Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benim eşimde artık benden kaçıyor sen erkek ben kadın oldum uzak dur benden diyo doktorum birer gün arayla dedi ben napayım şimdi çocuk olsun yüzüne bakmıycam kocacımın

İlahi çok güldüm bu ay o kadar gördüm ki benimde artık muhattap olasım yok sjdjdj

D denizadamasal beni de ekler misin 21 aralık

Merhaba D denizadamasal beni de ekler misin

off benım de 6 gün var kızlar ya ınsallah pozıtıf sonuclar paylasırız gecen ay kımyasal gecırdım bılemıyorum bu ay hemen olur mu artık bır bebegım olsun ıstıyorum

Bak ben gece üç gündür acıkıyorum hep
Benim de 3 gündür midem iyi değilim hala çalkalanıyor gece dışarıda yemek yedik eve geldim kusacak gibi oldu sonra geçti neredeyse yarım kavanoz turşu yedim yani bu psikolojik değil gerçekten canım çekti hamile değilsem de canım çekti yani yani kadın halimle evde erkek gibi gazdan öğürüyorum kendimden utandım kaç gündür. Ama hepsine bir kulp buldum ya üşüttün falan filan. Kendimi negatife çok inandırdım ben üç gündür falan da üşüyorum garip bir şekilde o yüzden adet gelir diye bekliyorum glb

Bende öyleyim kaç gündür yaaa wala

Deniyim canım bende internette var mı eczaneden mi alayım

Aynen öyle bal erken kalktım temizlik yapayım iki odayı makinaya werdim belim kırıldı ve midem bulandı hemen yiyicek bişeler hazırladım bu psikolojik mi şimdi
Bence psikolojik ya bak dünkü kasık ağrım falan bugün yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…