Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Sende bir sknti yoksa erkekte problemler kolay hallediliyor tüp bebekte

Benimde sonunu bulur :) ocak ayına kayar gibiyiz
Siz nerede yaptıracaksınız
Ameliyattan ötürü biraz tedirginim ama
Benim ocakta başlar hatta belki şubata bile kayar diye düşünüyorum ben bahçeci umutta yaptıracağım kısmetse eğer. İçini ferah tut canım herşey çok güzel olacak inşallah.

Sende bir sknti yoksa erkekte problemler kolay hallediliyor tüp bebekte
0 morfoloji düşük sperm ile birçok kişi yıllarca uğraşıyor tabi ilk denemede sonuca ulaşanda var ama ulaşamayanlar çoğunlukta bu yüzden çok korkuyorum. Bende hicbir problem yok sadece eşimde sperm 4 milyon ve morfoloji 0

Ben başladım. Cnm. Kasım. Sonu gbi çarşamba transferi. Olucak inş hayırlısıyla tutar 4 embriyom var bnmde eşimin varikosel den dolayı sperm kalitesi bozuktu Bi sknti olmAdı. Şu ana kadar çok sukur
Ya cok sevindim gerçekten inşallah sıkıca tutunur bebeğin. Taze transfer mi yoksa rahim dinlendirme falan önerdi mi doktor birde ilk denemeniz mi çok soru sordum kusura bakma

Spermlerin seçilerek yapıldığı işlem kullanılması gerekiyor spermiyovramda çok değişken sonuçlar verebiliyor bu sonuçlara bakarken sadece yüz yada 200 tanesini değerlendirip oran veriliyor o orana göre 0 morfoloji de olsa 4 milyon spermin içinden illa birkaç tane bile olsa sağlıklı cikicaktir ki bize 1 tane lazım işlem icin

Ya cok sevindim gerçekten inşallah sıkıca tutunur bebeğin. Taze transfer mi yoksa rahim dinlendirme falan önerdi mi doktor birde ilk denemeniz mi çok soru sordum kusura bakma
yok cnm önemli dgl bilgilendirin seni ilk denemeniz sorunumuz sizle aynı morfoloji 1 ama 14 yumurta in 12 si dollendi valla demek ki morfoloji sanıldığı kadar kötü değilmiş tup bebek merkezlerinin sperm sonuçları biraz abartılı kötü cikiyor

Tam olarak üroloji doktorumuzda aynılarını söyledi bire bir. Ama insan yinede tedirgin oluyor tabi.. İnşallah ilk denemede tuttururuz gerçekten çok istiyorum.

Yaa inşallah bizimde böyle olur maşallah 12 tane döllenmesi iyiymiş. Umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun. nerede tedavi görüyorsun?

Canım merhaba ama döllenen önemli değil ki önemli olan 5.güne ne kadar kaldığı benim eşimde morfoloji 2 ve ileri hareket 0 ama sperm sayısı yükseldi 40 milyon oldu ama 5.güne kalan 2 yani doktor morfoloji önemli diyor sonuçta spermin başı yumurtayı dölleyen ve embriyoyu kaliteli hale getiren morfoloji önemli

Tam olarak üroloji doktorumuzda aynılarını söyledi bire bir. Ama insan yinede tedirgin oluyor tabi.. İnşallah ilk denemede tuttururuz gerçekten çok istiyorum.
Bn başıma gelen problem dışında hemsireyim ztn bikiyrm az çok bu durumları. Kadın faktörü inan çok. Daha önemli bu surecte başladığında sende anlı aksın erkek sadece Bi defa lzm onlara ama bizi.. Başımıza gelenler Bi hayli

Yaa inşallah bizimde böyle olur maşallah 12 tane döllenmesi iyiymiş. Umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun. nerede tedavi görüyorsun?
Morfoloji spermin yumurtayı döllenme yeteneğini hsteriyo sözde ama 1 le 12 tane dollendiyse doğruluğundan şüphe ederim bnve sizde çok endişelenmeyin o konuda tutar diye dsunuyrm

Ve bende de hepsi dölleniyor ama 5.gün kalitesine ulaşmıyor morfoloji önemli değil diye birşey yok ve bende mikroçip yaptırıyorum seçilmesine rağmen böyle doktorlar önemli değil ilk görüşmesinde diyor ama sonuç negatif olunca üzgünüm ki bunu ön plana sürüyorlar

Cnm ama tam. Olarak bisey söylemek mümkün olmayan konular senin ikiymis bnm 1 ama beşinci güne 6 at eşi kldi donduruldu tek basın abi faktör asla dgl

O kadar para alıyorlar negatife bisey ler öne sürükler tabi ama kesin bundan diyemezler sadece sperm dgl yumurta kalitesi de önemli 5. Gün embriyosu olabilmesi içn bide gidilen merkez bnve

Cnm ama tam. Olarak bisey söylemek mümkün olmayan konular senin ikiymis bnm 1 ama beşinci güne 6 at eşi kldi donduruldu tek basın abi faktör asla dgl
Benim 7 tane kaldı 5.güne ama 5 tanesi istedikleri dereceye gelemedi o yüzden önemli bir de laboratuvar çok önemli bu konuda bazıları seçiyoruz diyor ama nasıl seçiyor artık bilemiyoruz Allah’a sığınıyoruz işte

O kadar para alıyorlar negatife bisey ler öne sürükler tabi ama kesin bundan diyemezler sadece sperm dgl yumurta kalitesi de önemli 5. Gün embriyosu olabilmesi içn bide gidilen merkez bnve
Benim doktor ilk negatif olunca 5.güne götüren faktör spermlerdir dedi ve sperm DNA testi yaptırdık Allah’a bin şükür sıkıntı çıkmadı aslında söylenen embriyonun kalitesini belirleyen 3.güne kadar yumurtanın kalitesi 3.günden sonra sperm kalitesi deniliyor

Yani iki tanesi gelmiş ama tutmadı mı. Onlarda evet merkezde çok önemli Bn bul et tirasa gittim öle seyker söylemedi en önemli. Kadın faktörü erkekten sağlıklı spermi bu şekilde buluruz ddi ama problemin ne olduguykada alakalıdır blki sperm kalitesi ne derece etkilenmiş VS ama Jersey yolun dada gitse nasip işi olmayabilir bnjn garantisi yok ve doktorlarda başarılı olmayana Bi gerekçe sunmk zorunda

Benim doktorum da kendisi canım yok henüz transfer olmadım rahim dinlendirmedeyim şu an

Benim doktorum da kendisi canım yok henüz transfer olmadım dinlendirmedeyim şu an
Ama zaten beşinci güne o embriyolarin çoğu ulaşamıyor senin iki tane ulaşmış iyi kaliteli iyi bisey bnve kendisi bna bu kalitede çoğuna hastaların yüzde ellisi gbi Bi oran verdi hatta hiç beşinci gün embriyo veremiyolarmis 6 tane kaliteli 5. Gün embriyo a havalara üç dedi bende üzül. Üstüm 12 taneyi neden byke. Oldu diye hayırlısı ama Bülent irastan boş dönmezsin ins öle dsunuyrm xnk kendisi yapamica hastayı kbul etmiyor yakn örnekleri var kliniğin başarısını dsurmemk adına mı bilmiyrm ama Kıbrısa taşıyıcı annelige filan git ddgi hastalar var arkadaşım onlarda şimdi başka Bi merkezde denediler bebeleri. Oldu hattaa

Canım kendisini bayadır tanıyorum gidip geliyorum Allahım nasip ederse olur inşallah benim diğer gittiğim doktorlarım vs de maslakta olduğu için orda başladım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…