aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Kızlar bu topigi bi ara takip ediyordum simdi baktım masallah hamilesiniz cogunuz sanırım :) Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin...mart da bitti bizim sonuc yine hüsran...tavsiyeleriniz var mı

Canım ben hep bir vaktinin olacagni düsúndüm ki boyle hayirli nezamansa o zaman ddim bunu cok duşunerek olumsuza ceviriyor olablrsin stres yapmamakgerekiomuş tek diyebilecegm bu konuya odaklanma. Zaten Rabbim yazmiştir zamanini, en hayirli zamaninda bu duyguyu yaşatsin Rabbim sna ve isteyen herkese

tilbe canim nasilsiniz esmerimm3589 nasilsiniz bebekleriniz nasil insallah hepiniz iyisiniz kizmi erkekmi cok meraktayim guzel haberler verin insallah rabbim gonlumuze gore verir insallah.. amin :)

rabbim her duamizi kabul kabul etmesi dilegi ile hayirli gunler canlar

tilbe canim nasilsiniz esmerimm3589 nasilsiniz bebekleriniz nasil insallah hepiniz iyisiniz kizmi erkekmi cok meraktayim guzel haberler verin insallah rabbim gonlumuze gore verir insallah.. amin :)

saol canım benim bebişim ve ben büyüyoruz artık kıyafetlerimin içine girememekle birlikte hamile kıyafeti bulamama problemimiz var :) daha doktor amcamızı ziyarete gitmedik 16 nisanda gitcez ve sanırım o zaman ögrencez cinsiyetimizi, sen nasılsın bulantılar falan büyümeye başladınız mı sizde :)

9+3 olduk canim sukur bugunlerimize findiklarim.buyuyor gobegim cikmaya basladi erken diye dusunuyorum ama ikiz oldugu icinmi acaba hadi insallah guzel heberler verirsin canim

Çok şükür herşey yolunda canım sende iyisindir inşallah :) cinsiyeti pazartesi günü ogrenicez hayırlısıyla :)

Canım.bugun gittim gördüm oğlumuz olacak hayırlısıyla :) sen neler yapıyorsun bebisler nasıl :)
rabbim gonlune gore vermis canim gozun aydin saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim bizde iyiyiz sukur canim 10+2 olucsm yarin sabah saglikla kalin :)

Canım.bugun gittim gördüm oğlumuz olacak hayırlısıyla :) sen neler yapıyorsun bebisler nasıl :)

canımcım tebrik ederm oğlun olcakmış hayırlısı olsun inş.. bebişin sağında mıydı solunda mı? ayy çok merak ediyoruım bu cumartesi bnde gitcem inş. öğrencem... sağlıkla büyüsün inş.

iyiyiz çok şükür cnm sabırsızlıkla cumartesiyi beeklioruz. bebimizin cinsyietini ögrenmek için bklım hyrlısı ne oolcak :) siz nasılsınız bakalım bebişle
iyiyiz 10+2 olduk yarin doktora gidecem.merak ediyorum hadi guzel haberler hayirli saglikli haberler getirirsin cnm

cicekkokusu takvim kurmussun canim gozun aydin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin massallah 14 haftadasin

cicekkokusu takvim kurmussun canim gozun aydin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin massallah 14 haftadasin
Cnmm evt kuzum.. seni de tebrik ederim... görüyorum yazdıklarını takip ediyorum; yine ikizler geliyormuş:) Sağlıkla gelsinler inş...
Darısı tüm isteyenlere olsun Rabbim hepimize sağlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…