Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Birde bu gonal f kutusunda bir igne bir toz ilac var kutu ıcersınde 6 adet enjektöör var bu 6 enjektör ne için biliyormusun ?
Canım onlar az doz kullanırsan diye yedek kullanıyor mesela gonalf 75 ml kullanırsan ihtimaline karşı mesela ben bi üniteyi iki gün kullanıyordum

Birde bu gonal f kutusunda bir igne bir toz ilac var kutu ıcersınde 6 adet enjektöör var bu 6 enjektör ne için biliyormusun ?
Bana yazilan 450 lik idi ancak benim icin onerilen doz her vurumda 150 unite idi. Oradaki enjektorler fazla olabiliyor. Her kontrolunde senin Kan degerlerine bakip doz degisikligi yapabiliyorlar. Bu konu hakkindaki en dogru bilgiyi merkezinizdeki Tup Bebek hemsirenizden alabilirsin.

Canım onlar az doz kullanırsan diye yedek kullanıyor mesela gonalf 75 ml kullanırsan ihtimaline karşı mesela ben bi üniteyi iki gün kullanıyordum
Bana 225 verdı doktorum kalanı dıger şişeye altarıp kullan tekrar dedı herlalde yedek enjekrör birde bu gonal f tı kac gun kullanıyoruz

Açıkcası bugun 2. Gunum ve hemşire sagolsun mesajlarıma bıle cevap vermıyor kontrole gıdınce şikayetçi olacagım

Bana 225 verdı doktorum kalanı dıger şişeye altarıp kullan tekrar dedı herlalde yedek enjekrör birde bu gonal f tı kac gun kullanıyoruz
Canım ben 300 vurundum 9 gün kullandım gonalf son 4 günü de cetroide 25 mg kullandım 10 günü sadece çatlatma iğnesi ve cetroide kullandım 12 gün yumurtalarım toplandı

Açıkcası bugun 2. Gunum ve hemşire sagolsun mesajlarıma bıle cevap vermıyor kontrole gıdınce şikayetçi olacagım
İğneler konusunda tereddütün varsa gerekirse dr mesaj atmalısın yanlış bişey yapmamak için çünkü yanlış uygulama iptal olmasına neden olabilir canım o iğnelerin saati dozu çok önemli ona göre planlama yapılıyor

Saatlere uyuyorum ama doktorum hergun aynı saatte yap demesıne ragmen bugun saatı degıstırdı anlayamadım ama işini biliyordur diye dusunuyorum dün 10 da yaptım ıgneyı bugun 6 da bundan aonrada 6 da yap dedı ya dalgaya alıyorlar sankı madem bukadar sıkıntılı bir durum herseyı onların yapması gerekmezmı ya yanlıs yaptıysak kafamda deli sorular

İlk gün iğnelerin saatinde sıkıntı olabiliyor canım bende 6 da vurunuyordum sonra ikinci iğneyi 6 da vurunduğum için onu da saat tam 16.00 vurmam istendi

Demekkı oluyormuş işte herseyıde sorayımıyoruzkı doktor sonuçta senın kacıncı gunun
Canım benim yumurtaların toplandı 30 ekimde sonra 23 kasımda transfer olacaktı 22 benden bi kan istediler progesteron iğnesi ve jeli çok fayda etmemiş değerim transfer yapmak için uygun değildi iptal oldu bu aya kaldı yarın kontrolüm var tekrar duruma göre transfer tarihi belli olacak

Hadiyaa inşallah en kısa sürede olur kavuşursun bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…