Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

2 milyon sperm ilaç tedavısı sonucu 36 milyon sperm oldu aşılamaya gıttık 6 aylık tedavı 1 haftada çakılmış yere 2 milyon bızde tup bebeğe yöneldik tedavıler için doktor zor dıyorsa ugrasmayın zaman kaybı

Canım ben 300 vurundum 9 gün kullandım gonalf son 4 günü de cetroide 25 mg kullandım 10 günü sadece çatlatma iğnesi ve cetroide kullandım 12 gün yumurtalarım toplandı
Ben de şuan 300 vuruyorum 5.günüm. Bugün kontrol var. 9 gün vurulmayla kaç yumurtanız toplandı acaba?

Canım bizde sperm 4 milyon morfoloji 0 üroloji doktoru eşime vitamin vermişti bu ayla beraber 3 ay olacak onu kullanıyor ayrıca bende vitamin kullanıyorum tedavi öncesi kullanmayı önerdiler. Bu ay sonu ilk görüşmemize gideceğiz henüz görüşmedik bakalım ne diyecek doktor. Şuana kadar gittiğimiz doktorlar tüp bebek ile zorlanmadan çocuk sahibi olabilirsiniz dedi böyle şeyler dense de burada görüyoruz okuyoruz kolaylıkla olmuyor malesef. Ben istiyorum ki ilk denemede tutsun çünkü hem maddi hem manevi 2. Biraz zor olur

Kızlar opudan çıktım 11 yumurtadan 6 si kaliteli diğerleri boş mus 6 si toplandi dedi doktorum 3 güne kadar haber gelecek transfer bu ayda yapılabilir miş opudan sonra size de ağır kaldırmayın acılı şeyler yemeyin duşunuzu ayakta alın cinsel ilişki yasak gibi şeyler söylediler mı ben bu kadar beklemiyordum ve içimden bir his transfer olacakmisim gibi geliyor ilaçlar verildi bir sürü valla herşeyi anlık yaşıyorum kendimi 1-2 ay sonra transfer olacağı hazırlamıştım şimdi 3 güne olabilirim herşeyin hayırlısı inşallah yumurtalar döllenir ve kaliteli olurlar da gerisi hayırlısı

6 yumurta iyi bir skor sonuçta inşallah birisi sana bebek olacak. Opu sonrası bana böyle şeyler önerilmedi, sadece ilişki yasak idi o kadar. Ama ben taze transfer olmayacaktım belki seninki hemen transfer olacağı için böyle demiş olabilirler. Güzel haberlerini bekliyorum

Allah Allah bende şaşırdım ya aynen hoca zaten dedi 3 gün sonraki duruma göre transfer yaparaiz diye hayırlısı olsun inşallah güzel haberler veririm

Heyecanın buradan bize yansıdı hakkında hayırlı ne ise olsun inşallah dikkat et bakalım bu süreçte kendine inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun demek ki taze transfer için uygun gördüler rahmini

Hayırlı olsun canım inşallah sonu güzel olur banada bir iki gün duşa girmeyin girdiğinizde ılık suyla duş alın işte bol su tüketin vs. Demişlerdi

Heyecanın buradan bize yansıdı hakkında hayırlı ne ise olsun inşallah dikkat et bakalım bu süreçte kendine inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun demek ki taze transfer için uygun gördüler rahmini
hemde nasıl ya kıpır kıpır im herhalde canım hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı olsun canım inşallah sonu güzel olur banada bir iki gün duşa girmeyin girdiğinizde ılık suyla duş alın işte bol su tüketin vs. Demişlerdi
Anladım canım bana daha neler neler dediler de annem gelecek yarın galiba artık ben transfer hemen olmaz gibi düşünüp ve opu com zor olmuyor izlenimi aldığım için annem gelecekti ertelemistim ama şimdi çok karışık durum eşimde çalışıyor bu durumda annemin gelmesi gerekti gibi

Opu bi kaç gün ağrı oluyor onun dışında bişey yok ama transfer netleşirse annenin gelmedi iyi olur

Benim de 11 yumurta toplandı cumartesi transfer aynı gidiyoruuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…