Aralik ayinda asilama yaptiranlar/ yaptiracaklar

Canım inşallah hamile kalırsın ve bizede umut olursun..sonucunu merakla bekleyecem.bende ilk defa aşılama yaptırcam.24 Aralık hsg çekecek doktorum. İnşallah temiz çıkar.İnşallah ocak adetini bekletmez doktorum.

Teşekkür ederim canım. Senin de tedavin hayırlı olsun.Ben klomene başlayalı 2 gün oldu( reglimin 4. günü hormon kontrolleri yapıldı , 5. günü başlamış oldum) beş gün süreyle kullanıp, 26 eylülde yumurta kontrolüm var, eğer yumurta gelişimi normalse çatlatma iğnesi ve 28 ya da 29 aralıkta da aşılama planlanıyor. Yeni yıla kalır mı, planlandığı gibi mi olur benim ki, buradan yazarım gelişmeleri...

Doktorum "rahim filmi zor bir işlem olduğu için hemen yormayalım seni, rahim filmini 2. plana bırakıyoruz, ilk önce hormon ve yumurta durumuna bakıp deneme yapıyoruz dedi" bana, sizde sıkıntı neydi, hemen hsg mi istedi? aşılamanın ne zaman yapılacağı ve başarı durumu yumurtaların durumuna göre belirleniyor, seninki de aralıkta mı yoksa ocakta mı olur, yumurta takibinden belli olur canım, yumurtlama problemin yoksa ve siklus döngün düzenliyse sat: 17 aralık gibi anladım yazdığından, o halde 13. ya da 14. gün ovülasyon tarihin olsa, tam aralığın son gününe denk geliyor zaten, belki yılbaşı hediyeniz olur, inşalllaaaah:)

Burada aşılamanın 7. günü yapıp negatif gören, 14. gün testte pozitifi gören arkadaşlar var, biliyorsundur belki. İnsan sabredemeyip yapıyor ama erken yapmak da yanıltıcı olabiliyor.
Coook tesekkur ediyorum guzel dileklerin icin:)) hsg yi benim diktorum adetin 10. Gunu cektirmemis soylemisti, gebelik olmadan cekmek gerek diye. Asilamada da sonraki adetin ikinci gunu ilaclara baslamisti. Muhtemelen senin de ocak adetini bekler ilaclara baslamak icin. Ama benim igneli olmustu o yuzden adetin ikinci gunu baslamisti. Belki haplarda farklidir uygulama

Suigeneris17, bu topikte ilk güzel haberi senden alacağız inşallah, nasıl gidiyor, var mı farklı bir belirti ya da durum...

Rica ederim bu arada doktorum bana adetin 3,4 ,5 . günleri kontrol ve tedavi başlangıcı için en ideal demişti, ne denli doğru bilemiyorum.ben oral yoldan klomen kullanıyorum.

Canım ben 2 kez klomen kullandım ve vakit kaybetmeden hamile kalmak istediğim için kendi rızamla hsg ve aşılama istedim doktorumdan.hiç bir sorunumuz yok şükürler olsun ama bir türlü gebelik oluşmadı.Allâhın takdiri.. 5 yaşında bir kızım var ona kardeş istiyorum canım.İnşallah dediğin gibi yeni yıl hediyemiz olur. İnşallah hepimiz hamile kalırız canım.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim gülüm...

arkadaşlar bir de benzeri durum yaşayan var mı aranızda, , 57 kg ile evlendim, 1,5 yıl kadar yasmin kullandım, 65 kg çıktım ve stresli işimden ötürü kilo da veremedim, aşırı çabamda olmadı açıkçası ama rahatsız da oluyorum.Boyum 1,67 cm bu arada. Şimdi aşılama olacağı için 3 gündür folik asit içiyorum. 1,5-2 kg düştü, tartıda 63 çıkıyorum, folik asiitin kilo aldırdığından bahsetmiş herkes ama kilo kaybına rastlamadım, belki de stresten gitti bilemiyorum bir 7 kg daha versem iyi olacak....

Klomen kullandın ama aşılama ilk defa olacak değil mi? Zaten bir tane çocuğunuz var, ne güzel:)İnşallah hayırlısıyla bebeğiniz de katılır ailenize...

Klomen kullandın ama aşılama ilk defa olacak değil mi? Zaten bir tane çocuğunuz var, ne güzel:)İnşallah hayırlısıyla bebeğiniz de katılır ailenize...
Evet canım ben kızımada klomen le hamile kalmıştım.aşılama ilk evet canım.İnşallah yüzümüzü güldürür.

Suigeneris17, bu topikte ilk güzel haberi senden alacağız inşallah, nasıl gidiyor, var mı farklı bir belirti ya da durum...
Boyle okuyunca bile heycanlaniyorum:))) ins hepimizinkinin sonu mutluluk olur. Benim de bugun asilamanin 6. Gunu ama gunduz hicbi belirti yok sadece aksama dogru hafif sol kasigimda agri oluyo o kadar

arkadaşlar bugün aşılamam yapıldı testten anlayan varsa yorum yazabilirmi benim ilk aşılamam pek anlamiuorum

Eklentiler

• 20151219_171900.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 67
  • Studio_20151219_193237.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba, hayırlı olsun aşılaman. İlk gebelik normal yolla mı olmuştu? İnşallah sizden de güzel haberler alırız, benim aşılamam henüz olmadı ama şimdiden herkes için çok heyecanlıyım...
Evet klomen kullanmıştım sadece ilk kullanmama normal yolla hamile kaldım kızıma 2. Ye hic tedavisiz hamile kaldım 4. Ayıma girdiğimde karnımda öldü, ardından bi kaç ay klomen çatlama iğnesi yle tedavi gördüm fakat ise yaramadı 2 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım 7 haftalik düşük yaptım bu düşüktür 6 ay sonra merional ovitrelle aşılamasiz iliski ile sonuç almadık, doktorum aşılama yapalım dedi ve hayırlisi yla denedik bakalım inşallah sonuc aliriz çok uzattım galiba hepimizin hakkında hayırlısı olsun ins

Kayipların için çok üzüldüm inşallah meleğin tutunmuştur sana da yüzünüzü güldürür, detaylı bilgi verdiğin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…