• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik ayinda asilama yaptiranlar/ yaptiracaklar

Doktorum da bugun bana faha fazla soru sorup karistirma bundan sonra bekleme asamasina gectin dedi. Ama insan duramiyo bi umut olacak bi sey okur muyim, guzel bi sey duyar miyim diye elimde telefon okuyup duruyorum eve geldigimden beri. Allah gonlumuze gore versin insallah, su bekleme asamasinin sonu beklentilerimiz bosa cikmasin
Herkes aynı demek ki ay iyi tek deliren ben değilmişim demek ki girmediğim sayfa yazmadığım konu kalmadı sanki biri dicek bana evet hamilesin sen me umuyorsam artık

Herkes aynı demek ki ay iyi tek deliren ben değilmişim demek ki girmediğim sayfa yazmadığım konu kalmadı sanki biri dicek bana evet hamilesin sen me umuyorsam artık
Ben de ayni eve gelir gelmez hemen uye olup yazmaya basladim:)) insan stres atiyo yazarken. Annem yanimda onla konusunca bile bu kadar rahatlamiyorum

Değerlerimiz bu sanırım yüzde 40 hareketli ne diyorsunuz

Eklentiler

• 15-12-14-16-55-08-396_deco.jpg
    15-12-14-16-55-08-396_deco.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 54
Sizin bizimkine gore cok iyi, bence asilamada da sansiniz cok yuksek. Hatta kendi olma sansi bile var
Evet doktor da öyle söyledi ama olmuyor içimde hep bir acaba kalıyor belkide daha zamanı var ama işte çaresi varken şansımı denemek istiyorum inşallah bazen sorun yoksa bile kişilerde asilama tutmayabiliyirmus Allah isterse olur biliyorum :/

Evet doktor da öyle söyledi ama olmuyor içimde hep bir acaba kalıyor belkide daha zamanı var ama işte çaresi varken şansımı denemek istiyorum inşallah bazen sorun yoksa bile kişilerde asilama tutmayabiliyirmus Allah isterse olur biliyorum :/
Ben de senin gibiyim ayni, olmasini com istedigim icin ne geliyosa elimden yapmak istiyorum. Ama iste cok takinca da olmuyo diyolar. Kimi duysam aman olmazsa olmasin nasilsa zamaningelince olur diye birakanlarin hep biraktiklari zaman olmus. Ama yine de iste dusunmeden duramiyorum ben de

slm kızlar.bende ilk baharda aşıla yaptırdım ama tutmadı.9.günü değerim 5 yaklaşmıştı.tutacak die sevinmiştik ama ben kendime hiç dikkat etmedim.pazara gidesim tuttu bi dolu ağır poşetle eve döndüm :( ertesi günü adet oldum üstelik günüm değilken.geçen ay hsg çektirdim.ocak ayında da tekrar aşılama deneyeceğiz.ama bu sefer rapor alıp bir hafta yatmayı planlıyorum.sizlerde kendinize dikkat edin ağır kaldırmayın.ani hareketlerden kaçının.zaten tutma şansı yüzde 15.bir de yeni yaptıracaklara tavsiyem eşiniz sperm verirken konsantre olmaya çalışsın ne kadar çok gelirse şansınız o kadar artıyor.biz ilkinde çok acemiydik.eşim çok sıkıldı.eline verdikleri kutuda ki spermi gördüm o kadar azdı ki.onlarda haklı aslında.öyle bi ortamda çok zor.

Selamlar herkese. Benim de asilama grubuna katilma ihtimalim yüksek ama sanirim araliga yetişmez ocağa kalırım. Biz de ocak grubu kurariz En Büyük KK regl olursam rahim filmi çekilecek birkaç güne. Sonrasi asilama karari..

Keşke gerek kalmasa bunlara bu ay, bugun doktorum da oyle söyledi regl olunca gel planlayalim ama inşallah regl olmazsın da bunlara gerek kalmaz dedi.. ah ne güzel olur ama umutsuzum bu aydan. Bu ay olmazsa ocak ayinda belki de asilama olursa o vesile olur, yeni yila güzel baslariz inşallah :anneadayı:
valla ben hiçbir zaman şanslı olamadım.banada dr yolu görünecek kesin.çalışmalara devam yinede bu ayda :KK61:bazen görev gibi oluyor ya özelliklede yumurtlama döneminde

Kızlar 7.gün bugün sabaha karşı süper bi sancıyla uyandım kasıklarımda cok fenaydı bi saat falan geçmedi uyumaya zorladım kendimi şimdi daha iyi ama gece korktum normal mı bu kadar sancı

:KK61:
valla ben hiçbir zaman şanslı olamadım.banada dr yolu görünecek kesin.çalışmalara devam yinede bu ayda :KK61:bazen görev gibi oluyor ya özelliklede yumurtlama döneminde

Bende de durum ayni gibi, regl oldum olucam. Zaten daha 27. Günüm hep 29 da oluyorum. Hem de bu ay bayağı bir ağrılı olacak belli ki, sanırım üşüttüm, bir haftadır Ağrım var. Belki rahim filmi asilama vs sureci korkuttugundan o minicik umut insanı bırakmıyor tabii.. Gerçi birakmasin da yoksa napariz.. O yuzden sansimiz mucizemiz bizi az daha ileride bekliyor demek ki :KK58: ama bazen görev gibi oluyor evet katiliyorum

:KK61:

Bende de durum ayni gibi, regl oldum olucam. Zaten daha 27. Günüm hep 29 da oluyorum. Hem de bu ay bayağı bir ağrılı olacak belli ki, sanırım üşüttüm, bir haftadır Ağrım var. Belki rahim filmi asilama vs sureci korkuttugundan o minicik umut insanı bırakmıyor tabii.. Gerçi birakmasin da yoksa napariz.. O yuzden sansimiz mucizemiz bizi az daha ileride bekliyor demek ki :KK58: ama bazen görev gibi oluyor evet katiliyorum
günaydın canım.güne koca bi burun akıntısyla başladım :KK1: ve benim yumurtlama günlerim dr ilaç alma dedi.süper bi şansım var benim yaa ille bu ayıda böyle boş boş geçirip aşılama yolu görünecekti.aman o aşılamada ne zor oldu benim yaa ne acımıştı.hiç hissetmedik diyenlere şaşıyorum.benim dr bile teyit etti zor oldu die.üstünede bağıra bağıra rahim filmi iice yıprattı beni.hiç gücüm yok yeniden dön başa :mad:

günaydın canım.güne koca bi burun akıntısyla başladım :KK1: ve benim yumurtlama günlerim dr ilaç alma dedi.süper bi şansım var benim yaa ille bu ayıda böyle boş boş geçirip aşılama yolu görünecekti.aman o aşılamada ne zor oldu benim yaa ne acımıştı.hiç hissetmedik diyenlere şaşıyorum.benim dr bile teyit etti zor oldu die.üstünede bağıra bağıra rahim filmi iice yıprattı beni.hiç gücüm yok yeniden dön başa :mad:
Asilama mi agrili oldu?? Hemsirelerin de bazilari kan alirken can yakiyo bazilarinin eli hafif oluyo ya asilama da oyle demek ki. Ben de dun hic hissetmedim asilama yapilirken. Doktorun elindeki acmak icin kullandigi aleti gorunce simdi yandik iste kesin cok acir diye dusundum de hicbi sey hissetmedim islem sirasinda. Ultrasondan spermlerin gidisini izledim pat diye bitti sonra islem. Doktordan doktora da fark ediyo olabilir

Back