• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik ayinda asilama yaptiranlar/ yaptiracaklar

günaydın canım.güne koca bi burun akıntısyla başladım :KK1: ve benim yumurtlama günlerim dr ilaç alma dedi.süper bi şansım var benim yaa ille bu ayıda böyle boş boş geçirip aşılama yolu görünecekti.aman o aşılamada ne zor oldu benim yaa ne acımıştı.hiç hissetmedik diyenlere şaşıyorum.benim dr bile teyit etti zor oldu die.üstünede bağıra bağıra rahim filmi iice yıprattı beni.hiç gücüm yok yeniden dön başa :mad:

Belki biraz da kendimizi kasmakla ilgili olabilir mi acaba. Doktora ilk gittiğimde vajinal muayene sirasinda bile aci hissediyordum sonra yumurta takibine gide gele alistim :KK53: ama tabii oyle aletler vs görünce de kesin gerilir kasilirim. Neyse dileğimiz buyuk o yuzden agriya aciya raziyiz diyelim ne diyelim....

Asilama mi agrili oldu?? Hemsirelerin de bazilari kan alirken can yakiyo bazilarinin eli hafif oluyo ya asilama da oyle demek ki. Ben de dun hic hissetmedim asilama yapilirken. Doktorun elindeki acmak icin kullandigi aleti gorunce simdi yandik iste kesin cok acir diye dusundum de hicbi sey hissetmedim islem sirasinda. Ultrasondan spermlerin gidisini izledim pat diye bitti sonra islem. Doktordan doktora da fark ediyo olabilir
bask bır odadaı yapıldı asılaman yoksa dırek doktorun odasındamı ıslem yaptılar normal cajınal muayenegıbı

Benim galiba tutmadi ilk asilamam. Sabah uyandim kahverengi akintim vardi. Hemsireyi aradim normal mi diye. Normal degil takip edelim ama yapilacak bi sey de yok dedi. Cok mutsuzum su an:(

Merhaba arkadaşlar,
Ben de bu ay aşılama yaptıracağım. Gonal F kullanıyorum 5 gündür. Çatlatma iğnemi ne zaman vurulurum acaba?
Catlatma İğnesi gününü yumurtanın gelismesine göre ayarlıyor Dr. Bende puregon kullanıyorum bugün 10. Günüm cuma sabahi çatlatma İğne mi vurulcam cumartesi aşılama

İyide daha çok kısa zaman oldu adetine ne kadar varki kahve akintin oldi
Adetime daha 12 gun var. hastaneyi aradim zaten onlar da normal degil bu sekilde kahverengi akinti cumaya kadar devam ederse gel dediler. Ama kesildi dun sabah biraz geldi kesildi. Ben de anlamadim. Niye oldugunu ama benim tum umidimi aldi goturdu

Adetime daha 12 gun var. hastaneyi aradim zaten onlar da normal degil bu sekilde kahverengi akinti cumaya kadar devam ederse gel dediler. Ama kesildi dun sabah biraz geldi kesildi. Ben de anlamadim. Niye oldugunu ama benim tum umidimi aldi goturdu
İnşallah bir sıkıntı yoktur, meleğiniz tutunmuşur size, sonuç her ne olursa olsun, "böyle olması gerekiyormuş böylesi en güzeliymiş" diyebilmek lazım

Ben de yarın sabah klomen başlıyorum, folik asitle beraber... 26 aralık yumurta kontrolü, 28 ya da 29 aralık aşılama planlanıyor, tabii aksi bir durum yaşanmazsa, yeni yıl yeni umutlar inşallah..

