- 13 Ocak 2016
- 122
- 99
- 48
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.221
Kızlar bu topigi bi ara takip ediyordum simdi baktım masallah hamilesiniz cogunuz sanırım :) Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin...mart da bitti bizim sonuc yine hüsran...tavsiyeleriniz var mı
tilbe canim nasilsinizesmerimm3589 nasilsiniz bebekleriniz nasil insallah hepiniz iyisiniz kizmi erkekmi cok meraktayim guzel haberler verin insallah rabbim gonlumuze gore verir insallah.. amin :)
9+3 olduk canim sukur bugunlerimize findiklarim.buyuyor gobegim cikmaya basladi erken diye dusunuyorum ama ikiz oldugu icinmi acaba hadi insallah guzel heberler verirsin canimsaol canım benim bebişim ve ben büyüyoruz artık kıyafetlerimin içine girememekle birlikte hamile kıyafeti bulamama problemimiz var :) daha doktor amcamızı ziyarete gitmedik 16 nisanda gitcez ve sanırım o zaman ögrencez cinsiyetimizi, sen nasılsın bulantılar falan büyümeye başladınız mı sizde :)
Çok şükür herşey yolunda canım sende iyisindir inşallah :) cinsiyeti pazartesi günü ogrenicez hayırlısıyla :)tilbe canim nasilsinizesmerimm3589 nasilsiniz bebekleriniz nasil insallah hepiniz iyisiniz kizmi erkekmi cok meraktayim guzel haberler verin insallah rabbim gonlumuze gore verir insallah.. amin :)
hadi insallah canim bizde iyiyiz sukur canim 9+6 olduk gunler geciyor bakalim :)Çok şükür herşey yolunda canım sende iyisindir inşallah :) cinsiyeti pazartesi günü ogrenicez hayırlısıyla :)
Canım.bugun gittim gördüm oğlumuz olacak hayırlısıyla :) sen neler yapıyorsun bebisler nasıl :)Tilbe_ canim.naptiniz gittinizmi bebisini gordunmu canim hadi guzel haberlerle gel insallah
rabbim gonlune gore vermis canim gozun aydin saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim bizde iyiyiz sukur canim 10+2 olucsm yarin sabah saglikla kalin :)Canım.bugun gittim gördüm oğlumuz olacak hayırlısıyla :) sen neler yapıyorsun bebisler nasıl :)
Amiin canımm benim sağol hepimizi inşallah :)rabbim gonlune gore vermis canim gozun aydin saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim bizde iyiyiz sukur canim 10+2 olucsm yarin sabah saglikla kalin :)
Canım.bugun gittim gördüm oğlumuz olacak hayırlısıyla :) sen neler yapıyorsun bebisler nasıl :)
esmerimm3589 canim naptiniz iyisiniz insallah guzel haberlerle gelirsin insallah
iyiyiz 10+2 olduk yarin doktora gidecem.merak ediyorum hadi guzel haberler hayirli saglikli haberler getirirsin cnmiyiyiz çok şükür cnm sabırsızlıkla cumartesiyi beeklioruz. bebimizin cinsyietini ögrenmek için bklım hyrlısı ne oolcak :) siz nasılsınız bakalım bebişle
canim nasilsin insallah iyisinizdir merak ettimKızlar kan testi yaptırdım 982.5 çıktı beta htc hamişim Allah à şükürler olsun inş. Mevlam hepinize nasip eder inş. Tez zamanda
canim nasilsin iyisiniz insallah bebegin cinsiyetini ogrendinmi canim.saglikla kalin
Cnmm evt kuzum.. seni de tebrik ederim... görüyorum yazdıklarını takip ediyorum; yine ikizler geliyormuş:) Sağlıkla gelsinler inş...cicekkokusu takvim kurmussun canim gozun aydin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin massallah 14 haftadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?