- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 37
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Öyle tabiki. Sen iğnelerini de rahatlıkla vuruyorsundur ne güzelBn başıma gelen problem dışında hemsireyim ztn bikiyrm az çok bu durumları. Kadın faktörü inan çok. Daha önemli bu surecte başladığında sende anlı aksın erkek sadece Bi defa lzm onlara ama bizi.. Başımıza gelenler Bi hayli
Valla biz sperm testini birkaç kez tekrarladık ama 0 değişmiyor 1 hafta sonra felan yine test verecek eşim son testinin üzerinden 3 ay geçti belki bir değişikli olur bu süreçte vitamin vs kullandı çünküMorfoloji spermin yumurtayı döllenme yeteneğini hsteriyo sözde ama 1 le 12 tane dollendiyse doğruluğundan şüphe ederim bnve sizde çok endişelenmeyin o konuda tutar diye dsunuyrm
Vitaminin günde üç defa birde balık. Yağı hiç bırakmayın etkiliyor o vitaminler morfoloji yi de hareketi deValla biz sperm testini birkaç kez tekrarladık ama 0 değişmiyor 1 hafta sonra felan yine test verecek eşim son testinin üzerinden 3 ay geçti belki bir değişikli olur bu süreçte vitamin vs kullandı çünkü
Onlarda sıkıntı. Olmadı en. Kolay şeyler iş. O. İğneler sonraki. Haplar çok. Yan etki. Yapıyor bnaÖyle tabiki. Sen iğnelerini de rahatlıkla vuruyorsundur ne güzel
Onlarda sıkıntı. Olmadı en. Kolay şeyler iş. O. İğneler sonraki. Haplar çok. Yan etki. Yapıyor bna
Kimin bünyesi nasıl cevap verir bu ilaçlara belli olmuyor işte Allah en kolay şekilde atlatmayı nasip etsin. Vitaminleri doktorumuzun önerdiği şekilde kullanıyoruz canım. Vitaminler herkeste etki etmiyor ama edenlerde var inşallah bizde etki eden gruptan oluruzVitaminin günde üç defa birde balık. Yağı hiç bırakmayın etkiliyor o vitaminler morfoloji yi de hareketi de
Dualarımız seninle canım Allah bebeğinle seni kavuştursun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah pozitifi görürsün.Yarın transferim var arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin
InşKimin bünyesi nasıl cevap verir bu ilaçlara belli olmuyor işte Allah en kolay şekilde atlatmayı nasip etsin. Vitaminleri doktorumuzun önerdiği şekilde kullanıyoruz canım. Vitaminler herkeste etki etmiyor ama edenlerde var inşallah bizde etki eden gruptan oluruz
Canım ben de çarşamba kan vercem de tam gün söylemedi dr transfer için kandan sonra yapılıyor mu transferKızlar bana da dua edin bugün öğle kan vercem sıkıntı çıkmazsa yarın transferimgeçen ay bunun yüzünden iptal olmaştu
Progesteron hormonu ise canım ben dün verdim 49 .39 çıktı bugün transfer olacak sabah 8 de . Ama çoğu klinik buna bakmıyormuş . Adetinin kaçıncı günü ?Canım ben de çarşamba kan vercem de tam gün söylemedi dr transfer için kandan sonra yapılıyor mu transfer
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırız ben sabah transfer oldumKızlar günaydın bugün benim de transferim var, dualarınızda bana da yer verir misiniz
İnşallah bebeğin tutunacak ve yeni yıla hamile olarak gireceksin. Kaçıncı gün embriyosu? Test günün ne zaman ?Kızlar günaydın bugün benim de transferim var, dualarınızda bana da yer verir misiniz
Progesteron hormonu ise canım ben dün verdim 49 .39 çıktı bugün transfer olacak sabah 8 de . Ama çoğu klinik buna bakmıyormuş . Adetinin kaçıncı günü ?
Kızlar minnoşlarimiz sımsıkı tutunsunlar inşallah bizeKızlar günaydın bugün benim de transferim var, dualarınızda bana da yer verir misiniz
Amiin inşallah hayırlısıyla gelir bebeklerimizHadi inşallah güzel sonuçlar alırız ben sabah transfer oldum
İnşallahİnşallah bebeğin tutunacak ve yeni yıla hamile olarak gireceksin. Kaçıncı gün embriyosu? Test günün ne zaman ?
Amiin inşallahKızlar minnoşlarimiz sımsıkı tutunsunlar inşallah bize❤
Amin inşallahKızlar minnoşlarimiz sımsıkı tutunsunlar inşallah bize❤
Ben de sabah oldumHadi inşallah güzel sonuçlar alırız ben sabah transfer oldum