İnşallah bir sıkıntı yoktur, meleğiniz tutunmuşur size, sonuç her ne olursa olsun, "böyle olması gerekiyormuş böylesi en güzeliymiş" diyebilmek lazım
Ben bu asilamamdan cok umutlu degildim zaten yuzde 4 sans var demisti doktor. Ameliyat olcam ben zaten asilama tutmazsa, sadece sansimizi denemk istedik. Sizin surec guzel gecer ins guzel haberler alirsiniz:)

Çok teşekkür ederim, İnşallah buradaki herkesten güzel haberleri alırız yakında...
Amin, Allah kimseyi evlat sevgisinden mahrum birakmasin. Isyerinde herkes ya hamile ya yeni dogum yapti ya da cocugu var. bana soruyolar siz ne zaman dusunuyosunuz, niye bu kadar bekliyosunuz diye. O an icimde ne firtinalar kopuyo ama diyemiyorum tedavi goruyosuz diye, daha gezecek cok yerimiz var dusunmuyoruz va diye gecistiriyoruz. Kardesim yeni dogum yapti, ondan beridir de akrabalarin iyice artti sormalari. Icim cok dolu. Stres cok etkiliyomus hormonlari ama boyle bi ortamda gel de streslenme

Amin, Allah kimseyi evlat sevgisinden mahrum birakmasin. Isyerinde herkes ya hamile ya yeni dogum yapti ya da cocugu var. bana soruyolar siz ne zaman dusunuyosunuz, niye bu kadar bekliyosunuz diye. O an icimde ne firtinalar kopuyo ama diyemiyorum tedavi goruyosuz diye, daha gezecek cok yerimiz var dusunmuyoruz va diye gecistiriyoruz. Kardesim yeni dogum yapti, ondan beridir de akrabalarin iyice artti sormalari. Icim cok dolu. Stres cok etkiliyomus hormonlari ama boyle bi ortamda gel de streslenme
Çok iyi anlıyorum seni:( ama işte mümkün mertebede vücudu relax tutmak lazım, her şey beyinde ve haliyle hormonlarda bitiyor, soranları ben pek duymuyorum;) "yoğun çalışıyoruz biz, bu bebek soranların hepsine 3'er ay bebek bakım süresi yazıyorum, haberiniz olsun" diyorum:)son testini yaptın mı, neymiş kahverengi akıntı, normal miymiş?

Çok iyi anlıyorum seni:KK43: ama işte mümkün mertebede vücudu relax tutmak lazım, her şey beyinde ve haliyle hormonlarda bitiyor, soranları ben pek duymuyorum:KK66: "yoğun çalışıyoruz biz, bu bebek soranların hepsine 3'er ay bebek bakım süresi yazıyorum, haberiniz olsun" diyorum:)son testini yaptın mı, neymiş kahverengi akıntı, normal miymiş?
Benim o ucuncu gun cok az geldi, sonra kesildi. Hastaneyi aradigimda asilamadan dolayi zedelenme vs olmus olabilir ondan dolayi simdi gelmistir belki dediler, zaten de baska olmadi, devam etseydi bugun gitcektim. Test de yapmadim daha bugun besinci gunum haftaya kadar bekleyim diyorum. Sabredemem gerci cars falan yaparim kesin. 15. Gun kan testi dediler asilamadan sonra ama ben o kadar sabredemem

Benim o ucuncu gun cok az geldi, sonra kesildi. Hastaneyi aradigimda asilamadan dolayi zedelenme vs olmus olabilir ondan dolayi simdi gelmistir belki dediler, zaten de baska olmadi, devam etseydi bugun gitcektim. Test de yapmadim daha bugun besinci gunum haftaya kadar bekleyim diyorum. Sabredemem gerci cars falan yaparim kesin. 15. Gun kan testi dediler asilamadan sonra ama ben o kadar sabredemem

Burada aşılamanın 7. günü yapıp negatif gören, 14. gün testte pozitifi gören arkadaşlar var, biliyorsundur belki. İnsan sabredemeyip yapıyor ama erken yapmak da yanıltıcı olabiliyor.

Ben de yarın sabah klomen başlıyorum, folik asitle beraber... 26 aralık yumurta kontrolü, 28 ya da 29 aralık aşılama planlanıyor, tabii aksi bir durum yaşanmazsa, yeni yıl yeni umutlar inşallah..
Tedavin hayırlı olsun canım. Benimde perşembe yani adetin 7.Günü hsg çekecek doktorum ve akabinde aşılama yapacak. Bu ay yaparsa aşılamayı adetin kaçıncı günü yapar. Ocak adetini beklermi acaba?yoksa bu ay yaparmı?

Back