- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi Suigeneris17
Günaydın Leylacım, gözün aydın, çok sevindim temiz çıkmasına.Sen tedavini özelde mi oluyorsun, devlet hastanesinde mi?Sinemcim aşılaman bugünmü yapılacak?yumurtan ne durumda!?26 sında kontrolun vardı sanırım...benim hsg çekti doktorum.Herşey temiz şükürler olsun tüplerim açıkmış.. Çok mutlu oldum. Adetin 2.günü gel dedi.bu ay doğal deneyecez eşimle... Adet gelirse doktora gidecem. Doktorum hiç aşılama demedi ilaçla tedavi ye başlayacaz dedi.Bakalım hayırlısı olsun...
Benim ilk kontrolüm özel hastanede başlamıştı, daha öncede söylediğim gibi doktorum klomen sonrası yumurta kontrolü ile aşılama demişti, rahim filmini sonraya bırakmıştı.Kontrolüm cumartesiydi normalde, bir de araştırma hastanesine gidelim, farklı doktor ile görüşelim istedik, çok da sevilen bir doktor olan Nil hanıma gittik cuma günü. Yumurtalar gelişmemiş, klomen biteli henüz 3 gün olmuş, en az 5-6 gün geçmeli, salı günü tekrar bakalım ona göre yol izleyelim dedi. 2 doz klomen kullanmıştım ,yarınki duruma göre; 3 doz deneyelim olmazsa iğne ile geliştirelim dedi. Rahim filmini de görmeden aşılama yapmıyormuş, Doktorun söyledikleri daha makul geldi, sanırım özelde biraz ticari yaklaşıyorlar,rahim filmini görmeden aşılama yapacaktı özeldeki, Nil hanım rahim filmini görmeden aşılama karambole oluyor, durum tespitlerini tam yapalım ona göre dedi. Özeldeki doktor eşimin spermiyogram testine sıkıntı var demişti, Nil hanım sorun değil doğal yoldan olur bu sayıyla, biz bir yumurtaları geliştirelim de dedi.( Konsantrasyon: 56 milyon/ml, toplam sperm sayısı: 140 milyon, motilite:%61, morfoloji:%3)Benim durumum böyle canım. Anlayacağın benim de ocak ayına kaldı, hsg. Yarın gideceğim, hemen gelişir mi bilmiyorum ama yine yazarım sana gelişmeleri.
Senin hsg nasıl oldu, zor bir işlem mi hsg sonrası doğal yolla hamile kalanlar da var burada hep, inşallah o şekilde olur senin de...