Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Kızlar transferimin 7.günü 5. Gün embriyosuydu betahcg baktırdım 52 çıktı. Elhamdülillah hamileyim dünden beri ağlıyorum. Allahım hepimize nasip etsin kucağımıza sağlıkla alalım🌺
Canımm gözün aydin cok sevindim 😊 benim de bugün 7.günüm ama ben cesaret edemiyorum teste gününü bekleyecem belirtin var mıydı bende hiç yok da

Sağol canım inşallah bizi biz anlarız 375 le başladım 450 yle devam ettim ben

Bende şuan 300 mg vuruluyorum yarın kontrol var reglken 5 yumurta gördü cogalabilir ama belki de değer sıkıntılı olduğu için yukselmeyip duradabilir dedi havuz yöntemi inerdi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Havuz yöntemi yaptıran var mı

O kadar sıkışık nasıl dayanıcam diye endişelenmiştim hatta transfer sırasında kaçırırsam çok kötü rezil olurum yıllarca beni konuşurlar diye bile aklıma geldi ama hiç öyle olmuyor inan. Allah güç veriyor. Hiç aklına o kısmı getirme. İlk seferinde çok sıkışık gitmiştim yarım saat de erken gitmiştik. Zorlanmayayım diye hemen almışlardı beni işleme. Hastanede de yardımcı oluyorlar. Allah yardımcın olsun senin de.
inşallah öyle olur
Anladım canım çok teşekkür ederim. Baktım şimdi önceki bir iki mesajına bahçeçide transfer olmuşsun. Memnunum yazmışsın. 26sıymış test günün. Benim de 27si. Ben de bu da negatif gelirse bahçeci umutta Sabri hoca da başlamayı planladım. Hatta ocak ayına randevu bile aldım. O yüzden senin sonucunu inan şuan senin kadar ben de merak ediyorum. İnşallah pozitifi alırsın çünkü negatif alırsam bana da umut olacaksın.
canım bende senin sonuçlarını bekliyorum birde pawlover pawlover

Canımm gözün aydin cok sevindim 😊 benim de bugün 7.günüm ama ben cesaret edemiyorum teste gününü bekleyecem belirtin var mıydı bende hiç yok da
Benim normalde de hep adet öncesi ağrım olur bunda da inanılmaz ağrım oldu hatta adet olucam olmadı diye kendime inandırmıştım. Bir test alayım kafam net olsun hiç olmazsa dedim sonra pozitif gördüm inanamadım sonra da kan verdim. İnşallah siz de yaşayacaksınız o kadar dua ettim ki dün isteyen hakedenn herkese

Benim normalde de hep adet öncesi ağrım olur bunda da inanılmaz ağrım oldu hatta adet olucam olmadı diye kendime inandırmıştım. Bir test alayım kafam net olsun hiç olmazsa dedim sonra pozitif gördüm inanamadım sonra da kan verdim. İnşallah siz de yaşayacaksınız o kadar dua ettim ki dün isteyen hakedenn herkese
Insaallah canım Rabbim isteyen herkese o duyguyu tattırır 😍

hayırlı olsun, inşallah

Merhaba nerede yaptirmistiniz

Bende şuan 300 mg vuruluyorum yarın kontrol var reglken 5 yumurta gördü cogalabilir ama belki de değer sıkıntılı olduğu için yukselmeyip duradabilir dedi havuz yöntemi inerdi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Havuz yöntemi yaptıran var mı
Bana gerek kalmadı galiba ama güzel beslen polenli bal yedim ben fındık ceviz hergğn yumurta bol su azda olsa kaliteli olsun

X