Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Canım benim randevum 28 Aralıkta inşallah malesef bu topikte en son ben tedaviye başlayacağım çok sabırsızım ama birazdaha zaman var buralarda ol ben görüşünce muhakkak buraya yazacağım çünkü 🤗 eşimle rapor çıkarmak için işlemleri hallettik geçenlerde. Öylece bekliyoruz hâlâ
Ben de aralik Sonu basliyorum Yalniz degilsin🤗

Kızlar selam 6 yumurtamdan 3ü döllenmiş 2si bölünmüş cumartesi transferim olacak 4.gün transferi bilmiyorum internette 4. Gün transferi hakkında iyi şeyler yazmıyor çok huzursuzum umarım sımsıkı tutunur bana bebem 😔

Merhaba ben aralıkta ilk tüp bebek denememe başlayacağım inşallah ve aralık ayında tedaviye başlayacak olanlar burada toplanırsak süreç hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz. Benim gibi ilk deneyenler veya daha önce denemiş olanlar merak ettiklerimizi soralım benim merak ettiğim konu benim gibi sorunu erkek faktörü olan var mı bizde sorun sperm az morfoloji 0 bu şekilde sorunu olanların eşlerine ne gibi bir tedavi uygulandı, tüp bebeğe başlama süreleri uzadı mı yoksa ilk adetle başladılar mı, iğne kullanmak zor mu, opu zorlu bir süreç mi, kaç embriyonuz oluştu? Aklımda bu tarz sorular var. Allah hepimizi yavrularına kavuştursun hayırlısı ile inşallah.🙏🍀
Bende suan tup bebek tedavisindeyim ignelerimi vuruluyorum hayırlısı ınşallah sonu güzeĺ olur

Kızlar selam 6 yumurtamdan 3ü döllenmiş 2si bölünmüş cumartesi transferim olacak 4.gün transferi bilmiyorum internette 4. Gün transferi hakkında iyi şeyler yazmıyor çok huzursuzum umarım sımsıkı tutunur bana bebem 😔
Canım korkma Allahın izniyle sana sımsıkı tutunur rabbim ol desin yeterki. Doktorun 4. Gün uygun gördüyse vardır bir bildiği inşallah olumlu sonuç alırsın.🙏

Kızlar transfer olduğunuzda rahim kalınkığınız kaçtı benim 11 mm ölçüldü bugün ama daha 1 hafta estrofem kullancam kafam karıştı fazla olması da sıkıntı olur mu ki acaba o_O

Merhaba ben aralıkta ilk tüp bebek denememe başlayacağım inşallah ve aralık ayında tedaviye başlayacak olanlar burada toplanırsak süreç hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz. Benim gibi ilk deneyenler veya daha önce denemiş olanlar merak ettiklerimizi soralım benim merak ettiğim konu benim gibi sorunu erkek faktörü olan var mı bizde sorun sperm az morfoloji 0 bu şekilde sorunu olanların eşlerine ne gibi bir tedavi uygulandı, tüp bebeğe başlama süreleri uzadı mı yoksa ilk adetle başladılar mı, iğne kullanmak zor mu, opu zorlu bir süreç mi, kaç embriyonuz oluştu? Aklımda bu tarz sorular var. Allah hepimizi yavrularına kavuştursun hayırlısı ile inşallah.🙏🍀
Ben başladım. Cnm. Kasım. Sonu gbi çarşamba transferi. Olucak inş hayırlısıyla tutar 4 embriyom var bnmde eşimin varikosel den dolayı sperm kalitesi bozuktu Bi sknti olmAdı. Şu ana kadar çok sukur

X