• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik ayinda asilama yaptiranlar/ yaptiracaklar

Degerleri ne kadardi esinin?? Benim
Ileri hareketli sifirdi, digerleri de normal degerin yarisi kadardi. Biz de keciboynuzu kuru uyguluyoruz ve emodex kullaniyoruz ama artti mi bilmiyorum
Rakamsal olarak bılmıyorum raporr esımde akşam bakar atarım ama cok dusuk olsaydı doktor bu sekıldede olur demezdı sanıım gercı dıyorda olan bırsey de yok :) Belkı boylesı hayırlısıdır

Suigeneris17 Suigeneris17 inşallah tutar Can'ım evet beklemek cok zor gerçekten benim 6.günüm kafayı yemek üzereyim belirtiler kafamı karıştırıp duruyor acaba mı diyorum

kafana takmamaya calıs dıyecegım de ınsanın elınde degıldır :)) doktorun ızlettımı sana tuplere gırısını falan

toplam ne kadar tuttu bazı hastaneler ılaclar ıcın rapor yazıyormus daha uyguna alınıyormus ben onumuzdekı ay yaptıracagım kısmetse o yuzden ınsallah bana guzzel haberler verıp umut olursunuz
Evet bize de rapor cikardilar, puregonun kutusu 145 ti raporsuz, rapor olunca 70 e geldi. Catlatma ignemle progestan da ikisi raporla 10 liraya geldi. 2 kuru puregon, 1 tane ovitrelle ve 1 kuru progestan 200 tutmadi.

Suigeneris17 Suigeneris17 inşallah tutar Can'ım evet beklemek cok zor gerçekten benim 6.günüm kafayı yemek üzereyim belirtiler kafamı karıştırıp duruyor acaba mı diyorum
Benim de dun asilamadan sonra sol kasigimda yumruk gibi bi agri ve inanilmaz akintim vardi. Su an ne agri kaldi ne akintim. Ins tutar okumustum belirtierin coktu baya. Kac gun sonra test yapmani soyledi doktor? Simdi yapsan ilacin etkisi gecmemistir bile daha

Evet izledim o kadar cabuk gidiyolar ki tupe, dedim bu tuplere girmek bu kadar basitse 13 ay niye yolunuzu sasirdiniz diye:))) ins gitmeleri gereken yere gitmislerdir
:))) ama bısey dıyecegım o aletlerden dolayı dırek dogru yere gıdıyorlar zaten hareketsızler belkı de tek sorunumuz bu onları gonderememek oraya ulaşamamaları ıdı

ıyımıs ozaman ya 1000 tl yi gecmemıs toplamda :) hsg fılmınde anestezı ıstedınmı
Ben hsg den cok korkuyodum o yuzden hep anestezili istedim. Arastirdigim yerler hep 400-900 arasi degisiyodu fyatlar. Ama baskentte sedayonla 85 lira tuttu ve hicbi sey hissetmedim o yuzden. Ben korktugun icin sefasyonlu istedim ama direkt yaptiranlarin bazilari hic degmez narkoz almaya falan yazmislar. Ama ben kendime guvenemedigim icin ve fiyati da uyguna buldugumdan sedasyonla cektirdim

Benim de dun asilamadan sonra sol kasigimda yumruk gibi bi agri ve inanilmaz akintim vardi. Su an ne agri kaldi ne akintim. Ins tutar okumustum belirtierin coktu baya. Kac gun sonra test yapmani soyledi doktor? Simdi yapsan ilacin etkisi gecmemistir bile daha
Ben çatlatma iğnesi yapmadım 14.günü gel dedi doktor ama ben 10.günde başlarım muhtemelen

Ben hsg den cok korkuyodum o yuzden hep anestezili istedim. Arastirdigim yerler hep 400-900 arasi degisiyodu fyatlar. Ama baskentte sedayonla 85 lira tuttu ve hicbi sey hissetmedim o yuzden. Ben korktugun icin sefasyonlu istedim ama direkt yaptiranlarin bazilari hic degmez narkoz almaya falan yazmislar. Ama ben kendime guvenemedigim icin ve fiyati da uyguna buldugumdan sedasyonla cektirdim
anladım canım ben normal vajınal muayene olmustum 6 a once oylesıne sadece hafıf acı hısettım ama hsg daha agırmıs sanırım muhtemelen benımde canım tatlı oyle bısey yaptırırım:))

An

anadoluda yaptırdım bende
Doktorum da bugun bana faha fazla soru sorup karistirma bundan sonra bekleme asamasina gectin dedi. Ama insan duramiyo bi umut olacak bi sey okur muyim, guzel bi sey duyar miyim diye elimde telefon okuyup duruyorum eve geldigimden beri. Allah gonlumuze gore versin insallah, su bekleme asamasinin sonu beklentilerimiz bosa cikmasin

Back