- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Laboratuvardan aradılar, güzel gelişiyorlarmış iyi kaliteymiş embriyolar, sen de öğrenebildin mi?Ben devlette oldum orada olanları 3 gün sonra arıyorlar genelde
Amin canım inşallahHayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız :)
Yok canım transfer de hiç bir şey hissetmiyorsunAğrı felan oldu mu benim yarınki sonuca göre cumartesi olacak
Beni dün aradılar bugün transfer oldum 6 yumurta dan 4 ü döllendi 2 si koyuldu 2 si dondurulduLaboratuvardan aradılar, güzel gelişiyorlarmış iyi kaliteymiş embriyolar, sen de öğrenebildin mi?
GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ İNŞALLAH..Beni dün aradılar bugün transfer oldum 6 yumurta dan 4 ü döllendi 2 si koyuldu 2 si donduruldu❤
Amin canım inşallahGÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ İNŞALLAH..
Ben jinemede yaptırdım bende memnunum bakalım sonuç ne olcakben ilkini pembe mavide lale hanıma yaptırmıştım..orasının da ilgi alakası vs.güzeldi ,ama olumsuz sonuç aldığım için ben psikolojik olarak tercih etmek istemedim.
sizin de hayırlısı olsun..siz nerede yaptırdınz ?
Kızlar yumurtalardan haber geldi 6 yumurta nin 4 u döllenmiş ama 1 için kesin konuşamıyoruz yarın belli olacak dedi ve 3 ünün kalitesini de yarın daha net söyleriz dedi yarın sabah 9 da tüp bebek merkezinde olacağız ne yalan söyleyeyim tedavi aşamasında hiç gergin olmadığım kadar gerginim eşimin iş yerinden de sıkıntı çıkarıyorlar annem de babaannem rahatsızlandıgi için gelmesini erteledik kendimi çaresiz hissediyorum
Hayirli olsun insallah sIkI sIkI tutunurlar...Kızlar çıktım transfer den oda da dinleniyorum şuan 2 adet embriyo transferi yapıldı 2 si donduruldudua edin sımsıkı tutunurlar inşallah ❤
Amin inşallah canımHayirli olsun insallah sIkI sIkI tutunurlar...
Bende haber bekliyorum arayan olmadi daha
Canim cok stres yaptim 3 tane dollendi dediler sizce bolunmemi gibi bi durum.olurmu ucunde deAmin inşallah canım❤ ararlar muhakkak sıkıntı yapma
Diğerleryle birlikte yaptıgım ıcın olmuş canım simdi yaptım öyle bi sıkıntı olmadı cok şükürCetrotide bende de morarma yaptı ama zaten hemşire söylemişti bana bunu. Siz yine de hepsini aynı yerden yapmayın göbeğin farklı noktalarından yapın.
Sağlıkla tutunsunlar inşallahKızlar çıktım transfer den oda da dinleniyorum şuan 2 adet embriyo transferi yapıldı 2 si donduruldudua edin sımsıkı tutunurlar inşallah ❤
Amin canım teşekkür ederimDarısı sana olsun inşallaah
Yok yok yapmazlar evrakları hazırlayınca teslim edersiniz demişlerdiÇok zaman geçirmeyinde kuzum . Şimdi zaman geçmiş vs diye almamazlık yapmasınlar
Kaç tane vardı canım döllenen burada yapıyorlar ya yaşımı sordular 30 olacagim yeni yılda direk 2 tane koyalım dedilerSağlıkla tutunsunlar inşallahbenimkilerin 5inci gününü beklicez cumartesi olcak transfer ama 2 embriyo koymayı kabul etmiyolar asla
8 tane var bugüne de çok şükür 8i gelmiş ama iki koymuyolar 26 olduğum için galibaKaç tane vardı canım döllenen burada yapıyorlar ya yaşımı sordular 30 olacagim yeni yılda direk 2 tane koyalım dediler
Amin canım inşallah sımsıkı tutunurKizlar haber geldi 3 yumurtadan 1 tanesi olusmus diger ikiisi beklemedeymis yarin sabah 11 de 1 taneyi transver edecekler insallah tutunur rabbim.hepimize yardim etsin yuzumuzu guldursun insallah