Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Döllenen yumurtalar belli olmadan transfer günü mü verdiler benim 11 i toplanmadi 6 si toplandi
Yarın laboratuvardan haber gelecekmiş bi aksilik olmaz herşey güzel giderse cumartesi transfer dedi doktorum. Ultrasonda az gözüküyordu benim de yumurtalarım ama 11 toplanmış ben de şaşırdım

Ay benim de bugündü opu, 4 yumurta vardı biri boş çıktı 3’ü laboratuvarda bu akşam transfer de 3. Ya da 5. Gün olacak bakalım çok ağrı var mı veya lekelenme? Benim ilkinde bi gram ağrı yoktu şimdi aşağı eğilemiyorum yürüyüşüm bile değişti

Ben opu dan çıktığımda sanki karnımda gaz sancısı var gibi olmuştu ilk ayağa kalktığımda ancak gün içinde kalmadı hiç geçmişti. Senin hala devam ediyor mu?

Ben de çok kötü oldum karnımın içi acıyo resmen

Ben opu dan çıktığımda sanki karnımda gaz sancısı var gibi olmuştu ilk ayağa kalktığımda ancak gün içinde kalmadı hiç geçmişti. Senin hala devam ediyor mu?
Benim ilk bi iki saat hiçbi şeyim yoktu lay lay lom ofise bile gittim, sonra başladı hala sürüyor parol aldım bi tane ama bi şey asılıyor da düşecekmiş gibi ağrıyor, yarına kadar sürecek galiba

Aynen canım bende haber bekliyorum artık da bugün u sayıyorlar mı 1. Gün diye ağrım çok vardı ya Parol içebilirsiniz dediler içtim biraz geçti en azından yerimde durabiliyorum ama dediğin yürürken diz çökerken çok kötü hala hafif lekelenmelerim var şuan

Aynıyız seninle, ben de içtim parol iyi geldi, bi tane daha içeceğim. Diğer ilaçları da içtim bakalım işe yarar umarım. Bugünü saymıyorlar sanırım yarın 1. Gün oluyor, yarın ararlar artık hayırlı güzel haberler alalım inşallah

Amin canım inşallah ararsalar yaz buradan

Teşekkür ederim, malesef sebepsiz infertilite. Tutunmuyorlar
Kuzum diger 3 tanesi negatifmi kimyasal.gebelik falan olustu mu ? Benim de yarin test gunum ve 3. Transferim pespese yaptirdim.yarinda.negatifi alirsam.artik 2 ay falan ara veririm.diyorum..4 donmusum.daha var sen de benim gibiymissin nedensiz infertilite bende bisi yok ama esimde sperm hizi ve hareketliligi sinirdaymis gerci dogal da hamile kaldim ama o da 5 haftalik dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…