Teşekkür ederim canım. Senin de tedavin hayırlı olsun.Ben klomene başlayalı 2 gün oldu( reglimin 4. günü hormon kontrolleri yapıldı , 5. günü başlamış oldum) beş gün süreyle kullanıp, 26 eylülde yumurta kontrolüm var, eğer yumurta gelişimi normalse çatlatma iğnesi ve 28 ya da 29 aralıkta da aşılama planlanıyor. Yeni yıla kalır mı, planlandığı gibi mi olur benim ki, buradan yazarım gelişmeleri...
Doktorum "rahim filmi zor bir işlem olduğu için hemen yormayalım seni, rahim filmini 2. plana bırakıyoruz, ilk önce hormon ve yumurta durumuna bakıp deneme yapıyoruz dedi" bana, sizde sıkıntı neydi, hemen hsg mi istedi? aşılamanın ne zaman yapılacağı ve başarı durumu yumurtaların durumuna göre belirleniyor, seninki de aralıkta mı yoksa ocakta mı olur, yumurta takibinden belli olur canım, yumurtlama problemin yoksa ve siklus döngün düzenliyse sat: 17 aralık gibi anladım yazdığından, o halde 13. ya da 14. gün ovülasyon tarihin olsa, tam aralığın son gününe denk geliyor zaten, belki yılbaşı hediyeniz olur, inşalllaaaah:)