Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Kuzum diger 3 tanesi negatifmi kimyasal.gebelik falan olustu mu ? Benim de yarin test gunum ve 3. Transferim pespese yaptirdim.yarinda.negatifi alirsam.artik 2 ay falan ara veririm.diyorum..4 donmusum.daha var 😔 sen de benim gibiymissin nedensiz infertilite bende bisi yok ama esimde sperm hizi ve hareketliligi sinirdaymis gerci dogal da hamile kaldim ama o da 5 haftalik dustu
Negatif oluyor hiç hamile kalmadım şimdiye kadar

Kuzum diger 3 tanesi negatifmi kimyasal.gebelik falan olustu mu ? Benim de yarin test gunum ve 3. Transferim pespese yaptirdim.yarinda.negatifi alirsam.artik 2 ay falan ara veririm.diyorum..4 donmusum.daha var 😔 sen de benim gibiymissin nedensiz infertilite bende bisi yok ama esimde sperm hizi ve hareketliligi sinirdaymis gerci dogal da hamile kaldim ama o da 5 haftalik dustu
Yarin sen guzel surpriz yasarsin insallah 😍

Merhaba arkadaşlar, ben de bu ay ortasında reglimde gideceğim ve uygunsa başlayacağım tekrar tedaviye. Bu 2. Denemem. 10 gün önce rahim filmi çektirdim, bunu çektirmem tedaviye engel olmaz dimi? Bazı böyle şeyler duydum filmden sonra olmuyo diye ama farklı görüşler var. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için💕

Merhaba arkadaşlar, ben de bu ay ortasında reglimde gideceğim ve uygunsa başlayacağım tekrar tedaviye. Bu 2. Denemem. 10 gün önce rahim filmi çektirdim, bunu çektirmem tedaviye engel olmaz dimi? Bazı böyle şeyler duydum filmden sonra olmuyo diye ama farklı görüşler var. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için💕
Tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın canım. Eğer rahim filminden sonra engel olacak bir durum olsa doktorun zaten tedaviye başlamaz diye düşünüyorum o yüzden canını sıkma bence.💕🌸

Cnm rahim filmi sonrası gebe kalan çok. Çünkü o ilaç tüplerde küçük çaplı tıkanıklık varsa onu da açıyor temizliyor. Ben Rahim filmi sonrası 3.ay doğal gebe kaldım sonra düşük oldu kısmet her şey. Sen elinden geleni yap kafanı rahat tut olur inş.

Anladim canim benimde durum sana cok yakin sadece 1 i tuttu kimyasala dondu o da zaten diger 2 si negatif malesef doktorunuz ne diyor hangi merkez sizin ?
Merkez değiştirdim şuan izmirde ali öner erdoğdu ya gidiyorum. O da önce sebepsiz buldu ama dünkü kontrolde rahmimin kalp şeklinde olmasından yada perde olmasından şüphelendi rahim filmime tekrar bakavak, ona göre bir yol çizeceğiz artık

Benim de sezaryen sırasında rahim yapımın unicorn olduğunu gördü doktorum. Bu ayki adetimle yumurta toplayacağız ancak ben hsg de istiyorum. Doktorum da gerek Yok zaten açtık gördük diyor ancak ben artık hiç bir şeyi atlamak istemiyorum.

arkadaşlar yoğun mesaimden dolayı yazamıyorum. sadece okuma fırsatı buluyorum ara ara.
opusu olanlar, inşallah sağlıklı kaliteli embriyolarınız olur.
sonuç öğrenecek olanlar umarım pozitif olur, yeni yıla girmeden mutlu haberi alırsınız.
ben de haftaya salı günüm. heyecanlıyım baya. ilk denemem olacak.
sevgilerle...

Beni bugün aramışlar ama yetişemedim ben aradım meşguldü embriyolog, sen naptın güzel haber almışsındır umarım.
Yok canım aramadilar zaten bana 3 gün sonra ararız dediler ben yarın yada Perşembe günü bekliyorum telefon

Kızlar bu embriyolar nasıl çözdürülüyor kaç saatte çözülüyor size bilgi verildi mi hiç?
Beni transferden bir gün önce aramışlardı kaç embriyo transferi istediğimi sormuşlardı. Biz öncesinde doktorla da konuşmuştuk zaten 2 dedim. Transfer günü tekrar sorulmamıştı

Arkadaşlar merhaba 1 aralıkta tedaviye başladım adetin 2. Günü gonal f 450+450+300 mg kullandım şuan isimlerini hatırlamıyorum ama üç iğnem daha vardı bide ovitrella vurdurdum en son bugün yumurtalarım toplandı bende doğuştan tek taraflı yumurtalığım var eşimin de sperm kalitesi ve sperm sayısı çok az 3 kez aşılama oldum hiç tutmadı ilk tüp bebek tedavim 8 yumurtam vardı 2si boş 6sı iyi dedi bu tedavi için birikimim vardı evime hırsız girdi ve herşeyim gitti biraz kayinvalidemlerden birazdan sağdan soldan borç bulduk 8 ay once annemi kaybettim rabbim dualarımızı kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın haberleşelim arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba 1 aralıkta tedaviye başladım adetin 2. Günü gonal f 450+450+300 mg kullandım şuan isimlerini hatırlamıyorum ama üç iğnem daha vardı bide ovitrella vurdurdum en son bugün yumurtalarım toplandı bende doğuştan tek taraflı yumurtalığım var eşimin de sperm kalitesi ve sperm sayısı çok az 3 kez aşılama oldum hiç tutmadı ilk tüp bebek tedavim 8 yumurtam vardı 2si boş 6sı iyi dedi bu tedavi için birikimim vardı evime hırsız girdi ve herşeyim gitti biraz kayinvalidemlerden birazdan sağdan soldan borç bulduk 8 ay once annemi kaybettim rabbim dualarımızı kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın haberleşelim arkadaşlar
Başın sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin

X