- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Döllenen yumurtalar belli olmadan transfer günü mü verdiler benim 11 i toplanmadi 6 si toplandiBenim de 11 yumurta toplandı cumartesi transfer aynı gidiyoruuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döllenen yumurtalar belli olmadan transfer günü mü verdiler benim 11 i toplanmadi 6 si toplandiBenim de 11 yumurta toplandı cumartesi transfer aynı gidiyoruuz
Yarın laboratuvardan haber gelecekmiş bi aksilik olmaz herşey güzel giderse cumartesi transfer dedi doktorum. Ultrasonda az gözüküyordu benim de yumurtalarım ama 11 toplanmış ben de şaşırdımDöllenen yumurtalar belli olmadan transfer günü mü verdiler benim 11 i toplanmadi 6 si toplandi
Ne güzel inşallah yeniyıla bebeğinle gireceksin.Kızlar yarın transferim var dualarınızı bekliyorum inşallah sıkı sıkı tutunur
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun :)Kızlar yarın transferim var dualarınızı bekliyorum inşallah sıkı sıkı tutunur
Ay benim de bugündü opu, 4 yumurta vardı biri boş çıktı 3’ü laboratuvarda bu akşam transfer de 3. Ya da 5. Gün olacak bakalım çok ağrı var mı veya lekelenme? Benim ilkinde bi gram ağrı yoktu şimdi aşağı eğilemiyorum yürüyüşüm bile değiştiKızlar opudan çıktım 11 yumurtadan 6 si kaliteli diğerleri boş mus 6 si toplandi dedi doktorum 3 güne kadar haber gelecek transfer bu ayda yapılabilir miş opudan sonra size de ağır kaldırmayın acılı şeyler yemeyin duşunuzu ayakta alın cinsel ilişki yasak gibi şeyler söylediler mı ben bu kadar beklemiyordum ve içimden bir his transfer olacakmisim gibi geliyor ilaçlar verildi bir sürü valla herşeyi anlık yaşıyorum kendimi 1-2 ay sonra transfer olacağı hazırlamıştım şimdi 3 güne olabilirim herşeyin hayırlısı inşallah yumurtalar döllenir ve kaliteli olurlar da gerisi hayırlısı ❤
Ben opu dan çıktığımda sanki karnımda gaz sancısı var gibi olmuştu ilk ayağa kalktığımda ancak gün içinde kalmadı hiç geçmişti. Senin hala devam ediyor mu?Ay benim de bugündü opu, 4 yumurta vardı biri boş çıktı 3’ü laboratuvarda bu akşam transfer de 3. Ya da 5. Gün olacak bakalım çok ağrı var mı veya lekelenme? Benim ilkinde bi gram ağrı yoktu şimdi aşağı eğilemiyorum yürüyüşüm bile değişti
Ben de çok kötü oldum karnımın içi acıyo resmenAy benim de bugündü opu, 4 yumurta vardı biri boş çıktı 3’ü laboratuvarda bu akşam transfer de 3. Ya da 5. Gün olacak bakalım çok ağrı var mı veya lekelenme? Benim ilkinde bi gram ağrı yoktu şimdi aşağı eğilemiyorum yürüyüşüm bile değişti
Hayırlısıyla sağlığıyla gelsin bebeğinKızlar yarın transferim var dualarınızı bekliyorum inşallah sıkı sıkı tutunur
Benim ilk bi iki saat hiçbi şeyim yoktu lay lay lom ofise bile gittim, sonra başladı hala sürüyor parol aldım bi tane ama bi şey asılıyor da düşecekmiş gibi ağrıyor, yarına kadar sürecek galibaBen opu dan çıktığımda sanki karnımda gaz sancısı var gibi olmuştu ilk ayağa kalktığımda ancak gün içinde kalmadı hiç geçmişti. Senin hala devam ediyor mu?
Ay benim de iki yanım sırayla ağrıyor resmen, geçmiş olsun bizeBen de çok kötü oldum karnımın içi acıyo resmen
Geçmiş olsuunAy benim de iki yanım sırayla ağrıyor resmen, geçmiş olsun bize ☺
Aynen canım bende haber bekliyorum artık da bugün u sayıyorlar mı 1. Gün diye ağrım çok vardı ya Parol içebilirsiniz dediler içtim biraz geçti en azından yerimde durabiliyorum ama dediğin yürürken diz çökerken çok kötü hala hafif lekelenmelerim var şuanAy benim de bugündü opu, 4 yumurta vardı biri boş çıktı 3’ü laboratuvarda bu akşam transfer de 3. Ya da 5. Gün olacak bakalım çok ağrı var mı veya lekelenme? Benim ilkinde bi gram ağrı yoktu şimdi aşağı eğilemiyorum yürüyüşüm bile değişti
Aynıyız seninle, ben de içtim parol iyi geldi, bi tane daha içeceğim. Diğer ilaçları da içtim bakalım işe yarar umarım. Bugünü saymıyorlar sanırım yarın 1. Gün oluyor, yarın ararlar artık hayırlı güzel haberler alalım inşallahAynen canım bende haber bekliyorum artık da bugün u sayıyorlar mı 1. Gün diye ağrım çok vardı ya Parol içebilirsiniz dediler içtim biraz geçti en azından yerimde durabiliyorum ama dediğin yürürken diz çökerken çok kötü hala hafif lekelenmelerim var şuan
İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur canım Allah kucağına almayı da nasip etsinKızlar yarın transferim var dualarınızı bekliyorum inşallah sıkı sıkı tutunur
Amin canım inşallah ararsalar yaz buradanAynıyız seninle, ben de içtim parol iyi geldi, bi tane daha içeceğim. Diğer ilaçları da içtim bakalım işe yarar umarım. Bugünü saymıyorlar sanırım yarın 1. Gün oluyor, yarın ararlar artık hayırlı güzel haberler alalım inşallah
Tamam haberleşelimAmin canım inşallah ararsalar yaz buradan
3.bile var yardimci olayim ?Merhaba
Sayfada 2. Kez tüp bebek deneyen war mı
Kizlar bu sayi toplam.5.milyonmu ? Bizde toplam.sayi 40 milyon ama konsanstrasyonu 11 milyondu galibaZaten yıkanmamış hali ile 5 milyondan az olursa aşılama olmaz ben böyle biliyorum. Bizim 4 milyon kaç doktor gördük hepsi direk tüp bebek dedi bize
Kuzum diger 3 tanesi negatifmi kimyasal.gebelik falan olustu mu ? Benim de yarin test gunum ve 3. Transferim pespese yaptirdim.yarinda.negatifi alirsam.artik 2 ay falan ara veririm.diyorum..4 donmusum.daha var sen de benim gibiymissin nedensiz infertilite bende bisi yok ama esimde sperm hizi ve hareketliligi sinirdaymis gerci dogal da hamile kaldim ama o da 5 haftalik dustuTeşekkür ederim, malesef sebepsiz infertilite. Tutunmuyorlar