- 14 Aralık 2019
- 42
- 19
- 29
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.081
Canım tüp bebeği ne için yapıyosunuz sende veya eşinde mi sorun var31 yasina girdim artikk umutluyuzda iste her sferinde biraz daha biraz daha koreliyoruz malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tüp bebeği ne için yapıyosunuz sende veya eşinde mi sorun var31 yasina girdim artikk umutluyuzda iste her sferinde biraz daha biraz daha koreliyoruz malesef
Bende hersey normal gozukuyor ama esimde ilk sayi dusuk ve morfoloji1 di simdi morfoloji 2oldu hareketlenme falan artti ama hala olmadigi icin tup bebege yonelmek durumundayizCanım tüp bebeği ne için yapıyosunuz sende veya eşinde mi sorun var
Eşinin yaşı kaç canımBende hersey normal gozukuyor ama esimde ilk sayi dusuk ve morfoloji1 di simdi morfoloji 2oldu hareketlenme falan artti ama hala olmadigi icin tup bebege yonelmek durumundayiz
Ben 31 oda 34 yasinda 2yildir deniyoruzEşinin yaşı kaç canım
Bende 24 yaşındayım eşimde 35 bide eşimin sprem sayısı düşük bizde belediyenin kine başvurucaz işteBen 31 oda 34 yasinda 2yildir deniyoruz
Canım bende pko var eşimde bişey yok çok şükürCanım sizin tüp bebek yapma amacınız neydi eşinde veya sende sorun mu vardı ?
Pko ne canım anlamadımCanım bende pko var eşimde bişey yok çok şükür
Polikistik over, bu rahatsızlığı olup kendiliğinden çocuk sahibi olan da çok ama bizim olmadı canımPko ne canım anlamadım
Anladım canım inşallah olur canınızı sıkmasın pozitif düşünün umudunuzu kaybetmeyin canım ppeki sende intihaao var mıPolikistik over, bu rahatsızlığı olup kendiliğinden çocuk sahibi olan da çok ama bizim olmadı canım
Hepimiz icin hayirlibolsun bende yarin mose benhabible gorusucem birde bruksel tup bebek merkeziyle gorusmek istiyorum bakalim neler olucakBende 24 yaşındayım eşimde 35 bide eşimin sprem sayısı düşük bizde belediyenin kine başvurucaz işte
Inşaallah canım hepimiz pozitif olalım iltihap yok canım siz hangi aşamadasınızAnladım canım inşallah olur canınızı sıkmasın pozitif düşünün umudunuzu kaybetmeyin canım ppeki sende intihaao var mı
amin canım sağolasın İnşallah hayırlısıyla sende bir an önce kavuşursun bebişine ..Rahimde sıkıntı olmadığı için taze transfer yaptık hayırlısıyla olur inşallah darısı sana olsun canımm su gibi geçsin sürecin
Canım daha biz aşamaya başlamadık başvurucaz dahaInşaallah canım hepimiz pozitif olalım iltihap yok canım siz hangi aşamadasınız
Anladım canım hayirlisi olur hakkınızda inşaallah belki gerek bile kalmaz tüp bebeğeCanım daha biz aşamaya başlamadık başvurucaz daha
İnşallah canım benim inşallah anne olmayı onu kucağıma almayı kokusunu içime çekmeyi bian önce olsun istiyorumAnladım canım hayirlisi olur hakkınızda inşaallah belki gerek bile kalmaz tüp bebeğe
amin çok teşekkür ederim. inşallah hakkınızda hayırlısı olur. ertelememeniz de iyi olmuş. benim yaşım 34. eşimin ilk denememiz olacak. merak ve heyecan doluyum.Amin teşekkür ederim Evet kızım da tüp bebek. İlk tüp bebekte düşük yaptım, ikinci de kızım oldu. Şimdi üçüncüyü denedik, bekliyoruz. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz ikinci bebeğinize, yaş aralığı da güzel olacak sizinkilerin. Benim kızım 1 yaşında daha, yaşım 37 o yüzden fazla ertelemek istemedim
Bugün 5inci gün canım 26sı test günüm nasipseamin canım sağolasın İnşallah hayırlısıyla sende bir an önce kavuşursun bebişine ..
kaçıncı gündesin ne zaman kan vereceksin merak ediyorum ?
Ay hadi hayırlısı kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ?Bugün 5inci gün canım 26sı test günüm nasipse
Beşinci gün, kalan 3 taneyi de altıncı gün dondurdularAy hadi hayırlısı kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ?