teşekkür ederim kan testi verdiğim gün yapmıştım negatif çıkmıştı idrar testi o gün. Kanda pozitifi gördüm. Tam adet günümde yaptım bugün idrar o zaman pozitif gösterdi. Her ay belirti yaşıyodum bu ay sadece adete bi kaç gün kala çok yorgunluk yaşadım beraberinde kusma ihtiyacı. Ama öğürmüyordum öyle.

Ayy ben 5.5 gün kala yaptım gölge gibiydi emin olamıyorum şimdi 3 gün var hatta gece catlamıstı bu gece 3 kalacak. 3.4 gundur midem çalkalanıyor kussam kusamıcak gibiyim bir garip. Öğürmem gazdan dolayı 1 hafta olcak adet agrıları gelip gidiyor sizin kac gun kala ıdrar negatftı cok soru sordum k.bakmayn

Şuanda hamile misin. Msjları kaçırmış olabilirm. Söylediğim şeyin bilimsel acıklaması var da vücut hazırlaması ile ilgili. Ben de basladktan snra 2 ay ara verdim o zaman da belirtim oldu beklenti yokken yani gerçekten yaşadım.

Yine de arttı mı düştü mü stresi yaşamamak için biz günümüzü bekleyelim kuzum rabbim gönlümüzden geçeni biliyor inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…