-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Ne değişken olmuş aslında banada yarın net söyleriz kalitesini sayısını dediBenim de 5 yumurtadan 2si döllenmiş ti, 1i döllenme belirtisi gösterdi dediler ertesi gün 4 embriyonuz var dediler birini transfer ettiler diğerlerini izleyecekler 5.gune ulaşırsa dondurulacak
İşte degisebiliyor, sonradan dollenebiliyorNe değişken olmuş aslında banada yarın net söyleriz kalitesini sayısını dedi
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahİşte degisebiliyor, sonradan dollenebiliyor
Canım ngs fiyat tane başına 2100 TL sana haber verecektim bilgin olsunBunun için ayrı embriyo başına ücret alıyorlarmış. Siz nerede yaptırdınız ve ne kadar ödediniz?
Bizim harektte cok düşük bende iki doktor arasinda cok kaldım hayırlı olur inşallah hakkimzda görüşünce yazar mısınVarikosel ameliyatı sonrası artış oldu mu acaba? Erkek infertilitesinde bülent tıraş çok iyi diyorlar hayırlı olsun inşallah tedaviniz umarım bebeğinize kavuşursunuzBizde de sorun erkek faktörlü 4 milyon sperm var 0 morfoloji Cem Çeliğe randevu aldık nasipse gideceğiz ay sonu. 2 buçuk yıllık evliyiz biz
Cnm merhaba nerede yaptirdin ngs pgt.gibi Bisey miCanım ngs fiyat tane başına 2100 TL sana haber verecektim bilgin olsun
Canım pgt genetiğin genel adı bir sürü seçeneği var ngs ise pgtnin bir alanı tüm kromozomlara bakılana en son çıkana deniliyor Acıbadem’de yaptırdım onlarda dışarıda bir laboratuvara gönderiyormuş zatenCnm merhaba nerede yaptirdin ngs pgt.gibi Bisey mi
Inşallah canım o kadar çok istiyorum ki rabbim gönlümüze göre versinBaşın sağ olsun canım bende tek yumurtalığım benim hiç tüpüm yok ama ikisi de alındı 18 yumurtam toplandı 6 tane 5. Embriyosu donduruldu haftaya transferim var inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize nasip etsin inşallah❤
Teşekkürler canımCanım pgt genetiğin genel adı bir sürü seçeneği var ngs ise pgtnin bir alanı tüm kromozomlara bakılana en son çıkana deniliyor Acıbadem’de yaptırdım onlarda dışarıda bir laboratuvara gönderiyormuş zaten
Hayırlı sağlıklı bol embriyolar olsun inşallahKozlar bugün yumurtam toplandı 17 tane toplanmış 13 tanesi olgunmuş yarın döllenme sayıları söylenecek çok heyecanlıyım
Rica ederim canım ne demek buralarda birbirimize yardımcı oluyoruz işte doktora soruyorsun binbir zorlukla cevap alıyorsun soracağını da unutuyorsun beş soracaksan bir soruyorsun :) en azından burda birbirimize destek olup tecrübelerimizi birbirimizin bilmediklerini öğrenmeye öğretmeye vesile oluyoruz Allah hepimizin yüzünü güldürsünTeşekkürler canım
Canım yaptırdığın yer devletse olabiliyor aramıyorlar 3.günü arıyorlarmış ama özelse her hastanenin sistemi ayrı fakat normalde gün gün arıyorlar telin kapalı vs olmuş olabilir mi ?Kızlar benim yumurtalar dün toplandı beni kimse aramadı acaba bi terslik mı var dersiniz
Özel bi hastane doktorum arayacağını söylemişti aramadı benimde aramaya elim varmadı telefon elimde bekledim gün boyu kapatmadım hiçCanım yaptırdığın yer devletse olabiliyor aramıyorlar 3.günü arıyorlarmış ama özelse her hastanenin sistemi ayrı fakat normalde gün gün arıyorlar telin kapalı vs olmuş olabilir mi ?
Canım ozmn sistemleri farklı ama döllenip döllenmediği ve kaç tanesi döllendi normalde arıyorlar yarın ararlar içini ferah tut herşey çok güzel olsun inşallahÖzel bi hastane doktorum arayacağını söylemişti aramadı benimde aramaya elim varmadı telefon elimde bekledim gün boyu kapatmadım hiç