- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Sag ol canimm insallah❤Amin canım inşallah sımsıkı tutunur❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sag ol canimm insallah❤Amin canım inşallah sımsıkı tutunur❤
Ben de aralik Sonu basliyorum Yalniz degilsinCanım benim randevum 28 Aralıkta inşallah malesef bu topikte en son ben tedaviye başlayacağım çok sabırsızım ama birazdaha zaman var buralarda ol ben görüşünce muhakkak buraya yazacağım çünkü eşimle rapor çıkarmak için işlemleri hallettik geçenlerde. Öylece bekliyoruz hâlâ
Hay maşallah 5. Gün embriyosu mu?Beni dün aradılar bugün transfer oldum 6 yumurta dan 4 ü döllendi 2 si koyuldu 2 si donduruldu ❤
3.gun embriyosu canımHay maşallah 5. Gün embriyosu mu?
Bende suan tup bebek tedavisindeyim ignelerimi vuruluyorum hayırlısı ınşallah sonu güzeĺ olurMerhaba ben aralıkta ilk tüp bebek denememe başlayacağım inşallah ve aralık ayında tedaviye başlayacak olanlar burada toplanırsak süreç hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz. Benim gibi ilk deneyenler veya daha önce denemiş olanlar merak ettiklerimizi soralım benim merak ettiğim konu benim gibi sorunu erkek faktörü olan var mı bizde sorun sperm az morfoloji 0 bu şekilde sorunu olanların eşlerine ne gibi bir tedavi uygulandı, tüp bebeğe başlama süreleri uzadı mı yoksa ilk adetle başladılar mı, iğne kullanmak zor mu, opu zorlu bir süreç mi, kaç embriyonuz oluştu? Aklımda bu tarz sorular var. Allah hepimizi yavrularına kavuştursun hayırlısı ile inşallah.
Yaşasın süreci birlikte geçirebileceğim bir arkadasim oldu insallah pozitif alır isteyen herkesBen de aralik Sonu basliyorum Yalniz degilsin
Amiin inşallah tedavin güzel sonuçlanır Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBende suan tup bebek tedavisindeyim ignelerimi vuruluyorum hayırlısı ınşallah sonu güzeĺ olur
Canım korkma Allahın izniyle sana sımsıkı tutunur rabbim ol desin yeterki. Doktorun 4. Gün uygun gördüyse vardır bir bildiği inşallah olumlu sonuç alırsın.Kızlar selam 6 yumurtamdan 3ü döllenmiş 2si bölünmüş cumartesi transferim olacak 4.gün transferi bilmiyorum internette 4. Gün transferi hakkında iyi şeyler yazmıyor çok huzursuzum umarım sımsıkı tutunur bana bebem
Bugun saat 11 de.olucak insallah.Transfer tarihi belli olanlar?
Kızlar bana da dua edin bugün öğle kan vercem sıkıntı çıkmazsa yarın transferimgeçen ay bunun yüzünden iptal olmaştu
Hadi hayirli olsun canim insallah bebegin sımsıkı tutunur sanaBugun saat 11 de.olucak insallah.
İnşallah canım yaHatırlıyorum canım hayırlısı olsun inşallah umarım transferlerin gerçekleşir ve yavruna kavuşursun
Hayırlı olsun.. Nl yazıyor nickname da. Hollandada mı yaptırıyorsunBugun saat 11 de.olucak insallah.
Benimde sonunu bulur :) ocak ayına kayar gibiyizYaşasın süreci birlikte geçirebileceğim bir arkadasim oldu insallah pozitif alır isteyen herkes
Ben başladım. Cnm. Kasım. Sonu gbi çarşamba transferi. Olucak inş hayırlısıyla tutar 4 embriyom var bnmde eşimin varikosel den dolayı sperm kalitesi bozuktu Bi sknti olmAdı. Şu ana kadar çok sukurMerhaba ben aralıkta ilk tüp bebek denememe başlayacağım inşallah ve aralık ayında tedaviye başlayacak olanlar burada toplanırsak süreç hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz. Benim gibi ilk deneyenler veya daha önce denemiş olanlar merak ettiklerimizi soralım benim merak ettiğim konu benim gibi sorunu erkek faktörü olan var mı bizde sorun sperm az morfoloji 0 bu şekilde sorunu olanların eşlerine ne gibi bir tedavi uygulandı, tüp bebeğe başlama süreleri uzadı mı yoksa ilk adetle başladılar mı, iğne kullanmak zor mu, opu zorlu bir süreç mi, kaç embriyonuz oluştu? Aklımda bu tarz sorular var. Allah hepimizi yavrularına kavuştursun hayırlısı ile inşallah.