Aralik ayinda asilama yaptiranlar/ yaptiracaklar

Eki Görüntüle 1722902 arkadaşlar bugün aşılamam yapıldı testten anlayan varsa yorum yazabilirmi benim ilk aşılamam pek anlamiuorumEki Görüntüle 1722902
Tam olarak bilgim yok benim de maalesef, doktorun yorum yapmadı mı hiç, başarı yüzdesi ya da genel durum hakkında bilgilendirmedi mi? Bir de telefonumdan netteyim, ben mi açamadım dosyayı ama inseminasyon sonrası motilite kalitesini okuyamadım ben, öncesi kısmı var, sonrasını okuyamıyorum fotoda...

Kabalama yorum yapmak istemem ama mantıken bakıldığında inseminasyon öncesi 72 milyon olan ileri motil spermin sayısı inseminasyon sonrası 70 milyon gibi... yani işlem başarılı bence, sknuç da iyi olacaktır inşallah...

Benim bugun sabahtan beri karnimin sag tarafinda sanci vardi, aksama dogru daha da artti. Adim atamaz oldum o derece agridi. Doktorumu aradim, buyuk ihtimal yumurtalik kistin olusmus onun agrisidir. Dayanamicak kadar agrin olursa hastaneye git mutlaka dedi. Bu asilamam tutmadi mi demek ki? 8. Gunuydu bugun asilamanin

Test yap cnm

Eklentiler

• 20151223_182121.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 123
  • 20151223_182052.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 105
Sinemcim aşılaman bugünmü yapılacak?yumurtan ne durumda!?26 sında kontrolun vardı sanırım...benim hsg çekti doktorum.Herşey temiz şükürler olsun tüplerim açıkmış.. Çok mutlu oldum. Adetin 2.günü gel dedi.bu ay doğal deneyecez eşimle... Adet gelirse doktora gidecem. Doktorum hiç aşılama demedi ilaçla tedavi ye başlayacaz dedi.Bakalım hayırlısı olsun...

H hcaazram2007 Değerler bayağı iyi canım.. 4tane en hareketli sperm koymuşlar benim anladığım.İnşallah tutar canım...bende 2.ye uğraşıyorum. Benimde bir kızım var.İnşallah 2.yavrularımız fazla bekletmeden gelir..

Canım seni seçmeyi unutmuşum. Yukarıda ki yorumu senin için yaptım...nikin seçili gözüküyor ama neden çıkmıyor anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…